Crypto Market Daily (2,19) ​​| $ 10,200 er blevet en nøgleposition for BTC til at teste sin tidligere højde, tendensen kan fortsætte med at konsolideres, hvis den falder under $ 10.050.

BTC evigvarende kontrakt

Niveaukarakter1H-konsolidering

Dette er 1-timers diagrammet for BTC. BTC pumpede i nærheden af ​​$ 9.700 med lidt øget volumen i går aftes og blev blokeret af $ 10.200 og kom derefter ind i konsolidering. OKEx-analytiker Neo mener, at området mellem $ 9.500 og $ 9.700 endnu engang er blevet verificeret som effektiv support i øjeblikket. Imidlertid er mængden af ​​rebound-volumen ikke nok til at fremme stigningen i stor skala. Derfor har det stadig brug for at absorbere tællere at bryde igennem $ 10.200 hårdt modstandsniveau. Hvis prisen kan ligge over $ 10.050 inden for dagen, er sandsynligheden for gennembrud med øget volumen høj på kort sigt. Omvendt, hvis den falder under $ 10.000 igen, kan den næste halvdel af denne uge fortsætte med at konsolidere mønsteret. Investorer kan holde øje med supportstyrken på $ 10050. Hvis dette punkt er vanskeligt at bryde inden for få timer, kan det blive et passende indgangssted.

Niveaukarakter1D – bullish

Dette er det daglige diagram for BTC, efter at have berørt scenebunden, der er omkring $ 9500, synes trenden at have signal om at komme tilbage til den tidligere højde. Den aktuelle rebound-volumen indikerer dog et relativt svagt niveau, og det er ikke let at bryde $ 10200, for ikke at nævne toppen omkring $ 10500.

Analyseret fra den daglige tendens er det opadgående rum muligt at stoppe mellem $ 10200 ~ $ 10500, hvis denne bullish fase ikke kan holde. I den tilstand kan der dannes et dobbelt topmønster, og en midtvejs tilbagekald vil komme.

Investorer bemærker bare, at prisstabilisering på $ 10200 er en bullish forudsætning, og om det kan skabe en ny høj, afhænger af tyrefægtningen. Jeg mener, at brud ikke skal ske på kort sigt, da tyre har brug for tid til at konsolidere og absorbere tællere mellem $ 10200 ~ $ 10500.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand$ 10200 modstand på mellemlang sigt$ 10500

Kortsigtet support$ 10050 support på mellemlang sigt$ 9850

ETH evigvarende kontrakt

Niveaukarakter 1H-konsolidering

Dette er 1-timers diagrammet for ETH, som forventet i går, blev understøttet ved halsudskæringen over $ 260 og holdt sig tilbage i flere timer. Det gik ind i en konsolidering nær det forrige højdepunkt på $ 287, og stabiliseringen over $ 275 afspejler også den stærke accept af tyre. Imidlertid er størrelsen af ​​bullish fonde betydeligt svagere på dette tidspunkt end den forrige bullish. Selvom det kan bryde igennem den seneste top på kort sigt, er det svært at bryde igennem $ 300. Derfor vil handelsvolumenet bestemme markedsudsigterne.

Om aftenen skal investorer bemærke, at hvis prisen falder til under $ 275, er det et signal om, at tendensen kan komme i en konsolidering og ledsages af faldet.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand$ 284 modstand på mellemlang sigt$ 287

Kortsigtet support$ 275 Mellemsigtet support$ 260

XRP evig kontrakt

Niveaukarakter1H-konsolidering

OKEx evigvarende kontrakt: XRP stabiliseres på det område på $ 0,2930, som er bunden på halsen, og dette betyder, at denne reverseringsbund er gyldig, og den kortsigtede tendens vil være bullish. Men hvis vi ser midten af ​​diagrammet, kan vi finde ud af, at modstanden omkring $ 0,3030 også er en anden udskæring af en top for omkring to uger siden, modstandsstyrken er stærkere end støttestyrken på $ 0,2930, derfor tror jeg, at der vil være længere konsolidering før endnu en bullish begynder.

Sammenlign med tilbagekaldstrendeperioden for 2 uger siden, handelsvolumenet bliver absolut lavere, og det betyder, at det er en proces med at absorbere tællere til nogle store hvaler, hvis volumen øges gradvist, er det et signal om brud.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand: $ 0,2980 Mellemlang modstand: $ 0,3030

Kortsigtet support: $0.2930 Mellemsigtet support :$0,2885

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlaget for at træffe investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre dig, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tager hensyn til dit niveau af erfaring, investeringsmål og søger uafhængig økonomisk rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner