Crypto Market Daily (2,27) | $ 8500 midlertidigt bliver en effektiv understøttelse af BTC, rebound kan ske, hvis 30-timers glidende gennemsnit kan brydes.

BTC evigvarende kontrakt

Niveaukarakter1H-bearish

Dette er en times diagram for BTC, markedet bliver til skræmme efter at have faldet $ 9000 i går, og der er næsten ingen rebound efter hver kortsigtede konsolidering, dette indikerer, at kun få investorer åbnede den lange position, og dette førte reboundet svagt.

Den voksende salgsvolumen i går aftes giver os et signal, der stadig udnytter en stor mængde rentable fonde, som ikke lukkede. Målet med disse fonde er at sparke ud af de lange positioner, som besiddes hos detailinvestorer, derefter absorbere tællerne. Dette vil gøre dem lette at kontrollere markedet i størst omfang. Grunden til, at jeg sagde dette, er for at minde investorer om ikke at jage kort i øjeblikket, da prisen muligvis kan komme tilbage her, da det nedadgående supportniveau er absolut hårdt, det plejede at være en dobbelt bund, som jeg markerede på diagrammet.

Investorer kan komme ind på markedet, hvis prisen kan stige og bryde MA (30) inden for dagen eller i morgen, og hvis tendensen kommer i konsolidering og uden at gå i stykker, må du hellere vente, da det er muligt at dumpe igen.

Niveaukarakter1D – konsolidering

Fra det daglige diagram for BTC er det klarere end hver time, da vi kan finde ud af, at denne tilbagekaldelse fra $ 10500 næsten tager mest fortjeneste, hvilket fra begyndelsen omkring $ 8200. Gennemgå historien, når trend bygget bunden omkring $ 6500, $ 8200 er bunden af ​​tilbagekaldet, derfor vil prisen få støtte blandt området mellem $ 8200 ~ $ 8450, bryd dette område betyder, at den store tendens skifter til bearish, det er let at bryde ? Nej, jeg tror, ​​det vil ikke være let, da vi kan flytte vores syn til det volumen, som jeg markedsfører på diagrammet. Købsvolumen er for nylig på det højeste niveau, da dette område har så mange lange positioner, det er en hård supportstyrke, og hvis bjørne kan ikke øge salgsvolumenet til et højere niveau, tendensen er måske ikke let at bryde denne støtte på kort eller endda midtvejs.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand8850 $ modstand på mellemlang sigt$ 9100

Kortsigtet support$ 8500 support på mellemlang sigt$ 8200

ETH evig kontrakt

Niveaukarakter 1H-bearish


Dette er 1-timers diagrammet for ETH, trenden vender tilbage efter at have rørt bunden af ​​det intensive handelsområde, som er omkring $ 215 om morgenen, dette er forudsigeligt, da dette område er et hårdt supportniveau i denne bullish trendperiode, prisen blev support her betyder, at bearish stadig ikke kommer, og jeg tror, ​​at hvis denne periode med dump er en tilbagekaldelse, vil konsolideringsmønster vises inden for en eller to dage og rebound kan ske, og vi er nødt til at vide, at hvis MA (30) kan ikke brydes på kort sigt, jeg anbefaler ikke investorer at deltage, det bedre valg vises, hvis prisen kan stabilisere sig på MA (30) eller $ 230.

Langsigtet tendens vil stadig være bullish indtil $ 215 blev brudt.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand$ 230 modstand på mellemlang sigt$ 245

Kortsigtet support$ 215 support på mellemlang sigt$ 200

XRP evig kontrakt

Niveaukarakter1H-bearish

OKEx XRP evigvarende kontrakt: XRP holder også op med at falde efter at have fået support nær $ 0.2240, hvilket er halsen på dobbeltbunden i slutningen af ​​januar, dette område er blevet markedsstøtten. XRP’s reboundstyrke er en smule stærkere end ETH og BTC, da den allerede har brudt MA (30), men investorer skal bemærke, at bruddet ikke bestemmes som en tur, bedre vent på de næste par timer for at se om prisen kan stabiliseres stadig på det, og den første hårde modstand er omkring $ 0,2470.

Efter min mening har det bare en lille mulighed for, at prisen kan røre $ 0,2470 inden for dagen, da købsvolumen stadig er på et lavt niveau, chok i et snævert interval vil være muligt på kort sigt.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand: $ 0,2470 Modstand på mellemlang sigt: 0,2670 $

Kortsigtet support: $0.2240 Medium-term Support :$0,2130

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlaget for at træffe investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tage dit erfaringsniveau, investeringsmål og søge uafhængig finansiel rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map