Bitcoin falder under $ 8K igen, når volumen bliver nøglefaktor: Crypto Market Daily

Bitcoin (BTC) er faldet tilbage under prispunktet på $ 8.000 onsdag den 11. marts. Den førende kryptokurrency havde genvundet værdi tirsdag efter at have set store tab – sammen med traditionelle aktiemarkeder – i starten af ​​ugen.

På pressetid handler Bitcoin på omkring $ 7.850, hvilket er næsten 4 procent lavere i løbet af de sidste 24 timer.

Prisen på Ethereum (ETH) fulgte et lignende mønster i løbet af de sidste 24 timer og steg over $ 200-mærket, før det faldt igen i morges. På pressetid handles ETH på omkring $ 196, hvilket er lidt over 5 procent på dagen.

BTC / USD Evig swap

4H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Souce: okex.com

Ser vi på BTCs 4-timers diagram, ser vi salgsmængderne steget til et højt niveau i går aftes, selvom det stadig indikerer et svindemønster. Bjørnenes styrke svækkes midlertidigt.

Hvis 4-timersniveauet kan holde $ 8.250-niveauet og danne et bullish dobbeltbundsmønster, beviser det, at der er flere bundfonde i området, og markedsudsigterne er bullish.

Hvis der dannes et tredobbelt bundmønster, ser vi et længere konsolideringsmarked, hvilket betyder, at de vigtigste fonde er nødt til at absorbere nok tællere, før de får et gennembrud.

Investorer skal være opmærksomme på styrken af ​​modstand mellem $ 8.200 – $ 8.250 og support nær $ 7.700.

Bjørne undertrykker forsøg på at bryde over $ 8K

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Souce: okex.com

Vi gik videre til Bitcoins 1-dages diagram, i går, 10. marts, steg BTC over $ 8.100 kort, før bjørnen hurtigt udøvede deres styrke til at undertrykke prisen igen.

Flere forsigtige rebound i de tidlige timer i morges kunne ikke genvinde $ 8.000.

OKExs analytikere mener, at den øgede mængde salgsvolumen er synlig kl. UTC i går er meget højere end reboundet i den foregående time.

Dette indikerer, at der stadig er en vis mængde short-selling fonde aktive omkring $ 8.000-mærket, i et vist omfang kan det afspejle, at det vil være vanskeligt for den bearish tendens til at blive bullish.

Den 1-dages lysestage lukkes med næsten to omvendte hammermønstre. Dette betyder, at hvis prisen holder op med at falde nu, betyder det ikke, at rebound vil ske på kort sigt, da tyrestyrken stadig er svag.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand : $ 8.000
 • Modstand på mellemlang sigt : $ 8.250
 • Kortvarig support: $ 7.700
 • Mellemsigtet support : $ 7.400

ETH / USD Evig swap

1H ETH / USD Evige swap-data. Kilde: okex.com

1-timers diagrammet for ETH viser, at hoved- og skulderbunden hver time ikke har dannet sig under dumpningen i går aftes.

ETHs pris nåede modstand på et tidspunkt omkring $ 206 og faldt derefter. Det er muligt at danne en dobbelt bund, hvis tendensen kan stabilisere sig omkring $ 190 – $ 197 inden for dagen.

Investorer bør bemærke, at den anden bund muligvis har brug for mere tid til at danne sig, da markedet skal konsolideres for at fordøje det tidligere dump. Et rebound til $ 206 kan ikke garantere noget, da det er muligt for prisen at falde igen ved den løft. Hvis mønten kan stabilisere sig omkring $ 212, vil det være et stærkere tyresignal.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 206
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 212
 • Kortvarig support: $ 195
 • Mellemsigtet support: $ 185

Handlerens valg: TRX / USD Perpetual Swap

4H TRX / USD Evige swap-data. Kilde: okex.com

Som 4-timers diagrammet for Tron (TRX) viser, er tendensen i denne periode i overensstemmelse med Elliott Wave-princippet, og fra pressetid forudsiger vi, at den sidste dumpbølge sandsynligvis vil være færdig.

Vi kan tydeligt se, at a-, b- og c-bølgerne er underbølgerne af bølge tre, da disse sandsynligvis er de bølger, der strækker sig. Denne form for tilstand har tendens til at dukke op på et ekstremt marked.

Da markedet dog ændrer sig konstant, og der ikke er nogen teori, der kan forudsige fremtiden 100% nøjagtigt, hvis prisen stopper med at falde på $ 0,01400, kan det være et stabiliserings- og rebound-signal. Den femte bølge kan også være en udvidende, hvis prisen går under denne position.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 0,01600
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 0,01705
 • Kortvarig support: $ 0,01414
 • Mellemsigtet support: $ 0,01305

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlag for at tage investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tage dit erfaringsniveau, investeringsmål og søge uafhængig finansiel rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Ftillad OKEx til:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner