Hvis Bitcoin ikke kan komme tilbage over $ 7K, vil det sandsynligvis teste $ 6,5-support igen: Crypto Market Daily

Tirsdag den 21. april: Kryptovalutamarkeder har set korrektioner i løbet af de sidste 24 timer.

Bitcoin (BTC) er faldet til under $ 7.000, der handler omkring $ 6.850 ved pressetid, ned 4 procent på dagen.

Ethereum (ETH) er nede over 5 procent og står igen over for modstand på $ 176 for at handle omkring $ 172.

Ripples XRP oplevede også 4 procents tab i løbet af de sidste 24 timer og faldt under $ 0,19 for at handle omkring $ 0,183 pr. Mønt.

Bitcoin i mindre skala

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

Selvom vi ser på BTC’s tendens i går aftes på timeniveau, kan vi ikke sige, at den oplever et fald. I bedste fald er den nuværende tilstand en tilbagetrækning på lille niveau, der sigter mod at rette op på stigningen efter reboundet på torsdag. Det skal være en rentabel kortvarig handelskategori.

Set i lyset af den aktuelle tendens nærmer det korte sigt store salg sig. Sandsynligheden for effektivt at falde til under $ 6.750 i løbet af de næste par timer er lav. Imidlertid sammenlignet med det bullish volumen den 16. april er det udvidede bearish volumen stadig lavere, hvilket betyder, at der stadig er nogle rentable positioner på markedet. Hvis de vælger at rejse, vil prisen falde.

Hvis det er vanskeligt for reboundet at stabilisere sig over $ 7.000, eller hvis tendensen fortsætter med at svinge omkring $ 6.750, er det muligt for markedsudsigterne at falde til over $ 6.500 og derefter finde support.

Handelsfilosofi er stadig domineret af kortslutning i toppen og længsel i bunden. Indgangs- og udgangspunkterne er valgt nær nøgleunderstøttelses- eller modstandsniveauerne, og forhandlere kan ikke holde ordren for længe.

BTC kan se stærke udsving i de næste 2-3 dage

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

Bitcoins 1-dages diagram viser, at toppen af ​​den seneste rebound ikke var i stand til at teste den forrige, som var omkring $ 7.450. Dette betyder, at toppen af ​​hvert rebound bliver lavere, selvom bunden af ​​hver pullback også bliver højere – det er stadig en afbalanceret tilstand af tyre og bjørne.

De glidende gennemsnit vist på diagrammet, MA (30) og MA (60), bliver henholdsvis den aktuelle daglige støtte og modstand. Da de to gennemsnit sandsynligvis krydser i den nærmeste fremtid, kan der opstå en enorm udsving i de næste 2-3 dage, da tendensen kan ændre sig, hvis et af de glidende gennemsnit brydes.

På det daglige plan er det dog bedst at bruge krydset position til at bedømme ændringen af ​​tendensen. Derfor, hvis MA (30) viser et signal om at bevæge sig opad, vil den fremtidige tendens pumpe, hvis krydsningsmønsteret kan dannes med succes.

Investorer skal også bemærke, at hvis prisen fortsat falder til under $ 6.500, kan dette føre til, at MA (30) bevæger sig nedad igen, og det vil være vanskeligt for det at krydse med MA (60) på kort sigt.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 6.950
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 7.200
 • Kortvarig support: $ 6.750
 • Mellemsigtet support: $ 6.550

ETH-timekort danner hoved og skuldre

4H ETH / USD Perpetual Swap data. Kilde: OKEx.com


ETHs 4-timers diagram viser, at prisen er blevet blokeret af $ 175 og nu begynder at vise et dumping signal. Support omkring $ 166 har muligvis brug for en ny test i aften (HKT).

Faktisk, med henvisning til volumen- og pristabellerne, er det ikke svært at få et resultat af, at tendensen nu bevæger sig ud i højre skulder i et times hoved og skuldermønster. Efter at skulderen har taget form, er det sandsynligvis en af ​​de to betingelser, der vises på diagrammet.

Betingelse 1 betyder, at mønsteret ikke fortsatte, og den bullish styrke er stærkere end forventet – det er muligt for ETH at teste det forrige højdepunkt, men falder hurtigt.

Betingelse 2 betyder, at mønsteret blev dannet med succes, og svækkelsestendensen fortsætter, og det betyder, at $ 166 vil være ugyldige, og en rebound kan ske over $ 150.

MACD-divergensniveauet for ETH er dog lille. Investorer kunne bruge denne henvisning til at bedømme, at dumpet ikke ville være stærkt, og betingelse 2 er derfor en usandsynlig begivenhed.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 175
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 189
 • Kortvarig support: $ 166
 • Mellemsigtet support: $ 155

XRP dyppet tilbage i bearish kanal

1H XRP / USD Evige swap-data. Kilde: OKEx.com

Som diagrammet viser faldt XRP tilbage i den bearish kanal i går aftes, selvom reboundet skubbede trenden ud af kanalen igen i morges. Prisen undertrykkes med $ 0,1585, hvilket giver et svækkelsessignal.

I øjeblikket bevæger trenden sig næsten nær den øverste kant af den bearish kanal. Hvis kanalen kan være den effektive understøttelse i løbet af de næste par timer, kan tendensen bevæge sig som betingelse 1, hvilket betyder, at understøtningsstyrken på den øvre kant er stærk, og at tendensen ikke kommer ind i en bearish tendens.

Ellers, hvis prisen effektivt falder ind i kanalen igen, og reboundet blokeres af den øvre kant efter en kortsigtet rebound, betyder det, at der kommer en længere bearish tendens. Investorer bør fokusere på supporteffektiviteten omkring $ 0,1810.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 0,1850
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 0,1885
 • Kortvarig support: $ 0,1810
 • Mellemsigtet support: $ 0,1780

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlag for at tage investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre dig, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tager hensyn til dit niveau af erfaring, investeringsmål og søger uafhængig økonomisk rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map