BTC fortsætter med at kæmpe tæt på $ 10K, men Bulls Are not Give Up: Market Watch Ugentlig

Ugentlig på Crypto Market

Trods start i sidste uge med $ 10.000 i kortene, Bitcoin (BTC) priserne forblev ubeslutsom, da mandagens stigning blev helt fortrykket tirsdag, efterfulgt af handel med rangbundet indtil slutningen af ​​ugen.

Søndagens lukning på $ 9.746 pr. OKEx Spot-pris var dog den højeste ugentlige lukning siden midten af ​​februar, hvilket markerede en gevinst på 3,3 procent for den førende digitale valuta på trods af det stærke salgspres, der er indikeret af den lange væge på toppen.

I mellemtiden, Cardano (ADA) var den største vinder blandt de top 10 altcoins ved hjælp af kapitalisering og sendte afkast på 17,39 procent. På $ 0,086 er ADA nær sit 52-ugers højde på $ 0,098 i forventning om et positivt Shelley Testnet Development opdatering.

Ethereum (ETH), den næststørste digitale valuta, sluttede ugen med en stigning på 5,48 procent i pris. Det ETH / BTC par har fået 17 procent i løbet af de sidste tre uger, hvilket viser bullish momentum, der fører op til sin proof-of-stake-switch, forventet i 3. kvartal. EOS steg mere end 3,4 procent fredag ​​på grund af nyheden om, at EOSIO-drevne sociale netværk STEMME lanceres officielt 4. juli modtaget mindst 150 millioner dollars i investeringer fra Block.one, virksomheden bag EOS.

ugentlig krypto returnerer 7. juniUgentligt afkast af større kryptokurver 6/1 – 6/7. Kilde: Tradingview

Bitcoin Hashrate stiger efter vanskelighedsjustering

Det Bitcoin (BTC) netværk gennemgik endnu en vanskelighedsjustering ved blok 633.025 i sidste uge. Vanskeligheden er nu kommet ned til 13,73T – et fald på 9,29 procent pr Bitinfocharts data. Som vi bemærkede i fredagens Marked dagligt opdatering, tidligere sværhedsjusteringer og prisbevægelser indikerer, at dråber på ni procent eller mere normalt signalerer bunden.

Bitcoin hashrate og vanskelighederBitcoin betyder hash-hastighed og sværhedsgrad. Kilde: Coinmetrics

Efter vanskelighedsjusteringen er hashraten dog steget til næsten alle tiders højder, hvilket resulterer i, at Bitcoin-blokke produceres ved 7 minutters intervaller, sammenlignet med måletiden på 10 minutter. Hvis denne tendens fortsætter, vil vi se et spring i vanskeligheder ved næste tidsstempel for justering, ni dage senere.

Lige nu er det ikke klart, om denne stigning i hashrate er direkte relateret til den kommende oversvømmelsessæson i det sydvestlige Kina, men omkostningerne ved elektricitet i oversvømmelsessæsonen forventes at falde 40 procent fra 0,25 Yuan ($ 0,035) pr. KWH til 0,15 Yuan ($ 0,021) pr BeatleNews data.

Bitcoin Outlook

Vi bemærkede i vores sidste uges Market Watch Ugentlig at stemningen blev bullish på optionsmarkedet, da opkald er dyrere end sætter, og risikoen for volatilitet er mere opad – denne tendens fortsætter indtil nu.

Tyrerne gik all-in og forsvarede med succes $ 9.300 til $ 9.400 kritisk supportniveau søndag aften (UTC). Den ugentlige lukning på $ 9.746 har været over den tidligere højere højde i den ugentlige lukning den 17. maj, hvilket er en god indikator for, at det bullish momentum kunne fortsætte.

Men hvis vi kan se en daglig afslutning over det årlige højdepunkt på $ 10.502, vil det give Bitcoin meget plads på oversiden. Men på kort sigt har den stærke modstand på $ 10.200 gentagne gange spillet en vigtig rolle i undertrykkelsen af ​​enhver opadgående handling.


OKEx BTC SpotOKEx BTC Spotpris. 1H-diagram. Kilde: OKEx

Ser fremad i denne uge

Det Nasdaq ramte en heltidshøjde på fredag ​​og slog det tidligere rekordhøjde på 9.838 point og opnåede en v-formet vending. S&P 500 futures sprang også højere mandagens åbning.

Federal Reserve vil meddele resultaterne af dens FOMC-møde på onsdag. På trods af udbredte forventninger om, at renten forbliver uændret, kan Fed’s beslutning påvirke markedet.

I krypto, Tron (TRX) har en projektmeddelelse mandag sammen med Maker (MKR) bliver noteret på Coinbase Pro. Det Coinbase notering effekt kunne skubbe MKR-prisen højere i denne uge. I mellemtiden, Zilliqa (ZIL) vil fuldføre indsatsstøtten denne måned.

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlaget for at træffe investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tage dit erfaringsniveau, investeringsmål og søge uafhængig finansiel rådgivning, hvis det er nødvendigt

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner og kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map