Crypto Market Daily (2,21) | Hvis kan stabilisere sig på $ 9.500 i løbet af dagen, har BTC muligheden for at teste $ 9.700 ~ $ 9.850 modstandsområde i weekenden.

BTC evigvarende kontrakt

Niveaukarakter1H-konsolidering

Støttet af området mellem $ 9.200 og $ 9.500 stabiliserede BTC sig midlertidigt til $ 9.500. Imidlertid var reboundet om morgenen svagt og kunne ikke effektivt bryde $ 9.700 modstandsniveau. OKEx-analytiker Neo mener, at siden BTC-tilbagekald fra $ 10.500 er aktive udgange af rentable midler fortsat steget, og lange positioner over $ 9.500 er gradvist lukket. De fleste lange positioner åbnet under $ 9.000 eksisterede allerede blandt $ 9.200 og $ 9.500. Derfor er de rentable fonde i intervallet $ 9.500 til $ 10.500 gradvist tilbage i den nylige tilbagekaldelse. Hvis der ikke er nogen tilbagegang med stort volumen i weekenden, kan det betyde, at korrektionen nærmer sig slutningen. Imidlertid skal investorer være opmærksomme på, at tyre stadig har brug for en periode for at absorbere tællere. Derfor er sandsynligheden for en daglig rebound på kort sigt lav. Weekendtrends kan bevæge sig i et snævert interval på $ 9.500 ~ $, 9850 og bemærke risikoen forårsaget af svære udsving.

Niveaukarakter1D – konsolidering

Dette er BTC’s 1-dages-diagram, som jeg har fortalt jer i den tidligere daglige strategi, den bullish tendens vil ikke blive ødelagt, medmindre det kortsigtede glidende gennemsnit er brudt, og diagrammet viser, at i den første tilbagekaldelsesperiode, bunden blev stabiliseret på MA (30), og selvom den laveste pris en gang faldt under den, men faststoffet fra den daglige lysestage har stået på.

Dette signal betyder, at det bullish kan fortsætte i fremtiden. Investorer skal minde om, at bullish kan fortsætte, hvis trenden kan bryde $ 9700 eller endda $ 9850 i weekenden, ellers hvis prisen ikke holder sig stabil på MA (30) eller endda dump under den, bør $ 9150 supportniveau overvejes, da det er det sidste forsvar af denne bullish fase. Derudover er prisen mulig at bryde nedad og derefter hurtigt trække sig tilbage i en kort periode, så det er vigtigt at bedømme den falske brud i øjeblikket, se mere og gøre mindre er det bedste valg.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand$ 9700 modstand på mellemlang sigt$ 9850

Kortsigtet support$ 9550 support på mellemlang sigt$ 9150

ETH evig kontrakt

Niveaukarakter 4H-konsolidering

Dette er 4-timers diagrammet for ETH, ETH modtog stærk støtte nær $ 245, og var også underlagt et lavt handelsvolumen, reboundet var under pres ved den hårde modstand på $ 264, hvis prisen ikke kan bryde igennem og stabilisere sig her inden for dagen vil tendensen fortsætte med at konsolidere i weekenden. Investorer skal være opmærksomme på kortsigtede falske breakout-mønstre. Det anbefales at bruge vigtige punkter som reference for at vente på et godt valg.


Salgsvolumenet indikerer, at aktivt salgende midler i løbet af de sidste to dump-perioder stadig var på et højt niveau, og hvis det bliver lavere i næste tilbagekald, er det et signal om, at de rentable fonde næsten forlader markedet, og en rebound kan ske.

Selvom $ 264 kan være pause i løbet af weekenden, kan det være muligt, at trenden falder igen, hvis du berører $ 290-niveauet, og den nye high kan skabe, efter at tyrerne er færdige til at absorbere nok tællere, derfor bør det bullish volumen bemærkes på kort sigt.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand$ 264 modstand på mellemlang sigt$ 272

Kortsigtet support$ 254 support på mellemlang sigt$ 245

XRP evig kontrakt

Niveaukarakter1H-konsolidering

OKEx XRP evigvarende kontrakt: Fra diagrammet kan vi tydeligt se, at tendensen danner et hoved- og skuldertopmønster i øjeblikket, og det er ikke svært at bedømme, at det har dannet sig eller ikke i fremtiden. Medmindre $ 0.2670 supportniveau er brudt, eller betyder, at dette mønster ikke har formet sig, da det er et signal om bearish.

Kombiner MACD og prisdiagram, vi kan finde ud af, at der er dannet en kortvarig bunddivergens, et andet bevis på bjørnesvaghed er, at salgsvolumenet bliver lavere, og dermed kunne $ 0,2670 være en meget stærk støtte i øjeblikket. Break $ 0.2885 betyder, at reboundet kan fortsætte, eller tendensen kan fortsætte med at konsolidere i weekenden.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand: $ 0,2885 Mellemlang modstand: $ 0,3090

Kortsigtet support: $0.2670 Medium-term Support :$0,2450

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlaget for at træffe investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tage dit erfaringsniveau, investeringsmål og søge uafhængig finansiel rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map