BTC svækkes igen efter at have undladt at bryde over $ 7K, mulig med dobbelt bund: Crypto Market Daily

Mandag 23. marts: Markederne for kryptovaluta er i rødt i morges, hvor alle de ti øverste mønter er mindst 5 procent nede på dagen.

Bitcoin (BTC) har mistet næsten 7 procent i løbet af de sidste 24 timer og mistede sit greb om $ 6.000-marken i går for at handle omkring $ 5.800 efter pressetid.

Ether (ETH) gled også omkring 7 procent på dagen og handlede lidt over $ 120 for at trykke tid.

Ripples XRP har mistet lidt mindre værdi på dagen, ned 5 procent for at handle omkring $ 0,15.

BTC falder tilbage under trekantens øverste kant, ser efter understøttelse af nedre kant

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Souce: OKEx.com

I løbet af weekenden faldt BTC hurtigt tilbage efter at have undladt at bryde igennem modstand nær $ 7.000 og nåede $ 6.800 fredag ​​den 20. marts. Prisen er nu faldet under den øverste kant af den tidligere konsolideringstrekant på $ 6.000..

Tyrerne blev ledsaget af en vis mængde volumen, da prisen brød igennem konsolideringsområdet i sidste uge, men de kunne ikke opretholde volumen efter det.

Da prisen langsomt steg til $ 7.000, var mængderne betydeligt lave. Derudover tjente nogle tyre, der havde åbnet positioner over $ 4.000, overskud og forlod markedet og forårsagede et fald efter den mislykkede test.

I dag kunne investorer også behandle den nederste kant af trekantsmønsteret som en bullish trendlinje. Hvis prisen kan understøttes, når den rører ved den nederste kant, betyder det, at denne linje har vist sig at være effektiv, og muligheden for et bullish træk vil være højere. Ellers kan bunden opbygges omkring $ 5.000.

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Souce: OKEx.com

Bitcoins 1-dages diagram viser også vigtigheden af ​​den nævnte bullish trendlinje. Fremtiden vil blive bestemt af, om prisen kan understøttes nær denne linje. Det betyder ikke, at det faktum, at det allerede har vist sig at være effektivt denne gang, betyder at den daglige tendens er i en bullish – en gyldig trendlinje skal altid bevise sin effektivitet mindst tre gange.

På dette stadium domineres markedssentimentet stadig af korte positioner, og både den lange og den korte side har brug for mere tid til at akkumulere tællere. Derfor er det meget sandsynligt, at bunden vil blive bygget omkring $ 5.000 i denne uge. Mønsteret for smalle og ustabile udsving har stadig stor sandsynlighed for hyppig forekomst.

Kortsigtede investorer bør mindes om ikke at have positioner for længe, ​​mens en tendens til stærk modstand eller støtte ikke er brudt for at undgå risikoen for sprængning forårsaget af en pludselig omvendt tendens.

 

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 6.000
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 6.450
 • Kortvarig support: $ 5.600
 • Mellemsigtet support: $ 5.000

ETH holder i en testzone for bjørn-tyr på $ 120

1H ETH / USD Evige swap-data. Kilde: OKEx.com

 

Efter at have undladt at bryde igennem den stærke modstand på $ 155, er ETH nu faldet over $ 120 supportniveau. Der er meget salgsstyrke mellem $ 137 og $ 155.

Faldende risiko vil være højere, hvis $ 120 support brydes, da det er en god position til at bedømme styrken af ​​tyre og bjørne. Derudover kan området mellem $ 110- $ 120 ses som et supportområde som helhed, hvor det at bryde under $ 120 kun er et svækkende signal, og kun at bryde $ 110 indikerer at $ 100 vil blive testet.

Investorer bør bemærke, at hvis prisen kan holde ud over $ 120, forventes det at teste $ 155 igen i anden halvdel af ugen.

 

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 120
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 134
 • Kortvarig support: $ 120
 • Mellemlang sigt support: $ 110

XRP-forhandlere ser ud til kortvarig support

1H XRP / USD Evige swap-data. Kilde: OKEx.com

Der er ikke så mange supportpositioner for XRP som for ETH. XRP har kun tre dokumenterede effektive supportniveauer, før det skaber et nyt lavpunkt, som er omkring $ 0,1400, $ 0,1270 og $ 0,1028.

Reboundet i sidste uge var svagt: efter at prisen steg i kun en time, blev købsvolumen straks reduceret til et lavt niveau og oplevede ikke solid vækst efter det. I stedet steg salgsaktiviteten, hvilket betyder, at tyre viste svaghed, og at det ikke er muligt at bryde 0,1750 $ på kort sigt.

Investorer bør bryde sig mere om supportniveauet omkring $ 0.1400, hvis det bryder under det betyder, at de næste to understøttelser i vid udstrækning kan berøres.

 

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 0,1620
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 0,1750
 • Kortsigtet support: $ 0.1400
 • Mellemsigtet support: $ 0,1270

 

 

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlag for at tage investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre dig, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tager hensyn til dit niveau af erfaring, investeringsmål og søger uafhængig økonomisk rådgivning, hvis det er nødvendigt.

 

 

Følg OKEx på:

 

 

 

 

 

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner