Bitcoin brød tidligere modstand i valgugen, men ubeslutsomhed følger resultatet

Market Watch Weekly er en gennemgang af kryptomarkeder og udvikling hver uge.

De foreløbige resultater af det amerikanske præsidentvalg er afsløret. Efter et par dages usikkerhed erklærede store medienetværk Bidens sejr i weekenden. Selv om det kan tage noget tid for den endelige afregning, er den største usikkerhed, der har plaget markeder i den seneste tid, ved en ende. Fremadrettet vil markederne sandsynligvis fokusere på den makroøkonomiske fremtid for dette år og det næste.

Især markerede markedet sig, og Bitcoin (BTC) skød op til $ 15.969 i henhold til OKEx BTC-indeksprisen, efter at antallet af stemmer i flere stater vendte sig til Biden torsdag aften. Men efter at medierne endelig kaldte Bidens sejr lørdag, trak Bitcoin sig tilbage med mere end $ 1.000 for at falde så lavt som $ 14.357.

Den førende digitale valuta er siden kommet sig og handler over $ 15.000, og den sluttede ugen med gevinster på mere end 13%. Mens markedets ubeslutsomhed vises, løber prisen ud af den kritiske månedlige modstand, der blev dannet i december 2017 og januar 2018.

OKEx BTC-indekspris fra kl. 12 UTC den 9. novemberOKEx BTC-indekspris fra kl. 12 UTC den 9. november. Kilde: OKEx, TradingView

Fra de store altcoins var kun Ether (ETH) bedre end Bitcoin i denne uge med en gevinst på 14,26%, hvilket blev forstærket af, at ETH 2.0-indskudskontrakten var frigivet. Andre altcoins med gode gevinster inkluderede Chainlink (LINK), Litecoin (LTC) og Cardano (ADA), som høstede mellem 8% og 10% ugentlige gevinster.

På samme tid bemærkede vi, at Bitcoin Cash (BCH) og Bitcoin SV (BSV), som historisk har været tæt knyttet til Bitcoin, ikke kunne drage fordel af sidste uges rally. Markedet er heller ikke særlig aktivt omkring den kommende BCH-hårde gaffel, der er sat til 15. november.

Ugentligt afkast af større kryptokurver, 11 / 2–11 / 8. Kilde: TradingView

Med ETH komfortabelt over $ 400 har DeFi-tokens også været i tilbagespring siden sidste fredag ​​og sluttede med to lige måneder med fald. Aave var den største ugentlige vinder – med en 66,78% ugentlig stigning – steg fra torsdagens bund på $ 26 til et højt på $ 56 på tre dage.

Desuden faldt prisen på Uniswap (UNI) til $ 1,8 og ramte derefter en stærk modstand på $ 3. yearn.finances (YFI) præstation var endnu mere forbløffende og gik fra et lavt niveau på $ 7.500 til det højeste på $ 17.538 på to dage – selvom det nu er afgjort og handler i $ 14.000-serien.

På samme tid voksede DeFi-protokollens nøglemålinger fortsat, hvilket bakkede reboundet op med stærke fundamentale forhold. Den samlede værdi, der er låst i DeFi-protokoller, steg fra $ 13,8 milliarder til $ 14,9 milliarder, hvor Uniswap’s $ 2,9 milliarder TVL førte rang.

Ugentlig returnering af større DeFi-tokens, 11 / 2–11 / 8. Kilde: TradingView

CME udgav de seneste (fra 3. november) Bitcoin futures positionsdata den 7. november. Bitcoins faktiske prisbevægelse var begrænset i denne rapporteringsperiode, men det er værd at bemærke, at BTC sendte en kraftig acceleration i sin pris nær slutningen af ​​denne periode.

Åben interesse faldt fra 12.665 til 11.278 i den seneste periode og sluttede en fire ugers stigning. Dette viser mere eller mindre, at institutionelle investorer begyndte at få fortjeneste eller afvikle deres positioner.


Asset manager-kontoers lange positioner steg fra 770 til 800, mens korte positioner forblev uændrede på 0. Dette viser disse kontos faste bullish holdning, og resultaterne viser, at kapitalforvaltere endnu engang har givet de rigtige forudsigelser.

I mellemtiden så gearede fonde, at deres lange positioner faldt fra 5.462 til 4.379 i den seneste rapporteringsperiode, mens deres korte positioner faldt sammen fra 9.010 til 8.007. Som et resultat var gearede midler ikke i stand til at drage fordel af den følgende stigning i anden halvdel af sidste uge.

Vi vil fortsat se på, om kapitalforvaltere fortsætter med at tilføje deres lange positioner eller tage overskud efter sidste uges betydelige stigning.

CME Bitcoin futures-data – Antal gearede fonde, longs vs. shorts. Kilde: Quandl

Med Bitcoin, der stiger over $ 15.000, begynder nogle markedsdata at vise tegn på overophedning. Ifølge adfærdsmæssig finansudbyder sentix GmbH, sentiment for Bitcoin nåede en ny heltidshøjde, der overgik den tidligere top under markedsbommen i 2017. I mellemtiden er BTC-futures åbne renter, som pr. Skæv data, stablet op til $ 5,6 mia., $ 0,1 mia. Dollar fra en heltidshøjde den 17. august. Disse stigende målinger afspejler en dramatisk stigning i risiko.

Sentiment for Bitcoin og Bitcoins pris. Kilde: sentix GmbH

Ser fremad i denne uge

Efter det amerikanske valg er Cboe Volatility Index, VIX, faldet kraftigt – fra 40 til omkring 25. Historisk set har VIX i et lavere interval normalt favoriseret Bitcoin-prisforbedring. Dollarindekset er også faldet tilbage til dets tidligere lavt niveau i 92-området. Guld steg næsten $ 100 i sidste uge fra $ 1.880 på grund af den svage dollar, og markedsdeltagere bør holde øje med Bitcoins reaktion på ændringer efter valget.

I krypto starter Bitcoin Cash sin hårde gaffel den 15. november, mens ETH muligvis fortsætter med at reagere på den kommende lancering af Ethereum 2.0.

Ikke en OKEx-forhandler? Lær hvordan du starter handel!

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner, original forskning & kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map