Bitcoin topper $ 12K før korrektion og genopretning, mens XRP viser tegn på liv og ETH-efterspørgsel fortsætter – Market Watch Ugentlig

Market Watch Ugentlig

Bitcoin (BTC) har været på rutsjebane i den sidste uge. Mellem sidste mandag og 04:00 UTC søndag steg Bitcoin-prisen fra $ 9.900 til $ 12.100 og satte et nyt højdepunkt for dette år. Imidlertid tog markedet derefter en skarp drejning til værre, med Bitcoin faldt så lavt som $ 10.422 – vidne til en tilbageførsel på 12% på en halv time ifølge OKEx Spot-prisen. Den førende digitale valuta er noget genoprettet siden da, men denne nylige prishandling fortjener yderligere analyse.

Inden for en time efter søndagens nedbrud, over $ 1,1 mia værd af positioner overalt på markedet blev likvideret, hovedsagelig i Bitcoin og Ether. Dette markerede den største likvidation siden 12. marts, hvilket indikerer, at handlende med lange positioner var over-gearede. Disse ekstreme prisbevægelser førte også til unormale priser på nogle børser. OKEx fungerede imidlertid problemfrit gennem hele prisaktionen. Desuden har $ 1.500-dagshandelsområdet også ført til endnu en stigning i Bitcoins kortsigtede volatilitet, hvilket førte det tilbage til midten af ​​maj-niveauet på 11,61%.

Bitcoins 7D-volatilitet (BVOL7D). Kilde: TradingViewBitcoins 7D-volatilitet (BVOL7D). Kilde: TradingView

På trods af søndagens store fald faldt Bitcoin til $ 11.100 og lukkede + 11,67% på en ugentlig basis. Desuden steg verdens største kryptoaktiv med 24% i juli og realiserede et årligt afkast på 60%.

Med hensyn til altcoins med stor kapital var den bedste performer i sidste uge XRP, en stigning på 37,21%. XRP snappede en otte-dages positiv handelssession og ramte et 50% ugentligt afkast inden det store fald.

Sidste uges momentan generator, Ether (ETH) steg derimod til over $ 415 i 30 minutter i de tidlige timer søndag morgen, en ny højde, der ikke er set siden august 2018. Derefter kastede den sig ned til $ 327,8, ned mere end 20% . Men det hurtige rebound, der fulgte, tillod også, at Ethereum-mønten kunne høste en 20,34% ugentlig gevinst.

Litecoin (LTC) indsamlede et ugentligt afkast på 18,29%, mens BTC-gaffel Bitcoin Cash (BCH) og den efterfølgende gaffel, Bitcoin SV (BSV), steg med cirka 15%. Cardano’s Ada (ADA) mistede imidlertid momentum efter at have afsluttet sin seneste Shelley-opgradering og faldt 7,24% i den sidste uge.

Ugentligt afkast af større kryptokurver 7 / 27–8 / 2. Kilde: TradingViewUgentligt afkast af større kryptokurver 7 / 27–8 / 2. Kilde: TradingView

I den decentrale finansieringssektor er markedet fortsat varmt. Flere DeFi-projekter er steget med over 40% i den sidste uge. Blandt dem er prisen på yearn.finance stadig stabil på over $ 4.000. Og Bancor (BNT) V2-versionen kom live den 1. august med det første handelspar LINK / BNT.

En stigning i DeFi-adoption kan føre til efterspørgsel efter Ether, hvilket igen kan øge prisen på ETH og den samlede entusiasme på kryptokurrencymarkedet. Ifølge DeFiPulse, den samlede værdi låst i DeFi oversteg for første gang 4 mia. $, en måling, der er vokset med ca. 800% siden begyndelsen af ​​året.

Samlet værdi låst i DeFi. Kilde: DeFiPulseSamlet værdi låst i DeFi. Kilde: DeFiPulse

Teknisk analyse

På BTC-ugentabellen har kroppen af ​​sidste uges lysestage stadig ikke brudt sine højdepunkter fra sidste august. Prisen faldt kraftigt efter at have ramt højder i $ 12.000-området, hvilket indikerer stærk modstand og salgstryk på dette niveau.

Mens det samlede bullish mønster ikke er blevet klart ødelagt, og det centrale supportniveau på $ 10.700 stadig holder, ser vi muligvis noget nedadgående pres på kort sigt.


OKEx BTC Spotpris 1W-diagram - 8/3. Kilde: OKEx, TradingView OKEx BTC Spotpris 1W-diagram – 8/3. Kilde: OKEx, TradingView

Til sammenligning har ETH været stærkere. ETH / BTC har for nylig ramt årlige højder på grund af den robuste efterspørgsel. En månedskorrelationen mellem de to har også været svingende lavere, ned til 53%, godt under 79%-tallet fra en måned siden.

Da DeFi-projekter åbner flere muligheder, er der en stærk mulighed for, at det nuværende momentum vil fortsætte med at skabe efterspørgsel efter ETH.

Etherpris som% af Bitcoin-pris. Kilde: skævEtherpris som% af Bitcoin-pris. Kilde: skæv

Ser fremad i denne uge

De makroaktuelle begivenheder, der påvirker markedsretningen i denne uge, forbliver fortsat mellem USA og Kina og antallet af koronavirusudbrud. Rapporten om ikke-gårdsløn, der frigives på fredag, kan også medføre kortsigtet uro på markedet.

I kryptorummet vil Uniswap af TRON (TRX) blive lanceret den 17. august, og QTUM starter sin hårde gaffel og indsats inden udgangen af ​​august.

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner, original forskning & kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map