DeFi-hacks, bullish-aktier, mere institutionelle penge indtaster krypto: Market Watch Weekly 4 / 13-4 / 19

I løbet af de sidste syv dage er Bitcoin (BTC) steget med ca. 3,24 procent pr. OKEx BTC-prisindeks og handler omkring $ 7.200 ved pressetid.

Halvvejs i april er Bitcoins præstation i april i tråd med dets historie. Ifølge CoinMarketCap data, april har været måneden med et af de højeste gennemsnitlige afkast og det højeste medianafkast for Bitcoin mellem 2013 og 2019.

Den næststørste kryptovaluta, Ethereum (ETH), steg 10,43 procent i løbet af de sidste syv dage ifølge OKEx ETH-spotprisen og flyttede sig ind i intervallet $ 180 til $ 190.

BTC historisk månedligt afkast. Kilde: CoinMarketCap & OKEx

Traditionelle markeder bliver bullish

På de traditionelle markeder er der for første gang siden midten af ​​februar tre store amerikanske indekser i et teknisk bullmarked, hvor S&P 500 stigende mere end 30 procent fra lavpunktet i marts.

Optimisme ser ud til at være fra forventningen om, at COVID-19-pandemien har nået et vendepunkt i USA og introduktionen af ​​Det Hvide Hus økonomisk genstartplan. Men pessimister tror, ​​at en dobbelt bund i de amerikanske aktier snart kan ankomme. Dette sætter kryptokurrencymarkedet i fare, da prisen på Bitcoin stadig viser en positiv sammenhæng med S&P 500, pr Coinmetrics data.

Den kortsigtede retning af Bitcoin er fortsat uklar. Prisen er flyttet over det glidende gennemsnit på 50 dage og viser potentialet til at teste $ 8.000, hvor glidende gennemsnit på 100 dage og 200 dage er placeret.

Men futuresmarkedet er ikke optimistisk, da OKExs kvartalsvise BTC-futures stadig har en negativ præmie i forhold til spotprisen ifølge OKEx-handelsdata.

OKEX BTC / USDT Pris 1D. Kilde: OKEx

Store opdateringer fra LIBRA 2.0 & Kinas DCEP

Den største nyhed i denne uge kom fra Kina-USA. kamp om digitale valutaer. Den 16. april Facebook lancerede sin LIBRA 2.0 hvidt papir. I den nye hvidbog droppede Vægten planer om at forankre sin møntpris til en kurv med fiat-valutaer.

Organisationen erklærede, at den stadig ville frigive stablecoin i flere valutaer, men mønten vil blive bakket op af fiat-bundet stablecoins snarere end direkte af fiat-valutaerne selv.

Opdateringen til Vægtens hvidbog kommer kun to dage efter nyheden om, at Kina testede sin regeringsudstedte digitale valuta, DCEP. Den 14. april blev en skærmbillede blev offentliggjort, der viste, at DCEP blev testet i Suzhou, Chengdu, Xiongan og andre regioner.

Mark Zuckerberg, administrerende direktør for Facebook, bemærkede på en tidligere høring at noget af Kinas infrastruktur er langt mere avanceret end Amerikas, når det kommer til digitale betalinger.


Skærmbillede af DCEP-tegnebogen fra Agricultural Bank of China. Kilde: theblockbeats

Flere midler fra institutionelle investorer strømmer ind i krypto

Mange institutionelle investorer udnyttede uroen på markedet i midten af ​​marts for at øge deres eksponering for kryptokurver i første kvartal, ifølge en nylig Gråskala rapport.

Det kryptofokuserede investeringsselskab oplevede tilstrømninger på $ 503,7 millioner i første kvartal af 2020, næsten det dobbelte af det foregående kvartals højde på $ 254,8 millioner i tredje kvartal af 2019. Dets Ethereum Trust oplevede også en rekordtilstrømning på $ 110 millioner i sidste kvartal.

Gråskala kumulative tilstrømninger efter produkter – 1Q20. Kilde: Gråtone

Renaissance Technologies, en af ​​verdens største hedgefonde, bemærkede i en ADV-ansøgning den 30. marts, at dens Medallion Fund nu er "tilladt at indgå bitcoin-futures-transaktioner," pr. rapport fra Blokken. Dets handelsaktivitet vil være begrænset til de Bitcoin-kontrakter, der er anført på CME. CMEs Bitcoin futures var lanceret i 2017 og afvikles kontant.

I øjeblikket er det uklart, om virksomhedens potentielle adgang til Bitcoin-markedet er en velsignelse, da Renaissance muligvis bruger kontrakten som et kortsalgsværktøj. Som rapporten påpeger, er Renaissance’s Medallion Fund kendt for sit høje afkast og tilbyder investorer i gennemsnit 40 procent mellem 1988 og 2018.

DeFi hackede, men prisen på ETH steg

Den kraftige stigning i Ethereums pris i denne uge (en 10,43 procent rally) er usædvanlig, da to DeFi-protokoller – som generelt har tendens til at være baseret på Ethereum – blev ramt af hacks på samme tid.

Den 18. april Tokenlon DEX tweeted at IMBTC-puljen på UNISWAP er blevet angrebet og drænet. Ifølge sikkerhedsfirmaet mistede UNISWAP omkring 1.278 ETH til en værdi af cirka $ 230.000 ved pressetiden. PeckShield.

En dag senere kom dForces udlånsplatform lendf.me under beskydning. Den samlede værdi låst i dForce gik til nul i henhold til DefiPulse, resulterer i tab på ca. 25 millioner dollars. Lendf.me er det første samfundsprojekt af den decentrale finansielle platform dForce, der blev lanceret i september sidste år.

Sidste uge havde dForce lige annonceret sin ny finansieringsrunde, ledet af Multicoin Capital. Hændelsen er et kæmpe slag mod DeFi-økosystemet.

Den samlede værdi låst inde dForce. Kilde: DefiPulse

I februar blev et andet Ethereum-baseret DeFi-projekt, bZx, oplevet to separate angreb, der udnyttede tjenestens flash-lån til at udtrække i alt næsten $ 1 million i krypto.

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlag for at tage investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tage dit erfaringsniveau, investeringsmål og søge uafhængig finansiel rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map