Forhandlere har muligvis ikke forventet Bitcoins stigning til $ 10K, den nuværende FOMO kan være signal om at afslutte: Futures fredag

Futures Friday er en ugentlig gennemgang af kvartalsvise Bitcoin futures på OKEx.

Siden vores sidste Futures Friday-opdatering har Bitcoin (BTC) værdsat 12,5 procent. BTC steg fra $ 8.000 til handel omkring $ 9.900 ved pressetid pr. OKEx Quarterly Future (BTCUSD0626) pris.

Ved slutningen af ​​torsdag (UTC) havde Bitcoins pris krydset $ 10.000, et niveau, som den sidst så den 24. februar. I processen brød den førende digitale valuta igennem de vigtigste modstandsniveauer på $ 9.200 og $ 9.500.

Denne uges rally giver mening, da Bitcoin nærmer sig sin tredje halveringsbegivenhed med blokbelønning planlagt omkring 11. maj, men er mere end hvad detailhandlere synes at have forventet.

Når man ser på OKEx-handelsdata, kan vi se, at BTC Long / Short Ratio fortsatte med at svæve omkring 1.0 i denne uge, hvilket indikerer, at ikke mange detailhandlere foretog lange indsatser på futuresmarkedet.

I mellemtiden afspejler BTC Basis et optimistisk udsigter, da præmien er blevet udvidet sammen med prisrallyet. Desuden viser Margin Lending Ratio, at spotmarkedskøb har været den vigtigste drivkraft.

OKEX BTC / USDOKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD0626) 1H-diagram. Kilde: OKEx

OKEx-handelsdatalæsninger

Besøg siden OKEx handelsdata for at udforske flere indikatorer.

BTC lang / kort forhold

BTC Long / Short-forholdet steg ikke med prisen og faldt i stedet i løbet af ugen, hvilket indikerer, at mange detailhandlere savnede denne mulighed.

I øjeblikket ligger forholdet på 1,1 og ser muligvis ikke en drastisk stigning, da markedsdeltagere forventes at afdække deres spotpositioner med gearede shorts på derivatmarkedet..

OKEX BTC lang / kortDataindsamlingstid: 5/1 8:00 til 5/8 8:00 a.m. (UTC)

Den lange / korte forhold viser forholdet mellem det samlede antal brugere, der åbner lange positioner versus åbning af korte positioner. Forholdet er samlet fra alle futures og evige swaps. Den lange / korte side af en bruger bestemmes af deres nettoposition i BTC.

På derivatmarkedet skal der, når der er åbnet en lang position, også være en kort position for at afbalancere den. Det samlede antal lange positioner skal være lig med det samlede antal korte positioner. Når forholdet er lavt, indikerer det at flere mennesker holder shorts.


BTC Basis

BTC Basis kom ind i negativt territorium et par gange i løbet af ugen, men steg kraftigt med torsdagens rally. OKEx BTC Quarterly Future’s præmie gik fra negativ til $ 100 på torsdag, før den trak tilbage til $ 50, men den er stadig langt fra sin højeste i marts på $ 400.

BTC-basisdiagramDataindsamlingstid: 5/1 8:00 til 5/8 8:00 a.m. (UTC)

Denne indikator viser den kvartalsvise futurespris, spotindekspris og også grundforskellen. Grundlaget for en bestemt tid er lig med den kvartalsvise futurespris minus spotindeksprisen.

Prisen på futures afspejler de handlende forventninger til prisen på bitcoin. Når grundlaget er positivt, indikerer det, at markedet er bullish. Når grundlaget er negativt, indikerer det, at markedet er baisse.

Grundlaget for kvartalsvis futures kan bedre indikere den langsigtede markedstendens. Når grundlaget er højt (enten positivt eller negativt), betyder det, at der er mere plads til arbitrage.

Åben interesse og handelsvolumen

Open Interest (OI) var akkumuleret til 5,8 millioner kontrakter (1 kontrakt = $ 100) fra 5,12 millioner, før shorts blev afviklet torsdag. Fra og med i dag var handelsvolumen stadig høje, mens OI igen stiger mod 5,77 millioner kontrakter.

BTC Futures Åben interesseDataindsamlingstid: 5/1 8:00 til 5/8 8:00 a.m. (UTC)

Åben interesse er det samlede antal udestående futures / swaps, der ikke er blevet lukket på en given dag.

Handelsvolumen er den samlede handelsvolumen for futures og evige swaps over en bestemt tidsperiode.

Hvis der er 2.000 lange kontrakter og 2.000 korte kontrakter åbnet, vil den åbne interesse være 2.000. Hvis handelsvolumen stiger, og den åbne rente falder på kort tid, kan det indikere, at mange positioner er lukket eller blev tvunget til at afvikle. Hvis både handelsvolumen og åben rente stiger, indikerer det, at mange positioner er åbnet.

BTC-marginudlånsforhold

Marginudlånsforholdet steg hurtigt fra 2,0 til omkring 3,5, op tre uger i træk. Forholdet er nu tilbage på sit højeste niveau siden midten af ​​marts og er i tråd med de nuværende markedsobservationer vedrørende stærk spotkøb, der understøtter denne prisrally.

BTC-marginaludlånDataindsamlingstid: 5/1 8:00 til 5/8 8:00 a.m. (UTC)

Marginlånforholdet er spotmarkedsdata, der viser forholdet mellem brugere, der låner USDT kontra lånning af BTC i USDT-værdi over en given periode.

Dette forhold hjælper også handlende med at undersøge markedssentimentet. Generelt sigter forhandlere, der låner USDT, til at købe BTC, og de, der låner BTC, sigter mod at forkorte det.

Når margenudlånsforholdet er høj, indikerer det, at markedet er bullish. Når det er lavt, indikerer det, at markedet er bearish. Ekstreme værdier af dette forhold har historisk indikeret tilbageførsler af tendenser.

Handlerindsigt

Robbie, OKEx investeringsanalytiker

I løbet af de sidste to uger har jeg fastholdt, at shorting BTC måske ikke er ideel før halveringen. Da vi nu kun har fire dage tilbage til begivenheden, forventer jeg, at BTC-prisen vil teste zonen mellem $ 10.300 og $ 10.500. Dog er $ 10.500 en vigtig modstand og kan være svært at slå.

Hvis vi tager BCH- og BSV-halvinger som reference, er der stadig en god chance for, at BTC står over for et kortsigtet fald i prisen efter begivenheden..

Mens ovenstående indikatorer ikke er overophedede lige nu, kan enhver FOMO fra detailhandlere ledsaget af en anden kraftig prisstigning indikere, at det er på tide at sælge.

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlag for at tage investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre dig, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tage højde for dit niveau af erfaring, investeringsmål og søge uafhængig økonomisk rådgivning, hvis det er nødvendigt

Følg OKEx på:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map