BTC bryder under den Bullish Trendline, og stabilisering over $ 6,3K kan bringe et rebound: Crypto Market Daily

Markederne for kryptovaluta faldt kraftigt i løbet af weekenden, hvor de fleste topmønter oplevede en mild rebound i morges mandag den 30. marts.

Bitcoin (BTC) er steget med cirka 3 procent i løbet af de sidste 24 timer – handler omkring $ 6.300 efter at være faldet til under $ 6.000-marken søndag.

Ether (ETH) fulgte et lignende mønster og steg nu med ca. 2,3 procent til at handle på $ 132 efter at have været så lavt som $ 123 i weekenden.

Ripples XRP forbliver tæt på sit kortsigtede modstandsniveau på $ 0,175 og rører ved $ 0,18 i weekenden, før det glider ned igen. Den tredje største kryptokurrency ser i øjeblikket knap 1 procent vækst på dagen.

Bitcoins rebound vakler, tyre ser ud til at stabilisere sig over $ 6,3K

4H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Souce: OKEx.com

BTC havde handlet sidelæns over $ 6.400 i næsten en hel uge, men undlod at fortsætte den store rebound-trend i weekenden. Lørdag den 28. marts faldt prisen kraftigt og faldt til under $ 6.000 søndag aften. Efter at have stabiliseret sig nær $ 5.850 er Bitcoin nu kommet tilbage til omkring $ 6.300 efter pressetid.

OKExs markedsanalyseteam mener, at når mængden af ​​bearish volumen stiger, og prisen er faldet under den bullish trendlinje, betyder det, at reboundet i dette trin er afsluttet. Imidlertid afhænger nedadrettede plads af styrken på det kortsigtede rebound-niveau.

Hvis prisen hurtigt kan stige tilbage over $ 6.300 og stabilisere sig der, bliver $ 5.850 en relativt stærk bund. Omvendt kan prisen falde længere i nærheden af ​​$ 5.500 og bevæge sig ud af et dobbelt bundmønster.

BTC-handelsvolumener er fortsat lave

Bitcoins 1-dages diagram ovenfor viser, at den seneste rebound er blevet blokeret af MA (30), da dette glidende gennemsnit altid vil være den første modstand, når prisen pumper. I de tidlige dage af marts havde MA (30) vist sig at være et effektivt modstandsniveau, og dette er anden gang, dets styrke blev testet.

Volumendiagrammet viser, at den samlede volumen fortsat er reduceret indtil i dag efter det forrige markedskrasj for to uger siden. Denne tilstand gør det så, at reboundet ikke er i stand til at bryde $ 7.000. Den gode nyhed for tyrerne er dog, at den aktive salgsvolumen heller ikke er tung i øjeblikket, så det vil ikke være let for en større dump på kort sigt.

$ 5.600 vil være en afgørende position, der bestemmer den kommende tendens. Hvis prisen kan understøttes i en periode over $ 5.600, vil det være tidligere at teste $ 7.000 igen i fremtiden. Ellers kan tendensen teste dybere til omkring $ 5.000 for at finde en anden bund, som sandsynligvis vil danne et dobbelt bundmønster.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 6.300
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 6.450
 • Kortvarig support: $ 6.000
 • Mellemlang sigt support: $ 5.850

ETH-pris undertrykt af $ 134-niveau

1H ETH / USD Evige swap-data. Kilde: OKEx.com


ETH faldt til så lavt som $ 123 i weekenden, hvilket er meget tæt på det stærke supportniveau på $ 120. Derfor er der ikke meget plads til fortsat pres nedad.

På nuværende tidspunkt undertrykkes prisen med $ 134. Hvis tendensen bryder igennem dette punkt, kan det fortsætte med at komme tilbage. Omvendt er der mulighed for at fortsætte med at teste supportområdet $ 123 eller endda $ 110 – $ 120.

Investorer bør bemærke, at hvis $ 123 kan være en effektiv støtte på kort sigt, kan tyrenes styrke muligvis komme sig hurtigere. Men hvis prisen på ETH dumper under dette niveau, betyder det, at den absorberende aktivitet stadig er i gang med størstedelen af ​​midlerne, og at prisen sandsynligvis stopper med at falde omkring $ 110 – $ 120.

Det ser ud til, at markedssentimentet mandag er lidt mere positivt end i sidste uge, det er et godt signal for markedet, da der kan være nye midler, der strømmer ind.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 134
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 145
 • Kortvarig support: $ 123
 • Mellemsigtet support: $ 120

XRP-handelsaktiviteten er høj

1H XRP / USD Evige swap-data. Kilde: OKEx.com

I løbet af weekenden toppede XRP en gang på $ 0.1800. Da hele markedet blev svækket, faldt prisen imidlertid hurtigt under $ 0.1650 og er nu på vej tilbage under den stærke modstand på $ 0.1750. Tyrerne er blevet stærkt undertrykt i dette område og vil sandsynligvis falde tilbage til omkring $ 0,1680 inden for dagen.

Det er muligt at behandle den nylige timetendens som en M-bund. Hvis prisen ikke kan bryde $ 0,1750 på kort sigt, kan det betyde, at dette mønster vil danne sig, og det præsenterer en bearish tilbageførsel.

Investorer bør også bemærke, at XRP-handel i øjeblikket er mere aktiv sammenlignet med BTC og ETH. Dette betyder, at udsvingsområdet for mønten kan være større, så det er endnu vigtigere at kontrollere risikoen, når handel handler.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 0,1750
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 0,1820
 • Kortvarig support: $ 0,1650
 • Mellemlang sigt support: $ 0.1610

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlag for at tage investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre dig, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tager hensyn til dit niveau af erfaring, investeringsmål og søger uafhængig økonomisk rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map