Bitcoin Rebound undertrykt af $ 7.200, men plads til nedadgående bevægelse begrænset: Crypto Market Daily

Torsdag 16. april: Crypto-markeder har oplevet en kraftig vækst de sidste par timer. Bitcoin (BTC) er steget med 3 procent på dagen og handler over $ 7.000 modstandsniveau.

Ethereum (ETH) har oplevet endnu mere vækst, steget 7 procent i løbet af de sidste 24 timer og bevæger sig mod $ 170.

Ripples XRP er derimod vokset mere beskedent, kun med 2 procent. Aktuelt på $ 0,189209 handler mønten tæt på det kortsigtede modstandsniveau lige over $ 0,19.

Support til $ 6,5K er stærk

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

Bitcoin har lige oplevet et stort rebound i løbet af de sidste to timer. Prisen pumpet fra det afgørende støtteområde, omkring $ 6.500, og forsøger nu at bryde modstanden til $ 7.200.

OKExs markedsanalyseteam har bemærket, at $ 6.500 tidligere var et intensivt handelsområde i slutningen af ​​2019 og derefter konsolideringsområdet, der startede i sidste måned. I betragtning af dette vil supportstyrken på dette område være stærk, og det vil være vanskeligt for bearish fonde i øjeblikket at skubbe prisen under dette niveau.

Derudover er positionen nær $ 6.500 også en mental prisjagtpris for mange investorer, og derfor kan man generelt forudsige et rebound derfra. Som vist på diagrammet ovenfor angav den nederste divergens mellem den glidende gennemsnitlige konvergensdivergens (MACD) og prisdiagrammet også et rebound.

Investorer skal bemærke, at rebound-volumen denne gang er steget til et højt niveau. Hvis prisen inden for de næste par timer lukker med en længere øvre skygge, kan det betyde, at reboundet nærmer sig slutningen. Ellers, hvis mængderne ikke vender tilbage til et lavere niveau, er det muligt at teste højdepunktet omkring $ 7.400 i fremtiden.

Bitcoins daglige diagram viser konsolidering

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

Når vi skifter vores synspunkt til det daglige diagram, er det klart, at tendensen stadig er i konsolidering, og intervallet er mellem $ 7.500 – $ 6.500, næsten $ 1.000 i bevægelsesrum.

Denne konstante tendens kan ses som hvalernes handling ved hjælp af det hurtige udsvingsmønster for at tiltrække detailinvestorerne til at komme ind i deres fælder og derefter absorbere tællerne fra dem..

Det er muligt, at inden BTC halveres i maj, kan tendensen fortsætte med at konsolidere på det nylige niveau, og de vigtigste fonde vil skubbe prisen op i det øjeblik, de finder passende. Derfor, hvis prisen falder til et lavere niveau inden halveringen, vil det være en god chance for at komme ind i en lang position. Dog vil bullish styrke være stærkere end forventet, hvis prisen kan stabilisere sig på $ 7.000.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 6.950
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 7.100
 • Kortvarig support: $ 6.750
 • Mellemsigtet support: $ 6.550

ETH ser endnu stærkere rebound

1H ETH / USD Evige swap-data. Kilde: OKEx.com

Sammenlignet med BTC har reboundet for ETH i dag været relativt stærkere. Den øverste pris har næsten rørt det tidligere højdepunkt på $ 176. Selvom tendensen er undertrykt, og pullback-signalet har vist sig, er supportpositionen omkring $ 165 vigtig. Hvis tilbagetrækningen kan understøttes af den og stabiliseres, vil tendensen være i stand til at teste den hårde modstand på $ 180.

ETHs volumendiagram viser, at styrken af ​​tilbagetrækningen i går var svagere end den 13. april. Dette betyder, at selvom timetendensen er nedadgående, er pladsen begrænset. Kombineret med det tunge bullish volumen, der er steget i de sidste par timer, vil det være svært at skabe et nyt lavpunkt på kort sigt.


Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 176
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 180
 • Kortvarig support: $ 165
 • Mellemsigtet support: $ 150

XRP’s pause er muligvis ikke effektiv

1H XRP / USD Evige swap-data. Kilde: OKEx.com

XRP bevæger sig langs den bearish kanal. Toppen af ​​kryptokurrencyens sidste to rebounds var blevet blokeret af kanalens øverste kant. I teorien, hvis den øverste kant kan blokere prisen for en tredje gang, beviser det kanalens effektivitet.

I løbet af de sidste par timer, skønt tendensen ikke brød igennem den øverste kant en gang, faldt den hurtigt tilbage og forbliver nu undertrykt af den. Derfor bør investorer bemærke, at bruddet sandsynligvis vil være en falsk. Hvis prisen kan pumpe igen med et højt købsvolumen, kan bruddet betragtes som effektivt.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 0,1940
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 0.1960
 • Kortvarig support: $ 0,1870
 • Mellemsigtet support: $ 0,1820

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlag for at tage investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tage dit erfaringsniveau, investeringsmål og søge uafhængig finansiel rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map