Bitcoin Trend pr. Time i opadgående kanal, men salgstryk under $ 7.300 Stadig stærk: Kryptomarked dagligt

Mandag den 20. april: Kryptovalutamarkederne ser milde korrektioner de sidste 24 timer efter vækst i weekenden.

Bitcoin (BTC) holder sig over $ 7.000-niveauet og står nu over for modstand omkring $ 7.300.

Ethereum (ETH) ser en stærk præstation, op over 10 procent i ugen. Prisen har skubbet over hård modstand på $ 176 for at handle over $ 180 ved pressetid.

Ripples XRP afsluttede en effektiv breakout af sin bearish kanal og handler over $ 0,19.

BTC 1 times tendens i bullish kanal

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

BTC blev blokeret efter at have reboundt lidt til $ 7.300 i løbet af weekenden, og prisen stabiliserede sig efter en tilbagetrækning til $ 7.050. Choktrenden mislykkedes flere gange for at teste modstanden på $ 7.200 i morges, og tyre viste svaghed igen.

OKExs markedsanalyseteam bemærker, at BTC har tendens til at stabilisere sig over dette punkt efter at have brudt igennem $ 7.000 i weekenden, hvilket viser en tendens til kontinuerlig rebound. Hovedårsagen til et rebound søndag for at bryde igennem til $ 7.300 er, at der næsten ikke er nogen hård modstand under denne position.

Bitcoins manglende test af $ 7.300 betyder, at tyrerne ikke har styrke nok til at bryde igennem det intensive handelsområde på kort sigt. Selvom 1-timers trend stadig er i den opadgående kanal, er modstanden omkring $ 7.300 stadig stærk, derfor er der en mulighed for, at prisen vil falde tilbage.

Hvis tendensen ikke falder under kanalens nederste kant, kan vi fortsætte med at forvente et yderligere rebound. Ellers kunne Bitcoin teste nedadgående USD-supporteffektivitet omkring $ 7.000.

6H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

Bitcoins 6-timers diagram viser det Wave-princippet er også anvendelig i en konsolideringstendens. Investorer kunne bruge denne teori til at bedømme markedets fremtidige tendens – det er også en god måde at finde ind- og lukningspunkter i et konsolideringsmønster.

Da trenden er blevet blokeret af $ 7.200, hvilket er lavere end det tidligere højdepunkt omkring $ 7.450, kan det betyde, at den 3. bølge bevæger sig til slutningen, og den 4. tilbagetrækningsbølge kommer til at dukke op. Generelt får prisen altid støtte omkring den nederste kant af konsolideringsområdet, og der sker normalt et breakout i 5. bølge.

Imidlertid bør investorer mindes om, at den 5. bølge kan udvides til fem underbølger, hvis markedet er relativt svagt. Så udbruddet vil afhænge af det nuværende områdes støtte og modstandsstyrke. Underbølger kan forekomme, hvis den 5. bølge er blokeret af $ 7.300- $ 7.450 eller understøttet af $ 6.500- $ 6.600.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 7.200
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 7.500
 • Kortvarig support: $ 6.950
 • Mellemsigtet support: $ 6.550

ETH fører blandt altcoins

4H ETH / USD Perpetual Swap data. Kilde: OKEx.com

Ser vi på 4-timers diagrammet for ETH ovenfor, ser vi, at det for nylig er blevet det stærkeste altcoin på grund af den robuste brud på dets tidligere højde omkring $ 176. Nu giver denne position effektiv støtte til den nuværende tendens.


Men selvom reboundet synes stærk nok til at forvente mere vækst, er modstand omkring $ 190 – $ 195 for ETH absolut hård, da dette område plejede at være den øverste kant af det intensive handelsområde sidste år og i begyndelsen af ​​dette år. Da der findes mange salgstællere på dette område, vil tendensen ikke være let at bryde på kort sigt.

ETHs volumendiagram viser, at handel har været mere aktiv de sidste to uger, og sammenlignet med andre altcoins er den bullish følelse af ETH den stærkeste. Flere tyre skal dog indtaste for at prisen kan bryde $ 195, de nuværende volumener er ikke nok.

Investorer kan fokusere på supporteffektiviteten på $ 176 på kort sigt og kan forvente et yderligere rebound, hvis prisen fortsat kan stabilisere sig på den.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 190
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 206
 • Kortvarig support: $ 176
 • Mellemsigtet support: $ 166

XRP ser effektiv breakout

1H XRP / USD Evige swap-data. Kilde: OKEx.com

XRPs 1-timers diagram viser, at tendensen har brudt den øverste kant af den bearish kanal i weekenden. Effektiviteten af ​​breakout blev bevist i morges, da den første tilbagetrækning efter break blev understøttet af $ 0,1888 – højere end den øverste kant.

At bevæge sig ud af den bearish kanal betyder, at tendensen midlertidigt har forladt det svage område. Kombineret med en gradvis stigning i bullish volumen er det sandsynligt, at det vil være vanskeligt for prisen at falde tilbage i kanalområdet på kort sigt.

Imidlertid er den øvre modstand omkring $ 0,1975 ikke let at bryde, da den repræsenterer bunden af ​​konsolideringsområdet fra 7-10 april. Det er muligt at komme tilbage til dette område, hvis prisen kan stabilisere sig omkring $ 0.1900 i første halvdel af denne uge. Ellers kan XRP muligvis teste den øverste kant igen.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 0,1950
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 0,1975
 • Kortvarig support: $ 0.1900
 • Mellemsigtet support: $ 0,1865

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlag for at tage investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tage dit erfaringsniveau, investeringsmål og søge uafhængig finansiel rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map