Bitcoin-handlere ser ud til timelig bullish trendlinje som hård support under $ 6,4K: Crypto Market Daily

Kryptomarkeder har stabiliseret sig i løbet af det sidste døgn til pressetid i dag, den 25. marts. De fleste af de ti bedste mønter ser ændringer på 1-2 procent på dagen.

Bitcoin (BTC) kæmper for at bryde $ 7.000 point og står over for hård modstand omkring $ 6.900. Den førende kryptokurrency er faldet 2 procent på dagen og handler i øjeblikket omkring $ 6.600 på OKEx.

Ether (ETH) har også oplevet et lille fald i løbet af de sidste 24 timer og handlede omkring $ 137 på OKExs spotmarked.

Den tredje største krypto, Ripples XRP, er kun 1 procent nede på dagen og står over for modstand på omkring $ 0,16.

BTC står over for afgørende modstand på $ 6.900 niveau

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Souce: OKEx.com

Selvom BTC fik support nær $ 6.500 i går, 24. marts, var reboundmomentet ikke stærkt, og handelsvolumenene var stadig lave. Efter først at være blevet blokeret på $ 6.900 niveau, kunne BTC ikke bryde igennem $ 6.800 i det andet forsøg.

OKExs markedsanalyseteam mener, at når bunden af ​​konsolideringsområdet gradvist øges, falder højdepunktet gradvist. Dette betyder, at pladsen til prisaktivitet er tilsvarende indsnævret.

For detailinvestorer er der risici ved at vælge mellem lange og korte positioner. Selvom de fremherskende kræfter pludselig hæver prisen på kort tid, og hvis den ikke kan bryde igennem $ 7.000, er der stadig en risiko for, at prisen falder og danner en pin bar.

På den anden side, hvis bjørnen undertrykker prisen, vil den stadig hurtigt komme tilbage til det aktuelle område, hvis den ikke falder under $ 6.000.

Så hvis den bullish trendlinje på timeniveau forbliver gyldig, er sandsynligheden for et fald lille, og det er bedst at vente på en breakout på et afgørende tidspunkt og derefter komme ind på markedet.

Da købsvolumen falder, kæmper tyre for at bryde ud til $ 7K

Bitcoins 1-dages diagram ovenfor viser, at prisen er og har løbende været stigende mod $ 7.000. Det ser ud til, at udbruddet vil ske på ethvert tidspunkt, men volumendiagrammet indikerer, at det ikke bliver let at bryde dette hårde modstandsniveau, da købsvolumener faktisk falder.

Det betyder, at hvis lydstyrken ikke kan forbedres i løbet af de næste par timer, kan prisen falde.

Investorer behøver ikke være bekymrede for denne mulighed for meget. Hvis priskorrektionen kan stoppe over den bullish trendlinje, kan en breakout stadig have en chance efter en kort periode med konsolidering.


Men hvis prisen går under trendlinjen, og reboundet undertrykkes af det, betyder det, at dumpet varer længere end forventet.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 6.900
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 7.000
 • Kortvarig support: $ 6.400
 • Mellemlang sigt support: $ 6.000

ETH står over for kortsigtet modstand på $ 145

4H ETH / USD Perpetual Swap data. Kilde: OKEx.com

Den kortvarige amplitude af ETH er smal. Det er fortsat vanskeligt for prisen at bryde gennem intervallet mellem $ 134 og $ 145.

Uanset om tyre eller bjørne viser tegn på aktivering inden for dagen, kan investorer direkte være opmærksomme på det hårde modstandspunkt på $ 155 og effektiviteten af ​​det stærke støtteområde mellem $ 110 og $ 120.

Investorer skal bemærke, at det at bryde $ 145 bare betyder, at den bullish styrke bliver stærkere. Det betyder ikke, at tendensen bryder ud af konsolideringsområdet, medmindre modstandsområdet omkring $ 155 er brudt. Den skiftende tilstand af volumener er også en anden vigtig faktor, der skal overvejes.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 145
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 155
 • Kortvarig support: $ 134
 • Mellemsigtet support: $ 120

XRP viser modstand på $ 0,165, handlende ser ud til kortvarig support

1H XRP / USD Evige swap-data. Kilde: OKEx.com

For XPR har $ 0.1650 for nylig vist sig at være et stærkt modstandspunkt. Hvis handelsvolumen ikke kan øges, vil den nuværende modstandsposition være vanskelig at bryde i kort tid.

Når det er sagt, er den lavere support – omkring $ 0.1600 – ikke stærk nok. Når prisen begynder at falde, kan $ 0,1440 blive det første effektive supportniveau.

Husk, at det ikke er et godt tidspunkt at indtaste længe, ​​hvis prisen lige er brudt $ 0,1650 på kort sigt. Handlende bør vente på, at prisen stabiliserer sig og bryder igennem det mellemfristede modstandsniveau på $ 0,1750.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 0,1650
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 0,1750
 • Kortsigtet support: $ 0,1440
 • Mellemsigtet support: $ 0,1270

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlag for at tage investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tage dit erfaringsniveau, investeringsmål og søge uafhængig finansiel rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map