Ethereum Fundamentals forbedres, når Bitcoin går i stå: Crypto Market Daily

Pr. Pressetid (10:00 UTC) handler Bitcoin (BTC) til $ 8.839,11 og er steget med 0,93 procent i løbet af de sidste 24 timer pr. OKExs BTC-indekspris. Bitcoin søger at få sit momentum tilbage og bryde igennem $ 9.000 modstandsniveauet.

I øjeblikket steg den samlede markedsværdi for kryptovaluta med 0,5 procent. Bitcoin-dominans er steget med 0,3 procent til 65,4 procent, som pr. Data fra CoinGecko.

Kryptovalutaer med store cap underpresterede med Ethereum (ETH) og Bitcoin Cash (BCH) stadig i rødt – henholdsvis 0,05 procent og 0,42 procent. Cardano (ADA) har fortsat sin bull run og har præsteret bedst blandt større altcoins med et afkast på 1,5 procent inden for de sidste 24 timer.

OKEx Token Index Board (pr. 10:00 UTC). Kilde: OKEx

Top vindere og tabere

  • EDO / USDT + 30,85%
  • THETA / USDT + 24,73%
  • ZIL / USDT + 21,93%
  • VEJ / USDT -4,14%
  • MITH / USDT -4,44%
  • ORBS / USDT -11,53%

Flere små og mellemstore kryptokurver har meget gode resultater. Ifølge OKEx Spot-data er EDO den største vinder i løbet af de sidste 24 timer med et afkast på 30,85 procent. Andre top vindere er THETA og ZIL. THETA har virkelig været på et bullish løb foran sit Mainnet 2.0 lancering.

ORBS og MITH var på listen Top Gainers i går. Imidlertid synes forhandlere at have taget overskud fra disse to. ORBS og MITH er de største tabere i løbet af de sidste 24 timer – efter at have mistet henholdsvis 11,53 og 4,44 procent.

ICO Analytics opsummerer de top 10 bedst præsterende altcoins med markedsdækning på over 10 millioner dollars i sidste uge. Mange af disse altcoins har kommende store opgraderinger, lister eller nye udgivelser.

Top 10 bedste Altcoins i sidste uge. Kilde: ICO Analytics

Ethereums grundlæggende forbedringer

Da vi nærmer os Q3, tidspunktet for den længe ventede Ethereum 2.0-lancering, har vi set nogle forbedringer i fundamentale forhold, der kunne understøtte prisen på ether.

Den samlede gas, der bruges på Ethereum-netværket, har nået en ny årlig højde. Den står i øjeblikket på 95 procent af den maksimale gas, der er mulig, hvilket er steget med 25 procent fra begyndelsen af ​​dette år. Delphi Digital fortolket denne stigning som et resultat af både flere transaktioner og større beregningskompleksitet. Når flere og flere stablecoins og DeFi-applikationer kører på Ethereum, bliver gas et stivt krav. Brugere skal hæve deres gasafgifter for at se enhver prioritering.

Gas brugt versus maks. Gas mulig. Souce: Delphi Digital

Desuden vil Ethereum 2.0 skifte fra bevis for arbejde konsensusmodel (PoW) til en bevis på indsats (PoS) mekanisme. Efter skift til PoS er stakers forpligtet til at opretholde en balance på 32 ETH for at køre en valideringsnode. Dette resulterer i akkumulerende adfærd for de investorer, der søger passiv indkomst.

Ifølge Glassnode diagram, er antallet af adresser, der har 32 ETH eller mere, også steget hurtigt – og ramt en rekord 116,351 inden udgangen af ​​april. Dette repræsenterer en stigning på 18 procent inden for dette år.

Ethereum: Adresser med balance over 32 ETH. Kilde: Glassnode


Bitcoin teknisk analyse

På nuværende tidspunkt søger Bitcoin at få sit momentum tilbage. Det dannede en dobbelt bund mønster i går og brød igennem $ 8.830 modstandsniveau i henhold til OKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD20200626) -prisen. Dette niveau er nu blevet kortsigtet support i dag.

På oversiden sigter Bitcoin mod at teste modstandsniveauet på $ 9.000. Men hvis Bitcoin ikke holder $ 8.830, kan supporten på $ 8.550 midtvejs blive testet igen.

OKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD0626) 1H-diagram. Kilde: OKEx

Ethereum teknisk analyse

Ethereum er gået mere sidelæns end Bitcoin, siden dets volatilitet faldt. Det har handlet i intervallet $ 190 til $ 211 i et stykke tid – og det ser ud til, at det muligvis ikke kommer ud af dette interval på kort sigt.

Intradags support sidder nær $ 196, mens $ 206 er det kortsigtede modstandsniveau.

OKEx ETH kvartalsvis futures (ETHUSD0626) 1H-diagram. Kilde: OKEx

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlaget for at træffe investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tage dit erfaringsniveau, investeringsmål og søge uafhængig finansiel rådgivning, hvis det er nødvendigt

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner og kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle. Følg OKEx Insights om og.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map