Crypto Market Daily (2,25) | BTC fortsætter med at svinge, supportområdet på $ 9.150 ~ $ 9.500 kan opfylde testen.

BTC evigvarende kontrakt

Niveaukarakter1H-konsolidering

Dette er en times diagram over BTC, selvom handelsaktiviteten ikke er positiv i disse dage, bliver toppen af ​​hvert rebound lavere, dette er et signal om en længere tilbagekaldelse. Trend brugt til at teste supportområdet mellem $ 9150 og $ 9500 for mere end 3 gange for nylig, rebound sker altid efter at være kommet ind i dette område, det betyder, at der stadig er et stort antal lange positioner indtastet her omkring. De tillader ikke, at prisen let falder under den, derfor er det ikke muligt på kort sigt at kombinere med den nuværende salgsvolumen.

Investorer mindes om, at selvom prisen kan få support omkring $ 9500, kan rebound kun fortsætte, hvis den først kan bryde MA (30). Hvis MA (30) bliver den hårde modstand inden for dagen, kan trenden dumpe længere end i øjeblikket.

Niveaukarakter1D – konsolidering

I går faldt BTC hurtigt under $ 9.700 efter at have mislykkedes med at bryde $ 10.000 og blev midlertidigt understøttet af den øvre kant af det tidligere intensive handelsområde på $ 9.150 ~ $ 9.500. OKEx-analytiker Neo mener, at den nylige BTC-markedsaktivitet ikke er positiv, og de vigtigste fonde er i stadiet med kontinuerlig tællerabsorption. Bortset fra et lille antal højfrekvente forhandlere, der stadig er aktive på markedet, venter et stort antal konservative forhandlere på lanceringen af ​​hovedstyrken. Derfor er det vanskeligt at oprette en storstilet tendens, før hovedfondene ikke er startet. Selvom BTC i øjeblikket understøttes nær $ 9.500, er prisen for nylig brudt under dette punkt flere gange og rebound. Derfor bør $ 9.150 til $ 9.500 behandles som et supportområde. Stabiliseringen af ​​enhver position i dette område hører til en effektiv støtte, $ 9.500 er bare den øvre kant af supportområdet. Selvom det går i stykker, repræsenterer det ikke en tendensomvendelse. Investorer bør være opmærksomme på risikoen for falsk brud igen på kort sigt.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand$ 9700 modstand på mellemlang sigt$ 9850

Kortsigtet support$ 9500 support på mellemlang sigt$ 9400

ETH evig kontrakt

Niveaukarakter 1H-konsolidering

Dette er 1-timers diagrammet for ETH, det går ind i en svag tendens efter at have brudt $ 262 ~ $ 264 supportområde. I løbet af de sidste par timer fik prisen support omkring $ 255, og denne position blev brugt til at teste som en effektiv støtte i historien, diagrammet viser, at to bund er blevet dannet der og derefter begyndte at komme tilbage. Men hvis reboundet ikke kan ledsages af et voksende bullish volumen, er prisen muligvis ikke let at stå tilbage på $ 264, og investorer skal bemærke, at MA (30) ændrer sig til en hård modstand i øjeblikket, kun bryder MA (30) først kan det have mulighed for at teste $ 280 igen.


At sælge volumen er naturligvis større end at købe lydstyrken i øjeblikket, investorer bør vente på at gå ind, men ikke nu.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand$ 264 modstand på mellemlang sigt$ 270

Kortsigtet support$ 255 support på mellemlang sigt$ 245

XRP evig kontrakt

Niveaukarakter1H-konsolidering

OKEx XRP evig kontrakt: Diagrammet viser os, at halsen på dette nylige hoved- og skuldermønster er brudt, og prisen blev understøttet af $ 0.2615, som er det tidligere lavpunkt. På baggrund af det lave salgsvolumen kunne vi let bedømme, at det nedadgående rum er lille, selvom den afgørende støtte var ineffektivitet.

Nu skal investorer være opmærksomme på modstandsstyrken på $ s0.2670, da den skiftede til modstand fra support for et par timer siden. Hvis prisen ikke kan bryde den inden for de næste par timer, betyder det, at MA (30) også er umulig at teste. Stabilisering på MA (30) er et signal om længere rebound i fremtiden, ellers kan tendensen falde mere for at teste $ 0,2465.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand: 0,2670 $ Mellemlang modstand: 0,2885 $

Kortsigtet support:  $0.2615 Medium-term Support :$0,2465

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlaget for at træffe investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre dig, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tager hensyn til dit niveau af erfaring, investeringsmål og søger uafhængig økonomisk rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map