BTC-pris forstærket af SUSHI og fornyet DeFi Surge

Om natten oplevede kryptokurrencymarkedet igen sin samlede kapitalstigning, da efterspørgslen efter decentraliserede finansieringstokens steg. Metricen steg med en betydelig 3,2% for at bevæge sig over 400 milliarder dollars, pr. Data fra CoinGecko. På samme tid faldt Bitcoins (BTC) andel af det samlede marked til 54,8%.

Mens alle skyndte sig i forskellige udbytte-landbrugsprojekter, steg efterspørgslen efter Ether (ETH) – stigende 8,85% natten over. Ether har været hovedmotoren, der kørte markedet i denne uge, og skubbet prisen på Bitcoin op med 2,02% til omkring $ 11.900. Imidlertid er andre store altcoins åbenbart ikke begunstiget af markedsdeltagere og har signifikant underpræsteret mod ETH, hvor EOS og Litecoin (LTC) kun steg henholdsvis 2,21% og 1,82%.

OKEx Token Index Board er i grønt fra 7:00 UTC den 1. september. Kilde: OKEx

Ifølge DeBank, den samlede værdi låst i DeFi har nu overgået 11 milliarder dollars – og SushiSwap (SUSHI) er den hotteste i menuen. Den 28. august blev Uniswap-gaffelen lanceret, og dens samlede låste værdi oversteg mere end 270 millioner dollars på mindre end 12 timer. Lige nu har SushiSwap samlet mere end 1,5 mia. Dollars værd tokens eller omkring 80% af de samlede Uniswap-aktiver ifølge Sushiboard.

Den samlede værdi låst i DeFi fortsætter med at stige. Kilde: DeBank

Sushiswap tilføjer Uniswap et token-incitament ved at tildele en del af sine handelsgebyrer til indehavere af SushiSwap-token SUSHI, som kan sælges på det sekundære marked. På grund af den fordelagtige SUSHI-tokenøkonomi og puljer med højt udbytte er SUSHI det hotteste navn blandt DeFi-tokens i disse dage. Desuden er den konkurrence for hvilke likviditetspuljer, der skal noteres på SushiSwap, er voldsom, hvilket hurtigt øgede efterspørgslen efter SUSHI i går. Vi ser endda visse projekter købe stemmer på SushiSwap for at deres projekter skal have større chance for at blive opført. De nuværende ledere i denne konkurrence inkluderer YAMV2-ETH, SRM-ETH, REN-ETH, sUSD-BASED og andre.

Det er vigtigt at bemærke, at enhver mindre kodefejl kan have uberegnelige konsekvenser for disse decentrale platforme og blive en pengeautomat for hackere. Indtil videre har SushiSwap ikke afsluttet en formel revision.

Serum (SRM) var også efterspurgt i går og stiger 27% natten over på grund af den høje sandsynlighed for at blive noteret i næste runde på SushiSwap. Andre DeFi-tokens, der stiger mere end 20% natten over, er Compound (COMP), Curve (CRV) og UMA. TRON frigiver sit likviditetsmineprojekt, SUN, den 2. september og stiger med 15%.

SushiSwap / Pools og procentdel af Uniswap likviditet. Kilde: Sushiboard

Nye lister

OKEx er glade for at kunne meddele, at SushiSwap (SUSHI), YFValue (YFV) og PowerPool Concentrated Voting Power (CVP) nu er noteret på OKEx.

Alle de førnævnte tokens kan straks deponeres på OKEx-konti. Handelsparrene SUSHI / USDT, YFV / USDT og CVP / USDT vil være tilgængelige kl. 10.00 UTC i dag. SUSHI / ETH, YFV / ETH og CVP / ETH vil være tilgængelige i dag kl. 11:00 UTC.

Top altcoin vindere og tabere

  • TCT / USDT + 87,09%
  • XUC / USDT + 36,63%
  • CRV / USDT + 31,21%
  • ORS / USDT -11,51%
  • YEE / USDT -12,10%
  • YFII / USDT -25,01%

Small-cap altcoins fortsætter med at tage af. Exchange Union (XUC) kom på listen over de største vindere for anden dag i træk og steg 36,63%. Dagens store vinder var TokenClub (TCT), som steg 87,09% natten over.

BTC teknisk analyse

BTC steg stærkt i morges efter at have foretaget en korrektion til $ 11.550-niveauet, den intradagstærskel, der blev nævnt i går. Det er klart at se, at BTC boostes af store altcoins som ETH og TRX.


BTC kører i øjeblikket på det kritiske $ 11.900 niveau. Hvis dette niveau kan holdes, kan det fortsætte med at udfordre de tidligere højder nær $ 12.200.

OKEx BTC Perpetual Swap 1h diagram – 9/1. Kilde: OKEx, TradingView

ETH teknisk analyse

Eters pris har været stærk efter at have trukket tilbage på $ 430 support og derefter straks indstillet en ny lokal højde på $ 467. På grund af den hurtige rally er support på $ 445 nu længere væk.

Hvis manien omkring DeFi kan opretholdes i denne uge, vil efterspørgslen efter ETH sandsynligvis også forblive vedvarende. En betydelig korrektion ville være mindre sandsynlig.

Ethereum-prisdiagram - 9/1OKEx ETH Perpetual Swap 1h chart – 9/1. Kilde: OKEx, TradingView

Ikke en OKEx-forhandler? Lær hvordan du starter handel!

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner, original forskning & kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map