Crypto Market Daily (2,7) | BTC går ind på et kortvarigt konsolideringsmarked igen inden for dagen, der er stor sandsynlighed for tilbagekald under $ 10.000.

BTC evigvarende kontrakt

Niveaukarakter1H-bullish

Dette er 1-timers diagrammet for BTC, tendensen er midlertidig ind i konsolideringen inden for dagen, og forskellen mellem denne tid og fortiden er, at toppen bliver lavere og bunden bliver højere under hver rebound. Denne tendens kan sandsynligvis gå som et trekantmønster, som jeg tegnede på diagrammet. Det nylige marked er i effektiviteten af ​​halveringen, følelsen vokser højere, så muligheden for at bryde opad er højere end at falde.

Investorer bør dog bemærke, at prisen kan bryde den øvre eller nedre kant af trekantsområdet, når de er chokerende, supportniveau på $ 9650, og modstanden på $ 9870 bør bemærkes for at bedømme, at bruddet er sandt eller falsk.

MACD er indtastet under nul, og det betyder en midlertidig svaghed hos tyrerne. Lydstyrke angiver, at lydstyrken muligvis bliver højere om natten for at bryde den forrige højde og derefter blive lavere for at konsolidere. Hvis lydstyrken ikke kan ændre sig som tidligere, kan det betyde, at tendensen vil ændre sig i fremtiden.

Niveaukarakter1D – bullish

For nylig har stigningen i BTC altid fulgt reglen om konsolidering i dagtimerne og gennembrud om aftenen. Imidlertid sammenlignet med andre stærkere gevinster af altcoins står BTC i øjeblikket over for stærk modstand i området $ 9.800 til $ 10.000. OKEx-analytiker Neo mener, at skønt rallyet fra starten af ​​året har været stærkt, har det daglige niveau altid været i et bundende rebound-interval. Ovennævnte område er den sidste modstand, som BTC kan åbne en ny runde af bullish, hvis den bryder igennem. Flere lange øvre skyggemønstre på timeniveau bekræfter også modstandens styrke. Investorer skal bemærke, at den nylige kontinuerlige stigning uden tilbagetrækning har bragt tyre i en alvorlig overtrækstilstand, og $ 10.000 kan endda betragtes som et ugentligt niveau af modstand. Hvis BTC ikke kan ledsages af en effektiv tilbagetrækning, vil det være svært at bryde igennem det nuværende niveau. Salget pres nær $ 9.850 har vist tegn på tavshed for tyrerne. Medmindre prisen kan ligge tilbage over $ 9.800 inden for dagen, eller det sandsynligvis vil falde tilbage til $ 9.650 for konsolidering.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand$ 9800 modstand på mellemlang sigt$ 9870

Kortsigtet support$ 9650 Mellemsigtet support$ 9500

ETH evig kontrakt

Niveaukarakter 1H-bullish


Dette er 4-timers diagrammet over ETH, det seneste modstandsområde er mellem $ 221 og $ 224. Trend viser ikke noget klart signal om tilbagekald i øjeblikket på grund af et andet hårdt modstandsområde nær $ 224, kan prisen ikke bryde det uden det tilsvarende lydstyrkeniveau.

Hvis der ikke er noget voksende volumen om natten, kan trenden have to mulige ruter at gå, den første er de gule pile, da det første tilbagekaldssupportområde skal være mellem $ 210 ~ $ 215. Pris er i stand til at skabe en ny høj på kort sigt, hvis den stabiliseres på $ 215. Hvis markedsadfærden vender tilbage til rationalitet, kan tilbagekald gå som den røde pil, der understøttes nær $ 200.

MACD giver et svagere pumpenergisignal, da det laveste af det bullish faste, volumen midlertidigt ikke har nogen reference, da tyre altid kan generere om natten.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand$ 221 Modstand på mellemlang sigt224 $

Kortsigtet support$ 215 support på mellemlang sigt$ 210

XRP evig kontrakt

Niveaukarakter1D-bullish

OKEx XRP evigvarende kontrakt: Brug for nylig et lille niveau af diagram til at bedømme fremtidig tendens for XRP er vanskelig, men det daglige diagram kan vise et klarere signal til os, da prisniveauet i øjeblikket har mødt en absolut hård modstand, som er omkring $ 0,2884.

Investorer skal minde om, at hvis prisen ikke kan bryde $ 0.3100, vil området mellem $ 0.2884 og $ 0.3100 altid være den effektive modstand. I denne tilstand kan tilbagekald ske, og $ 0.2674 bør være det første supportområde.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand: $ 0,2884 Mellemlang modstand: $0,3100

Kortsigtet support: $0.2674 Medium-term Support :$0,2590

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlaget for at træffe investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tage dit erfaringsniveau, investeringsmål og søge uafhængig finansiel rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map