Bitcoin-SPX-korrelation kan bringe Bitcoins rebound i fare: Teknisk tirsdag

Kort om

  • Markederne for kryptokurrency var for det meste i det grønne tirsdag, da BTC-priser gradvist sprang tilbage til $ 9.100 niveauer.
  • Data viser, at korrelationen mellem BTC og SPX er steget igen, hvilket kunne være en fornyet bekymring for kryptohandlere.
  • DeFi-tokens har set bemærkelsesværdige prishandlinger, hvor KNC hopper mere end 8%.

Markedsoversigt

Markederne for kryptokurrency gik meget langsomt i Asien tirsdag, efter at prisen på Bitcoin (BTC) kortvarigt rørte $ 8.800 niveauer i løbet af weekenden. Mens BTC-prisen steg tilbage til $ 9.100-området i den tidlige session, var volumenerne mærkbart lavere. Reboundet bragte også BTC tilbage til handelsområdet, hvor det tilbragte det meste af den sidste måned.

I mellemtiden kan sammenhængene mellem SPX og BTC være en fornyet bekymring for handlende. Data fra The Block Research viser, at forholdet mellem de to er vendt tilbage til martsniveauerne omkring 0,31. Mens læsningen stadig er relativt lav sammenlignet med april-niveauet, har det stigende antal nye COVID-19-sager i vigtige amerikanske stater været en voksende bekymring for aktiemarkederne. I betragtning af den nylige sammenhæng kunne en COVID-ledet korrektion i SPX hurtigt krølle gennem kryptokurrencymarkederne.

SPX / BTC 1M rullende korrelation kom igen. Kilde: Block Research

På den anden side ser BTC-optionsmarkederne ud til at afspejle markedssentiment med en lille bias mod den positive side. Data fra skæv indikerer, at BTC Put / Call-forholdet har været i området mellem 0,40 og 0,49 i juni, hvilket betyder, at mindre end halvdelen af ​​de samlede optioner, der var åbne, var i putter. Selv om forholdet gradvist er steget, er den aktuelle aflæsning stadig betydeligt lavere end perioderne før / efter halvering. Det er værd at bemærke, at forholdet alene ikke viser hele billedet af optionsmarkederne – du kan se flere data i afsnittet OKEx Trading Data.

BTC Put / Call-forhold. Kilde: Skæv

Andetsteds var altcoin-rummet en blandet taske tirsdag med Bitcoin SV (BSV) og Dogecoin (DOGE) lidt i rødt, mens Ether (ETH) og Litecoin (LTC) fik ca. 1%. DeFi-tokens har set en betydelig prisaktivitet, hvor Kyber Network (KNC) stiger mere end 8% efter nyheder at det er tilføjet som en sikkerhedsmulighed på Makers DAI-låneplatform.

Prisanalyse

BTC / USDT – 50d-MA nøgleniveau for tyre

I vores sidste udgave af teknisk tirsdag fremhævede vi sandsynligheden for, at BTC / USDT skulle revidere den etårige modstandsdrejede supportlinje nær $ 8.850 – støtten i dette område er nu bekræftet.

Det positive momentum er let taget op med stokastikken, der producerer en bullish crossover. Imidlertid er RSI forblevet relativt fladt, hvilket indikerer, at tyre endnu ikke er i fuld kontrol.

Selvom den ene års trendlinjesupport er blevet bekræftet, handler BTC stadig under supportlinjen i det forrige trekantmønster.

Det 50-dages glidende gennemsnit nær $ 9.400 er fortsat et nøgleniveau for at se efter BTC-tyrer. Pris, der genvinder dette niveau, kan lægge grundlaget for at foretage en reel tilbageførsel, så Bitcoin kan teste $ 10.000-niveauer igen.

På ulempen forbliver den bekræftede etårige modstands-vendte support-trendlinje fra $ 8.700 til $ 8.800 aktiv.

BTC / USDT 50d-MA i fokus. Kilde: OKEx, TradingView


ETH / USDT – Bjørne i kontrol?

ETH / USDT trak sig tilbage til 78,6% Fibonacci retracement nær $ 223. Support på sådanne niveauer synes oprindeligt bekræftet, men det betyder ikke, at en vending ses herfra.

Momentum-indikatorer viser, at ETH-bjørne har været i kontrol, idet OBV forbliver i den nylige nedadgående kanal, og MACD sandsynligvis ikke vil producere en bullish crossover på kort sigt.

Selvom en bullish crossover ser ud til at være på vej til det stokastiske, er der ikke nok beviser til at vise, at en trendomdannelse snart kan ske.

Bundstøtten af ​​det forrige trekantmønster nær $ 238 til $ 240 bliver sandsynligvis nu en modstandszone, mens søndagens lave på $ 215 er aktiv på nedadrettede.

Bjørne forbliver i kontrol med ETH / USDT. Kilde: OKEx, TradingView

LTC / USDT – Opbygning mod en vending?

LTC / USDT har stort set handlet i et stramt interval i løbet af de sidste tre måneder og langsomt sneget sig mod kanalens bundstøtte.

Indikatorer afspejler nu opbygningen af ​​positivt momentum, hvor MOM har dannet en daglig opadgående kanal i de sidste to uger, og den stokastiske dannede en bund for nylig. Imidlertid er RSI endnu ikke at bekræfte denne afvigelse.

Den nylige nedadgående tendenslinje, omkring $ 41– $ 42, kunne være et nøgleniveau for tyrerne at se på. En opadgående bevægelse fra denne tendens kan sætte scenen for $ 50, mens $ 39 forbliver niveauet at se i bunden.

Tid til at ændre retning i LTC / USDT? Kilde: OKEx, TradingView

KNC / USDT – Endnu et flag indgående?

KNC / USDT har været en af ​​de bedste alt-performere i tirsdagens session. Parret har produceret to bullish flag i de sidste to måneder. Muligheden for et tredje flag er i live, men indikatorer har vist, at parret måske har brug for yderligere konsolidering først.

I mellemtiden er Bollinger Bands igen indsnævret og signaliserer, at prisvolatiliteten snart kan stige. Vi har set lignende momentum mønstre udvikle sig i RSI og MACD – og hvis historien gentager sig, kunne markederne se et tredje bullish flag efter konsolideringen.

Søndagens lave på $ 0,9922 kunne være det lavere niveau at se, mens $ 1,3 kunne være det øverste område at fokusere på.

To flag ses i KNC / USDT dagligt diagram. Kilde: OKEx, TradingView

ADA / USDT – Range-trading muligheder?

ADA / USDT har bevæget sig i en opadgående kanal siden midten af ​​marts, og parret har nærmet sig kanalens lavere support de seneste dage.

Momentum-indikatorer viser opmuntrende tegn, hvor RSI producerer nogle højere nedture, og MACD producerer en bullish crossover. Disse signaler kan understøtte sagen for gentest af kanalens opadgående modstand nær $ 0,105.

Bollinger Bands-pressen antyder også, at en potentiel breakout snart kan ses. Parret ser ud til at have fundet gyldig støtte ved 78,6% Fibonacci Retracement nær $ 0,0726, hvilket kunne være det nederste område at se på.

ADA / USDT på daglig opadgående kanal. Kilde: OKEx, TradingView

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlaget for at træffe investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre dig, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tager hensyn til dit niveau af erfaring, investeringsmål og søger uafhængig økonomisk rådgivning, hvis det er nødvendigt.

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner og kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map