Bitcoin Forms Convergence Triangle, Pullback Bottom kunne få support omkring $ 6.950: Crypto Market Daily

Torsdag 23. april: de fleste top-kryptokurver ser milde til moderate gevinster i løbet af de sidste 24 timer.

Bitcoin (BTC) svæver fortsat over $ 7.000 og ser 1,5 procent vækst på dagen.

Ethereum (ETH) er steget med 3,4 procent og ser den næstmest vækst af de ti bedste mønter.

Ripples XRP har kun fået 0,6 procent i løbet af de sidste 24 timer og handler stadig under $ 0,19.

$ 7.200 vanskeligt at bryde med nuværende volumener

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

Efter at Bitcoin blev undertrykt af modstandsområdet mellem $ 7.200 og $ 7.300, faldt tendensen tilbage i morges og har nu fundet støtte til $ 7.050. I løbet af de sidste to timer oplevede tendensen et rebound-signal, men pladsen er begrænset, da det ikke er let at bryde $ 7.200 med aktuelle lydstyrkeniveauer.

De røde cirkler på 1-timers diagrammet ovenfor viser, at siden prisen nåede en top på $ 7.470 den 7. april, var toppen af ​​hvert efterfølgende rebound lavere – at ramme omkring $ 7.300 og derefter $ 7.200.

De grønne cirkler indikerer, at hver tilbagetrækningsbund hver time også har været højere end den forrige, omkring $ 6.450 og derefter $ 6.750.

Der er klassiske egenskaber ved et konvergens trekantmønster. Derfor kan det forudsiges, at tilbagetrækningsbunden i løbet af dette trin kan få support omkring $ 6.950. Investorer skal bemærke, at hvis pullback eller rebound bevæger sig højere eller lavere end den forrige top eller bund, betyder det sandsynligvis, at den næste tendens vil være synlig på det daglige niveau.

Bitcoins bevægelsesområde indsnævres mellem MA (30) og MA (60)

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Kilde: OKEx.com

Bitcoins 1-dages diagram viser stadig, at tendensen i øjeblikket ikke har brudt støtten fra MA (30) eller modstanden fra MA (60). Imidlertid er bevægelsesområdet indsnævret, hvilket betyder, at pausen kan ske i de kommende dage.

Handlende skal bekræfte, at pausen er rationel, før de går ind på markedet. To forhold kan forekomme under en breakout. I tilstand 1 er tendensen stærk, og det er muligt, at mere end en tredjedel af den første knækkende lysestage dannes over MA (60). Det er svært for tendensen at falde tilbage til det tidligere område i denne tilstand. Ellers, hvis der kun er mindre end en tredjedel af lysestagen over MA (60), kan det betyde, at bruddet er svagt, og det er muligt, at det er en fælde. Det samme princip gælder, hvis det falder til under MA (30).

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 7.200
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 7.300
 • Kortvarig support: $ 7.050
 • Mellemsigtet support: $ 6.950

ETHs MA (30) support skal bevises

1H ETH / USD Evige swap-data. Kilde: OKEx.com

ETHs MA (30) har vist sig at være en effektiv støtte i løbet af de sidste tre timer. Det har dog stadig brug for tid til at bevise supportens styrke, da verificeringsperioden har været kort.

Selvom tendensen engang rørte ved $ 187, som bare er en smule lavere end den nylige top omkring $ 189, er ETHs bullish styrke ikke vokset til et stærkt niveau indtil nu. Rebound energi mangler.


Hvis tendensen falder til under $ 175 igen i weekenden, vil det sandsynligvis danne et dobbelt topmønster, og prisen kan teste $ 166. På den anden side, hvis prisen stadig kan stabiliseres på $ 180 efter tilbagetrækningen, er en yderligere rebound for at teste $ 189 mulig i denne tilstand.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 183
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 187
 • Kortvarig support: $ 178
 • Mellemsigtet support: $ 175

XRP har support på $ 0.1855

4H XRP / USD Evige swap-data. Kilde: OKEx.com

Som XRP 4-timers diagrammet viser, understøttes tendensen midlertidigt af $ 0,1585 efter at have brudt igennem den i går. Imidlertid gav det omvendte hammermønster, der dannedes for to timer siden, et svækkende signal fra tyrerne. Modstanden omkring $ 0,1920 er i øjeblikket hård nok.

Lydstyrkeniveauet reduceres også til en nylig rekordlav, og væksten kan ske når som helst om natten. Set fra det nuværende modstands- og supportniveau er det mere sandsynligt, at det falder, men tendensen kan komme tilbage uden at røre $ 0,1780, hvis det bearish volumen ikke kan fortsætte med at vokse.

For kortsigtede investorer, da bevægelsesområdet er indsnævret, og XRP er en mønt, der svinger drastisk, er det vigtigt at huske, at du ikke kan holde for længe og indstille et passende stoptab.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 0,1920
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 0,1950
 • Kortsigtet support: $ 0.1855
 • Mellemsigtet support: $ 0,1780

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlag for at tage investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre dig, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tager hensyn til dit niveau af erfaring, investeringsmål og søger uafhængig økonomisk rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map