Crypto Trader, der forudsagde marts bjørnemarkedsaktier tre lektioner for nybegyndere

I sidste uge afsluttede OKEx sit Derivatives Feedback Program og samarbejdede med kryptohandlere for at få direkte, meget værdsat feedback på nogle af vores nyeste produkter.

Ash Davidson – en af ​​de handlende, der blev valgt til at deltage i programmet – satte sig (næsten selvfølgelig!) Med os for at tale om en kryptohandleres daglige liv, og hvad nyankomne i rummet har brug for at vide.

12-13 marts var meget brutal for krypto og markederne har været rystende lige siden. Hvad er dit perspektiv på netop dette nedbrud?

Ash Davidson: Jeg forudsagde faktisk et fald ned til $ 4.400 niveauer den 1. marts. Det er på min Twitter et eller andet sted [her – OKEx]. Jeg var mere end klar, jeg frigav mere egenkapital ud af nogle gamle overskud for at gøre mig klar til, at flere investeringsområder blev ramt.

Jeg havde en tarmfølelse med COVID-19, at folk ville flytte krypto ud for at være sikre eller til at dække nogle tab på aktiemarkedet, og det skete.

Det var ret voldsomt, og jeg synes, det fik nogle få mennesker til at se tilbage på Twitter på det tidspunkt. Jeg tror, ​​at min tankegang er forskellig fra de fleste, da alt, hvad jeg bruger, er fortjeneste og gevinster at bruge på markederne. Men jeg kunne ikke tænke, hvordan jeg ville have reageret, hvis jeg var ny, og det var frisk kapital på markedet … Jeg har aldrig set noget lignende.

Kan du nævne 1-3 vigtige ting, du har lært at handle, som du kan dele med krypto-nyankomne?

AD: Tre ting, erm. Jeg kunne nemt navngive 30, men lad os gå med det vigtigste.

  1. Lad dine følelser være ved døren. Planlæg den investering eller handel, du laver. Så simpelt er det. Lad det derefter spille. Fra hvor meget du investerer eller handler på, hvor meget du er villig til at tabe, hvis det går galt, og hvor meget du er klar til at springe ud med. Planer fjerner noget af følelsen.
  1. Lær og TEST så meget som muligt, inden du går live. Hvis du har en metode, som du kan lide udseendet på, der passer til din livsstil, skal du bruge den, men teste den. Jeg kan godt lide at demonstrere først, så kan jeg godt lide at handle med $ 10 for at se, hvordan det er live, så går jeg derfra over en periode på 6-12 uger. Jeg bruger ca. 3 uger på at se på hitlisterne alene.
  1. Stol på din egen analyse i forhold til andres. Alle ser på det samme eller forskellige ting, har kanten og ser kun på dine egne diagrammer, ikke andres.

Hvornår begyndte du at handle med crypto, og hvorfor?

AD: Jeg startede med at investere i kryptovaluta i 2016. Jeg havde en tidligere erfaring med at handle i 2015 med fodbold- og øre-aktier. I 2017 begyndte jeg at handle med kryptokurver. Jeg nød brummen, det faktum at du kan tjene mange gevinster på kort tid sammenlignet med aktiemarkedet. Jeg har ikke set tilbage siden.

Bare Bitcoin eller også altcoins? Generelt foretrækker du handel med kryptoderivater eller spotmarkeder, og hvorfor?

AD: Jeg handler primært derivater. Bitcoin, Ethereum og XRP er det, jeg primært handler – handler for at akkumulere dem. Jeg føler, at det er de bedste at holde fast i, så det er ikke en dårlig idé på lang sigt at få mere gennem handel.

Jeg handlede altcoins, men jeg blev træt af altid at skulle afveje Bitcoin og dominans plus hovedpinen i et BTC-par eller USDT. Så jeg holder det enkelt nu.

Hvordan ser din typiske dag ud? Hvor mange timer om dagen handler du? Har du et dagjob?

AD: Jeg har en meget let handelsdag. Jeg handler ikke for ofte, da jeg bruger de højere tidsrammer til at fange swing-handler og lejlighedsvis positionel hold til et meget længere mål. Så jeg vil normalt se på den daglige lukning og derefter gå derfra.


Jeg har kortlagt alle mine kort, og jeg skal bare holde et lille øje med nøgleområder. Så hvis de kommer inden for rækkevidde, kan jeg handle. Jeg forstår ikke folk, der skalper, for meget indsats. Jeg kan godt lide at holde mig kølig. Hele dagen, hvis jeg venter eller babysitter på en stilling, gør jeg indhold til min Youtube eller bare for mit firma, for mine studerende.

Ash Davidson er en britisk-baseret kryptohandler og underviser. Han har været med i spillet siden 2017. Du kan følge ham på Twitter @CryptoMobsterYT.

Dette interview er redigeret for klarhedens skyld.

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlag for at tage investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tage dit erfaringsniveau, investeringsmål og søge uafhængig finansiel rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map