BTC 1H-diagram går ind i konvergens-trekant, indsnævret amplitude forårsager ekstremt marked: Crypto Market Daily

Torsdag 9. april: De fleste topmarkeder for kryptokurrency har set lidt volatilitet i løbet af de sidste 24 timer.

Bitcoin undlader ikke at teste $ 7.400

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

I går steg BTC fra $ 7.200 $ – efter at have undladt at teste 7.450 $, da den bullish energi var svagere, kunne prisen endda ikke bryde igennem $ 7.400 og bevæger sig nu tilbage mod $ 7.200.

OKExs markedsanalyseteam mener, at med den nylige rebound blokeret til $ 7.500, er tendensen gået ind i en times konsolideringsfase igen. Da den nuværende tilbagetrækningsbund gradvist bevæger sig opad, brydes det timelige bullish mønster ikke, før prisen falder under den bullish trendlinje.

Da den regionale støtte over $ 7.000 er blevet verificeret effektiv mange gange for nylig, er sandsynligheden for at falde under $ 7.000 på kort sigt lav. Investorer skal være opmærksomme på, om 1-timers-trenden effektivt kan bryde igennem området for konvergensstriangel.

At bryde den øverste kant betyder, at prisen kan have chancen for at teste modstanden på $ 7.500. BTC kan fortsætte med at finde support over $ 7.000, hvis den bryder under underkanten.

BTC kunne trække sig tilbage til $ 6K, før han kom igen

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

At dømme ud fra det daglige diagram ovenfor, bevæger prisen sig gradvis mod slutningen af ​​den baisse kile. Kombineret med den hårde modstand over $ 7.500 har dette mønster stor sandsynlighed for dannelse.

Hvis trenden falder under den nedre kant af kilen, dannes der en trinvis bund igen over $ 6.000. Hvis ikke tyre er i stand til at bryde igennem den øvre kant, betyder det, at det bearish mønster er ugyldigt, og markedsudsigterne er bullish.

Volumendiagrammet indikerer, at det bearish kilemønster med succes kan dannes, da bullish volumen niveauer er faldende, efter at den daglige tendens trådte i konsolidering. Derfor bør investorer være mere interesserede i underkanten. Det er muligt, at inden BTC halveres i maj, vil prisen på BTC opleve endnu en tilbagetrækning til $ 6.000 og derefter rebound.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 7.400
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 7.500
 • Kortvarig support: $ 7.250
 • Mellemsigtet support: $ 7.050

BCH falder efter gårsdagens halvering

1H BCH / USD Evige swap-data. Kilde: OKEx.com

Prisen på BCH faldt hurtigt tilbage, efter at mønten oplevede sin halvering i går og blev midlertidigt understøttet af $ 260. Med den fortsatte krympning af handelsvolumen er det usandsynligt, at prisen vil nå et nyt højdepunkt på kort sigt.

$ 280 vil være den afgørende pris, der vil bestemme den kortsigtede retning, da det er den øverste kant af det sidste stødområde før springet i marts. Hvis prisen kan stabilisere sig der, vil den sandsynligvis vende tilbage til $ 300.

Midtvejs-trenden kan fokusere på det centrale supportniveau på $ 250. Hvis tendensen kan fortsætte med at stabilisere sig på dette tidspunkt eller endda på $ 260 efter en periode med konsolidering, er der en mulighed for at bryde igennem det forrige højdepunkt. Ellers kan det fortsætte med at falde tilbage til stødområdet under $ 246.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 280
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 300
 • Kortvarig support: $ 260
 • Mellemsigtet support: $ 245

BSV så et rebound, men er stadig ustabilt

1H BSV / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com


Selvom Bitcoin SV (BSV) også faldt tilbage efter at have stødt på hård modstand, kom det derefter kraftigt tilbage efter at være støttet af $ 204. Det er i øjeblikket under pres i området $ 228- $ 230.

Det cirklede område på diagrammet ovenfor angiver det hårde modstandsområde mellem $ 208 og $ 250. Majoritetsfonde kan muligvis skubbe prisen til dette område, men kan hurtigt falde tilbage uden et klart signal. Derfor er det højrisiko at åbne en lang position omkring den aktuelle pris til $ 250.

I betragtning af at BSVs halvering finder sted på fredag, er der stadig en vis sandsynlighed for, at prisen vil teste $ 230. Men investorer skal mindes om, at BSV er en ustabil mønt blandt almindelige mønter, og det er meget sandsynligt, at den ekstreme tendens vil forekomme kontinuerligt, så risikofaktoren skal stadig overvejes.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 221
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 228
 • Kortvarig support: $ 210
 • Mellemsigtet support: $ 204

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlag for at tage investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre dig, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tager hensyn til dit niveau af erfaring, investeringsmål og søger uafhængig økonomisk rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map