Crypto Markets dump i panik, Chancerne for korrektion øges: Crypto Market Daily

Kryptomarkederne så ødelæggende dråber fra torsdag den 12. marts og fortsatte med at kaste sig natten over.

Prisen på Bitcoin (BTC) faldt fra omkring $ 7.300 til under $ 6000 i løbet af cirka en time torsdag og faldt til under $ 4.000 i de tidlige timer af 13. marts.

Fra fredag ​​formiddag har BTC stabiliseret sig noget i $ 5.000-området, stadig ned næsten 15 procent i løbet af de sidste 24 timer.

Ether (ETH) oplevede også et pludseligt fald i går, mistede sit greb om $ 200-mærket og tumlede under $ 100 natten over. På pressetiden er den næststørste kryptokurrency kommet noget tilbage og er en relativt mild 6 procent ned for at handle omkring $ 130. 

BTC / USD Evig swap

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Souce: okex.com

Efter dumping til $ 3.800 – et fald på 50 procent i værdi fra starten af ​​ugen – i går aftes er prisen på Bitcoin endelig stabiliseret og rebounded tilbage til $ 5.000-serien. Nu er de kortsigtede modstandspositioner $ 5.570 og $ 6.680.

I teorien skal tendensen korrigeres efter et stort kortvarigt fald. Selvom den nuværende tilstand er oversolgt, kan den stadig opretholde, hvis markedspanik ikke fordøjes i løbet af weekenden.

Bitcoins volumendiagram viser et fald i sælgende midler. Imidlertid kan tendensen vende uventet – som med dump i går aftes. Nu er det vigtigt at vente i en længere periode for at kunne bedømme, om tendensen vil stabilisere sig eller ej.

Inden de to linjer i MACD (Moving Average Convergence Divergence) krydser nullinjen, vil der altid være en risiko for, at prisen falder yderligere. 

Handlende viser pessimisme, bundprisen kan være endnu lavere

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Souce: okex.com

BTC blev påvirket af den fortsatte svækkelse af grundlæggende i går. Når mønten gled under supportniveauet på $ 7.000, stoppede den ikke og fortsatte med at frigive salgsvolumen. Inden for få timer faldt prisen tilbage til omkring $ 4.000 og har nu kortvarigt stabiliseret sig til $ 5.000.

OKEx-analytikere mener, at selvom prisen i denne uge viste et svagt mønster efter manglen på at teste modstanden på $ 8.000, er det stadig sjældent at se et fald på næsten 40% inden for en dag.

Dette kortsigtede fald i vandfaldet skyldes ofte panik som et resultat af udbruddet. For så vidt angår den aktuelle situation, er tegnet på, at tilbagegangen stopper, endnu ikke indlysende. Timebaserede “bund” -fonde er begrænsede, hvilket beviser, at de fleste investorer stadig forventer dårligere i fremtiden, og at deres vilje til at købe ikke er stærk.

På kort sigt anbefaler vi at være opmærksom på, om prisen kan nå et nyt lavpunkt. Hvis det falder under $ 3.800, kan det fortsætte med at teste bundområdet i begyndelsen af ​​2019. Den stabile side, der vises på det daglige niveau, kan danne en bund og derefter komme tilbage. Da markedssentimentet endnu ikke er stabiliseret, er der stadig en betydelig risiko involveret.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 5.570       
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 6.680
 • Kortvarig support: $ 4.590
 • Mellemsigtet support: $ 3.800

ETH / USD Evig swap

1H ETH / USD Evige swap-data. Kilde: okex.com


ETH faldt under $ 100 i går og var tæt på det historiske lavpunkt på $ 80. Tyrerne blev hurtigt genopfyldt og trak prisen tilbage over $ 120. På pressetid følger mønten en opadgående tendens, der handler lige over $ 130.

Der er stærk modstand omkring $ 145. Aktivt salg viste en åbenbar sammentrækning. Hvis prisen ikke går under $ 100, er sandsynligheden for at gå ind i en konsolideringstendens høj.

OKEx-analytikere minder investorer om, at hvis handelsaktiviteter kan holde sig på et lavt niveau i løbet af de næste par dage, er det et signal om, at dumpningen stopper – stabilisering i blot et par timer eller endda en dag kan ikke sikre, at den bearish periode er forbi.

Det er en god chance for at gå ind i en lille kort position, hvis prisen fortsat undlader at teste $ 145, mens du sætter et sikkert stoptab omkring $ 150. At bryde $ 145 kan betyde at komme ind i en lang position, hvis den første tilbagekald stabiliseres på den.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 150
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 145
 • Kortvarig support: $ 94
 • Mellemsigtet support: $ 86

Handlerens valg: TRX / USD Perpetual Swap

4H TRX / USD Evige swap-data. Kilde: okex.com

TRX skabte et nyt lavpunkt omkring $ 0,006 og er nu midlertidigt tilbage til $ 0,01.

Det første effektive modstandsniveau er nær $ 0,01080, da det er relativt svagt At bryde denne position kan ikke garantere noget, men at stige tilbage til $ 0,01200 er et stabiliserende signal.

Med faldet i handelsvolumen er det svært at falde under den forrige bund. Flere midler vil sandsynligvis opbygge positioner her, da det nye lavpunkt vil være en passende mentalitetspris.

MACD indikerer, at en gyldent kors skal dannes inden for de næste par timer. Dette er et godt signal til tyre, men investorer bør fokusere mere på modstanden opad – risikoen for at falde vil stadig eksistere, hvis den afgørende pris er uknuselig.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 0,01080
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 0,01200
 • Kortvarig support: $ 0,0081
 • Mellemlang sigt Support: $ 0,068

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map