Bitcoins 1H-diagram viser divergensmønster, kan $ 7.600 give effektiv støtte til tilbagetrækningen? Kryptomarked dagligt

Mandag 27. april: de fleste top-kryptokurver har oplevet en uges vækst med lille volatilitet i løbet af de sidste 24 timer.

Bitcoin (BTC) handler over $ 7.700, en stigning på 1,5 procent på dagen.

Ethereum (ETH) nåede over $ 200 i denne weekend, men er gået lige under for at handle omkring $ 196 efter pressetid.

Ripples XRP er steget med lidt over 1 procent og handler omkring $ 0.197.

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

Fra i dag har BTC’s timetendens været i et snævert interval og ledsaget af voldsomme udsving. Prisen faldt først hurtigt efter manglen på testning af $ 7.700, og derefter langsomt igen til $ 7.800 igen efter et stop-stigende signal.

OKEx-analytikere mener, at det faktum, at timetendens fortsætter med at lukke med lange øvre og nedre skygger, afspejler den intense konkurrence lige nu mellem den lange og den korte side. Da frigivelse af volumen sluttede efter gennembrud på $ 7.400 på en enkelt time, syntes det efterfølgende rebound i en svækket form.

MACD-indikatoren (Moving Average Convergence Divergence) viser også et vidvinklet topdivergensmønster. Generelt vises effekten af ​​den øverste divergens, når trenden berører et hårdt modstandsniveau. På dette stadium er det hårde modstandsområde nær $ 7.850, og tendensen vil sandsynligvis vende i dette område.

Hvis tilbagetrækningen ikke falder under $ 7.600, betyder det, at tyrerne har en vis fordel i konsolideringsområdet. Ellers, hvis prisen får support over $ 7.400, kan der være en yderligere tilbagetrækning.

Investorer bør være opmærksomme på muligheden for et falsk gennembrud, da den kortsigtede pris har nået et nyt højdepunkt uden en markant stigning i volumen.

Med nuværende volumener vil $ 7,850- $ 7,900 være svært at bryde

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

Bitcoins 1-dages diagram viser, at selvom prisen fortsætter med at stige støt efter at have brudt gennem den afgørende modstand ved MA (60), bevæger trenden sig også tættere på den næste hårde modstand af MA (180). Dette glidende gennemsnit plejede også at være et effektivt pres og støtte til tendensen.

Det aktuelle lydstyrkeniveau har råd til at bryde lysmodstand på $ 7.400, men det vil være svært at bryde området omkring $ 7.850- $ 7.900. Det er muligt at forudsige, at inden Bitcoins halvering, der er sat til midten af ​​maj, kan tendensen trække sig tilbage først derefter pumpe ledsaget af voksende bullish volumen.

Det er dog ikke let at forvente bunden af ​​den næste tilbagetrækning. Hvis prisen kan fortsætte med at bevæge sig på $ 7.000, kan det betyde, at der ikke vil være et yderligere fald, når halveringsdatoen nærmer sig.


Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 7.750
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 7.850
 • Kortvarig support: $ 7.600
 • Mellemsigtet support: $ 7.500

ETHs stærke vækst fortsætter

4H ETH / USD Perpetual Swap data. Kilde: OKEx.com

I modsætning hertil har ETH fortsat sin stærke præstation de seneste dage. Prisen brød kort igennem den hårde modstand på $ 200. Selvom den bullish tendens ikke er blevet ødelagt, har den været under pres med $ 200 og faldt let siden.

Hvis tilbagetrækningen i dag ikke bryder igennem supporten på $ 190, er der en mulighed for at fortsætte momentum og få endnu et gennembrud. Hvis ETH dog falder under $ 190, er det muligt at nedbringe yderligere til omkring $ 185.

Fra 4-timers diagrammet ovenfor er det tydeligt at se, at MA (30), MA (60) og MA (90) alle er blevet supportniveauer til trenden siden den seneste bund. Selvom tendensen er faldet under MA (30) og MA (60), har den ikke brudt MA (90).

Investorer kunne bruge disse glidende gennemsnit som støtte. Den første til at bemærke er MA (30) – tendensen kan have en chance for at komme mere tilbage, hvis prisen kan stoppe med at falde der.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 200
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 206
 • Kortvarig support: $ 191
 • Mellemsigtet support: $ 186

XRP så falsk breakout

1H XRP / USD Evige swap-data. Kilde: OKEx.com

XRP er i øjeblikket undertrykt af den øvre kant af konvergens-trekanten, og den svage handelsvolumen gør sandsynligheden for en effektiv pause lille.

Den kortsigtede support kan direkte fokusere på $ 0,1920 og kan fortsætte med at teste $ 0,1870, hvis en breakout opstår.

I øjeblikket ser man på MA-indikatorerne på diagrammet, og det er let at finde ud af, at glidende gennemsnit på kort og mellemlang sigt understøtter prisen. Til en vis grad betyder det, at der falder under disse glidende gennemsnit på samme tid en svækkelse af tendensen. På denne måde kan investorer bedømme styrken af ​​tendensen.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 0,2055
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 0,2170
 • Kortvarig support: $ 0,1920
 • Mellemlang sigt support: $ 0,1870

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlag for at tage investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre dig, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tager hensyn til dit niveau af erfaring, investeringsmål og søger uafhængig økonomisk rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map