Bitcoin skiller sig ud, men Uniswap tager spotlightet med UNI Launch Hype

Market Watch Weekly er en gennemgang af kryptomarkeder og udvikling hver uge.

Bitcoin (BTC) prishandling viste styrke i den sidste uge og steg 6,63%. Den førende digitale valuta åbnede nær $ 10.300 sidste mandag og flyttede derefter hurtigt op til $ 10.800, inden den gik ind i en konsolideringsfase. Lørdag oplevede BTC at udskrive en ugentlig højde på $ 11.179 i henhold til OKEx BTC-spotprisen, men prisen er siden faldet. Samlet set står Bitcoin i øjeblikket over for modstand på $ 11.200, mens stærk støtte kan ses omkring $ 10.800.

OKExs BTC Spot 1h-diagram – 21.9. Kilde: OKEx, TradingView

I mellemtiden har ingen af ​​de store altcoins fulgt med Bitcoins gevinster. Ether (ETH), den bedste spiller, steg kun 4,60%. På grund af de høje udbytter i DeFi-udbyttet strømmer penge generelt ud af større altcoins.

Chainlink (LINK), TRON (TRX) og Polkadot (DOT) klarede sig dårligst, henholdsvis 16,93%, 10,03% og 9,37%. Især er LINK faldet med mere end 50% fra midten af ​​august på $ 20 og handlede under sin $ 10 supportlinje i slutningen af ​​ugen.

Ugentligt afkast af større kryptokurver, 9 / 14–9 / 20. Kilde: TradingView

CME udgav den seneste (pr. 15. september) Bitcoin futures positionsdata den 19. september. Bitcoin-priserne fortsatte med at komme tilbage i løbet af denne rapporteringsperiode, og den åbne rente sprang til 9.383 fra de foregående 8.198, hvilket indikerer, at markedets stabilisering har gjort det muligt for deltagelsen at stige.

Ifølge rapporten oplevede gearede fondskonti, at deres lange positioner steg lidt, fra 2.758 til 2.819, mens deres korte positioner steg fra 4.661 til 5.224 i samme periode. Selvom denne ændring i OI viser genopretning i kortfristet interesse, indikerer det også, at gearede fonde ikke er helt klare over udsigterne på mellemlang sigt.

I mellemtiden steg lange positioner indeholdt i kapitalforvalterkontiene kraftigt fra 256 til 717, hvilket indikerer en klar bullish holdning. I modsætning til dette faldt de lange positioner med hensyn til andre rapporterbare konti fra 1.729 til 1.653, og korte positioner steg fra 2.028 til 2.766. Dette niveau af korte positioner var på sit højeste siden midten af ​​august, hvilket indikerer manglende tillid til sidste uges rebound.

Samlet set er der ingen konsistens blandt institutionelle investorer, hvilket er i tråd med usikkerheden omkring Bitcoin-prishandling.

CME Bitcoin futuresdata – Antal gearede fonde længes i forhold til shorts. Kilde: Quandl

Ser man på DeFi-sektoren, var Uniswap (UNI) utvivlsomt højdepunktet i sidste uge. UNI var oprindeligt prissat til $ 3 og steg til så højt som $ 8,75 på den anden dag af OKEx’s notering, selvom det siden er begyndt at trække sig tilbage. Det handler stadig over $ 5 lige nu, hvilket betyder, at den gratis 400 UNI airdrop til kvalificerende brugere i øjeblikket er mere end $ 2.000 værd.

Især andre store DeFi-tokens var alle nede, med ca. 10 tokens, der dykkede mere end 20%. Disse tokens havde generelt set hurtige stigninger for to uger siden og står sandsynligvis over for fortjeneste.

Yearn.finance (YFI) mistede 21,23% af sin værdi i sidste uge, mens DFI.money (YFII), en YFI-gaffel, var den dårligste spiller og kastede 30,89%. SushiSwap (SUSHI) styrtede også 23,18% på grund af konkurrence fra UNIs lancering.


Ugentlig returnering af større DeFi-tokens, 9 / 14–9 / 20. Kilde: TradingView

Ifølge DeBank, den decentraliserede børs Uniswap har udskrevet en rekord på 2,2 milliarder dollars i form af den samlede værdi låst fra i morges. Den decentrale børs ligger nu foran Maker (MKR) og Curve (CRV).

TVL for alle DeFi-protokoller nåede en anden heltidshøjde på 11,33 milliarder dollars i dag, hvilket indikerer, at DeFi-bommen stadig er i gang, og at penge stadig strømmer ind i niche.

Samlet værdi låst i DeFi-protokoller – 9/21. Kilde: DeBank

Ser fremad i denne uge

Den amerikanske kongres kunne udrulle endnu en runde af økonomisk stimulans i denne uge og tage fat på en af ​​de største årsager til markedsusikkerhed i øjeblikket. I mellemtiden skal Cboe Volatility Index, som fortsatte med at handle sidelæns i sidste uge, overvåges for ændringer i denne uge. Når indekset begynder at bevæge sig op igen, vil aktiemarkedet og Bitcoin sandsynligvis blive udsat for fornyet pres.

I krypto, YAM Finance relanceret sin protokol i weekenden, mens Avalanche (AVAX) lancerer sin mainnet og starter sin første notering mandag. SushiSwap har vedtaget en ny afstemning om, at to tredjedele af den nyudvindede SUSHI vil blive låst i seks måneder, hvilket begrænser det samlede antal poletter til 250 millioner, og den nye regel vil træde i kraft om to dage. Endelig vil NEOs DeFi-projekt, Flamingo, officielt lancere sin likviditetsminedriftsplatform den 23. september.

Ikke en OKEx-forhandler? Lær hvordan du starter handel!

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner, original forskning & kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map