En fortælling om to aktiver

Hvad kunne udløse det næste bitcoin-rally?

Vigtigste takeaways

  1. Bitcoin-priser har handlet i et snævert interval for nylig, og mange handlende har vendt deres fokus til altcoin-rummet.
  2. Fundstrats Tom Lee mener, at når S&P nåede en ny heltidshøjde, bitcoin ville følge trop.
  3. Lees undersøgelse viste også, at bitcoin klarer sig bedst, når S&P har et årligt afkast på 15 procent.

Oversigt

Den nylige mangelfulde prishandling af bitcoin har testet kryptohandleres patient, når den trendløse situation varer. Selvom dette ikke synes at være nogen ende i syne, har mange krypto-overvågere spurgt, hvornår dette vil ende? Skal vi forvente en positiv breakout eller en priskorrektion? En nylig kommentar fra en tungvægtig kryptokritiker kaster lys over udsigterne for den førende kryptokurrency, og aktiemarkederne holder muligvis nøglen til det næste bitcoin-rally. Vi har studeret bitcoin-arten som et sikkert tilflugtssted som digitalt guld, og vi vil undersøge bitcoins risikokarakteristiske egenskab, og hvad der kan udløse stemningen til at skifte.

Bitcoin uinspirerende

Priserne på bitcoin har været inden for rækkevidde siden begyndelsen af ​​juli, og intervallet har været mere og mere snævert i de seneste uger. Mens markederne generelt synes, at de kedelige prishandlinger er en del af opsætningen til det næste store træk for den førende krypto, har mange af de handlende taget en vent-og-se-tilgang, den gradvise afmatning i handelsvolumen kan give dig billedet (figur 1), nogle kommentarer går endda mere pessimistisk og siger, at bitcoin-dominans har toppet på 70 procent og næppe vil vende tilbage til de 80 procent-niveauer, vi har set for tre år siden. (figur 2).

Figur 1: BTCUSDT Daily Chart (Kilde: OKEx; Tradingview) Figur 2: Samlet markedsværdi af større krypto (Kilde: Coinmarketcap)

Mens det store billede af bitcoin stadig er stort set positivt, såsom den institutionelle platform Bakkt forventes at være i drift senere på denne måned. Platformen leverer kun bitcoin-futuresprodukter, og det forventes at øge efterspørgslen efter bitcoin. Imidlertid har mange handlende spurgt, hvornår en breakout af bitcoin-priser vil forekomme, uanset retningen. Aktiemarkederne har muligvis nøglerne til det.

Aktier: Nøglen til Bitcoin Rally

For nylig har en tungvægt kryptopundit belyst, hvad der kunne være det næste store træk for bitcoin, og hvad der kunne udløse bevægelsen. I et interview med CNBC mente Tom Lee, medstifter og administrerende direktør og forskningsleder hos Fundstrat Global Advisors, at bitcoins nylige stoppede prishandling blev tilskrevet af de stoppede makroudsigter. Lee tilføjede, at “En verden uden tendens, bitcoin går ikke op.” Han sagde, at når S&P nåede en ny heltidshøjde, det ville være bullish for bitcoin. Når vi ser igennem de sidste to år, når S&P handlede også inden for rækkevidde, bitcoin var også inden for rækkeviddehandel (figur 4). Dette sker to gange i 2018 og en gang lige for nylig.

Figur 3: S&P 500 og BTCUSD i See-Saw-mønstre (Kilde: Tradingview)

S&P 500 har været tættere på sin rekordhøjde på næsten 3027 efter en måneds konsolidering (figur 4). SPX har været i rækkeviddehandelstilstand siden begyndelsen af ​​august, hoppede omtrent mellem 2822 og 2943. I begyndelsen af ​​september brød indekset ud og har forsøgt at genvinde juliens højdepunkter og svævede lige under dets all-time high.

Figur 4: S&P 500 YTD-diagram (Kilde: Tradingview)

I et interview med Marketwatch mente Mislav Matejka, Chief Global Equity Strategist hos JP Morgan, at de amerikanske aktiemarkeder vil stige i slutningen af ​​året. Matejka sagde, ”Det vigtigste kald er, at USA ikke er på vej mod en recession. Forbrugeren er stærk, renten falder, og der er tegn på, at den globale vækst vil komme igen. ”

Læs mere: I lettelse, vi stoler på


Vil Bitcoin glæde markedet i 2. halvår 2019? Medium.com

“En verden uden tendens, bitcoin går ikke op.”

Tom Lee, medstifter og MD, Fundstrat Global Advisors

Det bedste fra begge verdener

Lee studerede den sammenlignende tilbagevenden af ​​S&P og bitcoin, han fandt ud af, at bitcoin klarer sig bedst, når S&P er steget mere end 15 procent (figur 5). Hans konklusion konkluderede, at bitcoin er som en mønt med to sider, på den ene side når markederne oplever turbulens, fungerer det som digitalt guld, på den anden side, når markederne er i risikotilstand, kan bitcoin også være en risiko-on aktiv.

Figur 5: Sammenlignende afkast af Bitcoin og S&P 500 siden 2010 (Kilde: Fundstrat; Bloomberg; Factset)

Risiko nu?

Der var tegn på optimisme globalt, da vi gik ind i sidste kvartal af 2019. Ser man fremad, kan nogle makrohændelser potentielt være markedsførere.

  1. Handelsoptimisme: Kinas handelsembedsmænd er klar til at rejse til USA i denne uge for at forberede sig på nogle højtstående handelsforhandlinger senere i oktober. Selvom mange mener, at der er meget arbejde at gøre for at nå en omfattende aftale, forbliver muligheden for at have en midlertidig begrænset handelsaftale på bordet. I mellemtiden rapporterede Reuters, at præsident Trump sagde, at en handelsaftale mellem USA og Kina kunne komme inden valget i 2020.
  2. Flere hastighedsnedsættelser på kortet: Den amerikanske Federal Reserve-rentebeslutning forfalder onsdag (18/9). Det forventes bredt, at FOMC sænker renten med 25 bps igen. Forventningerne til yderligere rentesænkninger for de resterende to FOMC-møder i år er ved at opbygges, hvilket kom efter, at Den Europæiske Centralbank sænkede benchmarkrenterne i begyndelsen af ​​denne måned og genstartede obligationsopkøbsprogrammet.
  3. Kontrol af aktiver i sikkert havn: Generelt når markederne er i risiko-på-sentiment, ville aktiver i sikre havne som guld og JPY være utilbørlige, og kapitalstrømmen ville stige i mere risikofyldte aktiver såsom aktier og høj beta-FX. Lad os se nærmere på USDJPY, parret handlede over 108 det meste af tiden i denne uge, nogle analytikere mener, at reboundet kan strække sig til 108,85. På den anden side steg guld 1 procent efter oliefacilitetsangrebene i Saudi-Arabien, men stadig ikke meget af handlinger omkring 1500-området. Imidlertid er udsigterne for de nævnte safe-haven aktiver i vid udstrækning afhængige af, hvordan markederne fortolker Feds fremadrettede vejledning.

Konklusion

Vi har set priserne på bitcoin har været flip-flopping i et snævert interval, mens handlernes opmærksomhed er blevet skiftet til altcoin-verdenen. Ifølge en fremtrædende kryptoanalytiker forbliver tyresagen om bitcoin dog stærk, og rally på aktiemarkederne kan udløse en ny runde af bitcoin-køb og kunne omdanne den førende kryptokurrency fra et aktivt tilflugtssted til en risiko-investering. Billedet ser dog ud til at forblive noget blandet, når det kommer til en bull case af aktiemarkederne.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Websted: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map