Crypto Market Daily (1,10) | BTC 1-times niveau hoved- og skuldermønster tog form, falder under $ 7.700 kan vende tilbage til den tidligere svage tendens.

BTC evigvarende kontrakt

Niveaukarakter4H-konsolidering

Dette er 4-timers diagrammet for BTC, efter at det faldt til under den afgørende position over $ 8000, var der næsten ingen dannet rebound i løbet af de næste par timer, dette giver os et signal om, at tyrefægtigheden bliver svagere. På grund af den optimistiske følelse forsvinder gradvist, når prisdump under $ 8000, flere og flere lange positioner valgte at sælge og forlade, denne handling giver meget pres på tyrens rebound.

Prisen er faldet under MA (30), og den går til supportområdet mellem $ 7600 ~ $ 7700. Investorer skal minde om, at hvis denne position ikke kan være effektiv i weekenden, kan det betyde, at den øverste kant af det tidligere intensive handelsområde ikke er tilgængelig, vil prisen teste $ 7450 ~ $ 7550 i næste periode.

Selvom prisen kan stabilisere sig på $ 7700 midlertidigt, kan investorer ikke være så optimistiske over for reboundet, $ 7750 ~ $ 7800 vil være den første modstand.

Niveaukarakter1D – konsolidering

OKEx-analytiker Neo mener, at gårsdagens eksplosive udsalg fra 00:00 til 01:00 afspejlede udmattelsen af ​​tyrernes styrke og pessimistiske forventninger til rummet ovenfor. I betragtning af at dette rebound er steget kraftigt til $ 8.460 uden konsolideringstendensen efter at have brudt igennem $ 7.700, har store mængder af lange positioner over $ 6.800 endnu ikke tjent på og lukket positionen i denne periode, dette gjorde en illusion om, at det kunne fortsætte med at skabe et nyt højdepunkt efter konsolidering. Når der var et signal om, at volumenprisen ikke var steget på samme tid, begyndte panik at avle, pessimistiske forventninger fik et lille antal tyre til at vælge at lukke deres positioner, og en kædereaktion forårsaget af faldende førte til, at et stort antal forlod markedet, yderligere undertrykke prisen.

Investorer skal bemærke, at om prisen kan stoppe med at falde i $ 7.650 ~ $ 7.700-område i denne weekend. Hvis det er tilfældet, har det stadig plads til en lille rebound i fremtiden, tværtimod vil det direkte teste supportstyrken på $ 7450 ~ 7550.

Kortvarig modstand$ 7750 modstand på mellemlang sigt7850 $

Kortsigtet supportSupport på mellemlang sigt $ 7700$ 7650

ETH evig kontrakt

Niveaukarakter 4H-konsolidering


Dette er 4-timers diagrammet for ETH, prisen er brudt $ 138, som forventes. Fra diagrammet kan vi se, at lysestagerne efterlod meget store øvre og nedre skygger i går aftes, det betyder tyre og bære styrke en gang for at være i balance, men bjørne vandt endelig. Nu understøttes ETH af MA (60), da den er blevet testet 3 gange. Trend kan chokere over dette glidende gennemsnit i et stykke tid for at teste MA (90) og MA (180). Disse to glidende gennemsnit går i en sammenfaldende tendens, deres kombination vil give en stærk støtte til prisen, og der vil sandsynligvis have et rebound for at teste $ 138 igen.

Investorer bemærker bare $ 138-modstanden og supportstyrken ved glidende gennemsnit.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand138 $ modstand på mellemlang sigt$ 139,5

Kortsigtet support$ 138 support på mellemlang sigt$ 135

XRP evig kontrakt

Niveaukarakter4H-konsolidering

OKEx XRP evigvarende kontrakt: På 4-timers niveau faldt XRP under MA (30) og fortsætter med at falde i øjeblikket, da prisen bevæger sig mod MA (180), bliver supportstyrken stærkere. Vi talte om dette supportniveau i går, at supporten inkluderer MA (180), MA (90) og den øverste kant af bundområdet. XRP vil sandsynligvis komme tilbage på dette område, hvis markedet kan stabilisere sig i weekenden. Rebound-mål vil først finde på omkring $ 0,2050, gennembrud kan det teste $ 0,21.

Investorer skal bemærke, at hvis $ 0,197 ~ $ 0,200 går i stykker, kan trenden bevæge sig til den nederste kant af bunden, som er nær $ 0,1840.

Modstands- og supportniveau:

Kortvarig modstand: $ 0,2075 Mellemlang modstand: $0,2107

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlaget for at træffe investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre dig, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tager hensyn til dit niveau af erfaring, investeringsmål og søger uafhængig økonomisk rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map