Bitcoin ser stort fald i minearbejdsvanskeligheder, men minearbejdere er stadig i live: Market Watch Ugentlig

Stigningen i prisen på Bitcoin (BTC) aftog i denne uge efter en hurtig rebound i sidste uge. På traditionelle markeder er S&P steg 10,21 procent denne uge, den største ugentlige gevinst siden marts 2009, som den amerikanske kongres stemte at passere en 2 billion dollar stimulusregning – den største i USAs historie. Bevægelsen har til formål at afbøde økonomiens lidelser forårsaget af virkningerne af den globale spredning af Coronavirus (COVID-19).

Denne uge steg guld futures også 9,5 procent, deres største ugentlige gevinst siden september 2008. Bitcoin steg næsten 7 procent i samme handelsperiode, men styrtede ned, efter at det amerikanske aktiemarked blev lukket.

Bitcoin og amerikanske aktier fortsætter med at afvige. Den 90-dages Pearson Korrelationskoefficient mellem BTC og S&P 500 faldt fra et højdepunkt på 0,598 den 17. marts til 0,516 den 27. marts ifølge Coinmetrics.

OKEx BTC / USDT vs S&P 500 Futures timepris. Kilde: Tradingview

Et dramatisk fald i mineproblemer

På grund af prisfaldet på Bitcoin siden slutningen af ​​februar gennemgik kryptokurrencyens netværk en dramatisk ændring i sværhedsgraden ved minedrift den 26. marts. Minedrift vanskeligheder faldet 15,95 procent til 13,91T ifølge Oklink.com

Dette er femte gang i Bitcoin’s historie, at netværket har reduceret vanskelighederne med mere end 10 procent, og det er det største fald nogensinde i absolut hashkraft ifølge Glassnode.

Ifølge data fra minepuljen NovaBlock, Bitcoin største vanskelighedsfald i procent opstod den 31. oktober 2011, da den faldt fra 1,47 millioner til 1,20 millioner, en nedgang på 18 procent. Faldet i vanskeligheder indikerer, at færre minearbejdere konkurrerer om nyudviklet bitcoin, da det blev mindre rentabelt at gøre det.

Ifølge Oklinks BTC-halvering nedtællingsside, Bitcoin-halveringen forventes at finde sted omkring 12. maj. Bitcoins blokbelønning falder fra 12,5 mønter per blok til 6,25 efter halvering. Brugere kan se nedtællingen live på siden.

Bitcoin Vanskelighed vs Pris. Kilde: Glassnode

Bitcoin minearbejdere giver ikke op

Ifølge Tokenanalyst-data citeret af medstifter og administrerende direktør Jai Prasad på Twitter, falder minerbalancer ikke på trods af prisfaldet på grund af COVID-19. Topminearbejdere og pools arbejder som normalt. Men den gennemsnitlige salgspris på minerigge er faldet med 30-50 procent sammenlignet med prisen før den kinesiske forårsfestival i midten af ​​februar, ifølge en minearbejders interview af Odaily.

Bitmain CEO Wu Jihan sagde i et interview denne uge, at han er relativt optimistisk med hensyn til Bitcoins pris i 2020. På grund af genopretningen af ​​den økonomiske aktivitet og regeringernes kvantitative lempelsespolitik mener han, at prisen på finansielle aktiver skal komme sig.

Desuden gik en ny type Bitmain-minedrift – Antminer S19 på udsalg den sidste uge, der sælges inden for 24 timer S19’s computerkraft har nået 110T, som i øjeblikket er den mest avancerede minerigg, betydeligt foran konkurrenterne.

 Samlet minearbejde. Kilde: Tokenanalyst


Den bullish trendlinje er ugyldig

Bitcoins pris faldt under $ 6.400 på fredag, et afgørende niveau for en kort til mellemlang tidsramme, ifølge OKEx-markedsanalyseteamet den 27. marts. Prisen har brudt den bullish trendlinje i timediagrammet. Den førende kryptokurrency handler omkring $ 6.200 ved pressetid.

OKEX BTC / USDT-pris. Kilde: OKEx

BTC Long / Short Ratio – som viser forholdet mellem brugere med nettolængde versus korte positioner over en given periode – løber i øjeblikket tilbage til 0,96 efter en nedgang til så lavt som 0,67 lørdag den 28. marts. Antallet af brugere med korte positioner er stadig lidt højere end lang.

BTC lang / kort forhold 3 / 22-3 / 30. Kilde: OKEx-afledte handelsdata

Den nye Bitcoin futures quarter contract (BTCUSD0626) blev lanceret fredag ​​eftermiddag, Hong Kong-tid. Nedenstående diagram viser en negativ $ 44-præmie mellem kvartalsfremtidige og spotpriser på pressetid, hvilket indikerer, at størstedelen af ​​markedsdeltagerne forventer, at spotprisen vil bevæge sig nedad fremad.

BTC kvartalsvis fremtidig basis 3 / 22-3 / 30. Kilde: OKEx-afledte handelsdata

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlag for at tage investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre dig, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tager hensyn til dit niveau af erfaring, investeringsmål og søger uafhængig økonomisk rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map