Crypto-markeder vender tilbage med aktier, men frygt for anden virusbølgevinkel: Teknisk tirsdag

Kort om

  • Markederne for kryptokurrency steg igen, efter at de globale aktier steg, da Fed annoncerede en ny stimulusrunde.
  • Data viser, at antallet af enheder, der har mindst 1.000 Bitcoin (BTC) er steget støt siden januar.
  • Æter (ETH) og Cardano (ADA) kan have behov for yderligere konsolideringer, mens Ripple (XRP) og maker (MKR) stævner kunne være kortvarige.

Markedsoversigt

Markederne for kryptokurrency steg igen tirsdag, efter at Bitcoin-priser kortvarigt berørte $ 8.900. Den førende kryptokurrency gendannede efterfølgende til omkring $ 9.500 i den tidlige session, mens Ether og Ripple også tilbageførte nogle af gårsdagens tab.

Mandagssalget kom, efter at amerikanske aktier faldt på bagsiden af ​​den stigende frygt i COVID-19-bølgebrydning i USA. Data fra Johns Hopkins University viser, at de dagligt bekræftede nye tilfælde i USA er steget for nylig, mens lande som Brasilien og Indien ser ud til at have allerede toppet.

Da traditionelle markeder ser ud til at tage føringen i disse dage, drejer den generelle stemning sig omkring virusudbruddet og kan i sidste ende påvirke kortsigtede kryptopriser.

CoronavirustilfældeCOVID-19 bekræftede dagligt, at nye sager genopstod i USA. Kilde: Johns Hopkins University

Mens nye bekræftede tilfælde har udløst bekymringer på aktiemarkederne, ser det ud til, at fundamentet forbliver solidt på kryptosiden. Data fra Glassnode viser, at antallet af Bitcoinhvaler er vokset støt siden januar, hvor over 1.880 enheder har mindst 1.000 BTC, det højeste niveau siden september 2017.

Det stigende antal hvaler kan indikere, at investorer har akkumuleret BTC, mens Fed har udvidet sin balance.

Glassnode dataStigende antal Bitcoin-hvaler. Kilde: Glassnode

I altcoin-rummet fik Cardano mere end 8 procent, da netværket er planlagt til Shelley-opgraderingen i næste måned. Kyber-netværk (KNC) sprang omkring 5 procent på grund af forventningerne omkring lanceringen af ​​KyberDAO, som er planlagt til slutningen af ​​2. kvartal. Andre altcoin-movers inkluderet Maker (MKR), Nano (NANO) og Zilliqa (ZIL).

Når vi ser fremad, kan vi forvente, at aktiemarkederne fortsat vil spille den førende rolle på kort sigt. Guldpriserne skal også overvåges, og hvis begge markeder begynder at handle lavere, kan effekten sprede sig til kryptoaktiver.

Prisanalyse

BTC / USDT – Kortvarig rebound forestående?

BTC / USDT har forvandlet et års nedadgående trendlinie til support, da prisen steg tilbage til et trekantmønster.

Klemningen af ​​Bollinger Bands antyder, at prisvolatiliteten kan øges på kort sigt. Mens BB-klemmen muligvis ikke kan forudsige, hvilken retning prisen vil gå, kan vi muligvis forudsige retning med momentumindikatorer.

Den stokastiske producerede for nylig en bullish crossover, hvilket tyder på, at tyrerne er begyndt at genvinde nogle grunde, hvilket forbedrer udsigterne til en kortsigtet prisopgang. Dette skift afspejles også i RSI, som kom tilbage til toppen af ​​den nylige nedadgående tendens.

Niveaumæssigt forblev området mellem 9.800 og 10.000 det kortvarige loft, mens den modstandsdrejede støtte nær 8.800 til 8.900 har været gyldig indtil dette punkt.


BTC USDT-parKortvarig rebound af BTCUSDT kan være overhængende. Kilde: OKEx, Tradingview

ETH / USDT – er behov for konsolidering inden tyrenes overtagelse?

ETH / USDT genoprettet fra juni ‘s laveste værdi på $ 218,30 sammen med BTC’s rebound. Parret har skiftet hænder i $ 230-håndtagene under Asiens tirsdagssession.

Selvom prisen er kommet noget tilbage, kan parret først teste igen og konsolidere nær den nedre understøtning af den nyoprettede trekant, som er nær 78,6% Fibonacci retracement på $ 223, før der finder en meningsfuld vending sted.

Læsning af momentumindikatorerne styrker også en konsolideringssag. En bund ser ud til at være i gang med det stokastiske og signaliserer, at meget af det nedadgående tryk allerede er lettet op, men alligevel har det opadgående momentum stadig ikke taget fuldt over.

DMI foreslår også den samme historie, med -DI-linjen stadig over + DI-linjen, hvilket betyder, at der var mere bevægelse nedad end opad, men forskellen har været indsnævret.

ETH USDT-parETHUSDT kunne konsolideres på nuværende niveau. Kilde: OKEx, Tradingview

XRP / USDT – Bjørne er stadig under kontrol?

XRP / USD rørte kort $ 0.194 under tirsdagens rebound. Fra et bredere perspektiv har parret imidlertid produceret lavere højder, og den faldende trekant forbliver intakt.

Momentum-indikatorer har ikke vist en signifikant stigning i det opadrettede momentum på trods af 3-procentens rebound tirsdag. De hurtige og langsomme linjer i det stokastiske snoede sig, mens MACD stort set var i rødt.

Selvom tirsdagens højeste er højere end mandagens, hvis et rebound ikke er i stand til at fortsætte på kort sigt, kan en gentest af den nederste støtte af trekanten nær $ 0.182 blive mere sandsynlig.

XRP USDT-par Nedadgående tendens for XRP / USDT forblev intakt. Kilde: OKEx, TradingView

ADA / USDT – 30MA forbliver kompromisløs

ADA / USDT har været en af ​​de bedste bevægere i altcoin-rummet under tirsdagens session og steg over 9 procent, bare genert af $ 0,08.

Parret rørte det 30-dages glidende gennemsnit under mandagens udsalg, men formåede at komme hurtigt tilbage, da 30MA-supporten forblev gyldig siden begyndelsen af ​​april. Som mange af altcoinsne kan ADA muligvis have behov for yderligere konsolidering på nuværende niveau, inden de starter en ny trend.

Sagen om konsolidering understøttes også af DMI, med -DI let dyppet og + DI krydset marginalt op. En fortsættelse af vridning af de to linjer indikerer normalt en konsolideringsperiode.

ADA-overvågere kan fokusere på 78,6% Fibonacci retracement og 30MA-området, der ligger omkring $ 0,07, og kan være den lavere støtte til at se.

ADAUSDT-par30MA kunne være en støtte til ADA / USDT. Kilde: OKEx, TradingView

MKR / USDT – Der opstod bjørneafvigelser?

MKR / USDT bookede endnu en massiv gevinst tirsdag og steg mere end 18% under sessionen. Imidlertid kan reboundet være kortvarig, da bjørne måske bare begynder at knurre.

RSI har produceret en bearish divergens med prisen, hvor indikatoren genererer nogle lavere højder, mens prisen har produceret nogle højere højder. Den bearish delefilter af den daglige MACD antyder også, at tyrerne måske bliver trætte.

Niveaumæssigt kan $ 450 være det første område at se, hvor det er tæt på 30MA.

MKR USDT-parMKRUSDT bearish divergens. Kilde: OKEx; Tradingview

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlaget for at træffe investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tage dit erfaringsniveau, investeringsmål og søge uafhængig finansiel rådgivning, hvis det er nødvendigt

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner og kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map