Crypto Market Daily (2,11) | Selvom BTC opnåede kortvarig support til $ 9.700, kan supportområdet på $ 9.500 blive et bøjningspunkt.

BTC evigvarende kontrakt

Niveaukarakter1H-konsolidering

Dette er 1-timers diagrammet over BTC, i går var rebound af BTC påvirket af modstanden på $ 10.000 og kunne ikke genvinde og blev midlertidigt understøttet af $ 9.700. OKEx-analytiker Neo mener, at støtten på $ 9.700 har en vis betydning i vurderingen af ​​kortsigtede tendenser. Hvis du fortsætter med at konsolidere over denne position, kan det næste bullish marked muligvis starte igen inden for en kort periode, ellers burde det relativt forstørre cyklussen for denne tilbagekaldelse, hvis den falder under dette punkt, da $ 9.500 er den øverste kant af konsolideringsboksen for BTC fra januar 30. til 5. februar er sandsynligheden for at stoppe og springe tilbage omkring dette punkt høj, og hvorvidt prisen kan understøttes på ovenstående to vigtige punkter vil sætte tonen for denne uges tendens. Mind investorer om, at hele regionen på $ 9.000 til $ 9.500 også kan være rebound-området, og at falde under $ 9.000 kan være et tegn på en større cykluskorrektion.

Niveaukarakter1D – bullish

BTC er faldet i to dage, dette er et muligt signal om at komme ind i en tilbagekaldstrend, men nu er supportniveauet omkring $ 9700, hvis prisen kan stabiliseres her før denne weekend, kan det betyde, at den kortvarige tilbagekaldelse er forbi og $ 9700 er bunden.

Da den første bearish lysestage næsten er et opslugende mønster, vil den bearish styrke ikke være så svag som før, i dette tilfælde kan $ 9700 muligvis ikke være det effektive supportniveau, og det betyder, at prisen kan teste $ 9500, sammenlignet med $ 9700 niveau, vil denne støtte styrke faktisk være stærkere. Derfor er reboundmuligheden større her, men ikke $ 9700. Investorer skal minde om, at hvis de falder under $ 9500, betyder det, at $ 9000 vil blive testet.

Volumen angiver, at den sidste pumpevolumen er absolut mindre end den forrige, det kan også være et signal til at bedømme fremtiden.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand$ 10050 modstand på mellemlang sigt$ 10200

Kortsigtet support$ 9700 support på mellemlang sigt$ 9600

ETH evig kontrakt

Niveaukarakter 1H-konsolidering


Dette er 1-timers diagrammet for ETH, hvis nogle af investorerne har læst min analyse i går, skal du vide, at den nylige bevægelige tendens næsten er den samme med min forudsigelse, det betyder, at det lille niveau af hoved- og skuldermønster er dannet med succes , og nu er det vigtigste, at dette mønster er muligt at gå til slutningen, hvis $ 215 er et stærkt supportniveau, men hvis det falder under, kan det betyde, at mønsteret kan føre til en dyb tilbagekaldelse. Det næste supportniveau er omkring $ 210 i den tilstand.

Mind investorer om, at det ikke er et godt øjeblik at bygge lager for nylig, da retningen på kort sigt ikke er klar. At vente på pause og derefter gå ind er et godt valg.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand225 $ modstand på mellemlang sigt$ 230

Kortsigtet support$ 215 support på mellemlang sigt$ 210

BSV kvartalsaftale

Niveaukarakter1H-konsolidering

OKEx BSV kvartalskontrakt: Efter at være faldet tilbage fra $ 394 kunne BSV ikke teste dette højdepunkt igen på grund af tilbagekaldelsen af ​​hele markedet, er det rimeligt, at det bullish volumen bliver mindre.

Den gode nyhed er imidlertid, at næsten tre gange denne pris er blevet testet med succes $ 350-supportniveauet efter at have brudt den øverste kant af den tidligere konsolideringskanal. Dette har den vigtigste betydning for den tendens, som kan lade investorer vurdere, at bruddet er sandt eller falsk. Effektiviteten af ​​supportniveauet på $ 350 giver svaret, at det er sandt.

Investorer kan bemærke det to supportniveau, der er på $ 360 og $ 350, og stabilisere sig i nærheden af ​​disse to områder kan have et godt valg. Husk at bryde $ 376 modstandsområde betyder ikke, at bullish kommer, i den nylige markedstilstand er falsk brydningsmulighed stor.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand: $ 376 Mellemlang modstand: $394

Kortsigtet support: $360 Medium-term Support :$350

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlaget for at træffe investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tage dit erfaringsniveau, investeringsmål og søge uafhængig finansiel rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map