Bitcoin afkobles fra aktier for at kæmpe for $ 13K med institutionel opbakning

Market Watch Weekly er en gennemgang af kryptomarkeder og udvikling hver uge.

Bitcoin (BTC) er steget siden sidste mandag og bryder igennem modstandsniveauerne på $ 12.000 og $ 13.000 og går så højt som $ 13.315 på søndag i henhold til OKEx BTC-spotprisen. Den førende digitale valuta posterede gevinster på over 13,50% for ugen, da den samlede markedsværdi for kryptokurrency steg lige over 400 milliarder dollars.

Bitcoins præstation, i tråd med historiske tendenser, gav også store altcoins fordel. Litecoin (LTC) var den bedste spiller og steg med 24,63% i sidste uge, mens Bitcoin SV (BSV) og Bitcoin Cash (BCH) også steg henholdsvis 15,40% og 9,72%.

Det er værd at nævne, at Chainlink (LINK) også genoptog sit bullish momentum, bunden nær $ 10 og hurtigt rebound for at få 12,55% for ugen.

Ugentligt afkast af større kryptokurver, 10 / 19-10 / 25. Kilde: TradingView

Korrelationen mellem Bitcoin, aktiemarkedet og guld har været fokus på markedet siden det globale aktivprisnedbrud i marts. Markedsdeltagere har også spekuleret i robustheden i Bitcoin som en værdibutik og et sikkert havneaktiv. Interessant nok havde sidste uges BTC-stigning dog ikke meget at gøre med traditionelle finansielle markeder.

Ifølge blockchain analytics platform Santiment’s data, Bitcoins 30-dages rullende korrelation til S&P 500 er faldet tilbage til 0 for første gang siden maj. Denne sammenhæng nåede en højeste tid på 0,80 i august i år.

I mellemtiden fortsætter handlende med at fokusere på, om Bitcoin kan danne en mere uafhængig tendens i fjerde kvartal, og om prisen på kort sigt kan bevæge sig opad fra $ 13.000-marken..

Læsere, der er interesseret i en dybere teknisk analyse af BTC og Ether (ETH), kan springe til den nyligt udgivne Crypto Market Daily-artikel.

BTC vs. S&P 500-indeks 30-dages rullende korrelation. Kilde: Santiment

CME frigav den seneste (pr. 20. oktober) Bitcoin futures positionsdata den 24. oktober. Markedet bevægede sig højere med næppe nogen signifikant tilbagetrækning i denne rapporteringsperiode – og den åbne interesse steg fra 9.353 til 10.896, hvilket indikerer, at det bullish momentum kørte handelsfolk.

Ifølge rapporten steg lange positioner indeholdt i aktivforvalterkonti fra 702 til 874 og nåede en rekordhøj rekord. Der har også været to på hinanden følgende uger med nul korte positioner på kapitalforvalteres konti, der viser en stærk bullish stemning.

I mellemtiden havde gearede fonde de højeste lange og korte positioner sammen på to måneder. Dette beviser, at gearede fonde deltager fuldt ud i Bitcoin-markedet gennem forskellige strategier.

CME Bitcoin futures-data – Antal gearede fonde, longs vs. shorts. Kilde: Quandl


Den største daglige stigning i sidste uge kom onsdag, da PayPal annoncerede sin støtte til Bitcoin og andre kryptokurver. Denne udvikling kombineret med positive nyheder fra virksomheder som Square indikerer Bitcoins voksende tiltrækningskraft for institutionelle investeringer.

Især er CMEs Bitcoin futures open interesse nu den næststørste efter OKEx, hvilket yderligere bekræfter stigningen i institutionel interesse.

Byt BTC futures åben rente ($ mia.). Kilde: Skæv

DeFi-sektoren ser dog stadig svag ud, mens Curve (CRV) faldt 21,80% i løbet af ugen, mens yearn.finance (YFI) og DFI.money (YFII) faldt henholdsvis 3,96% og 9,55%.

Ugentlig returnering af større DeFi-tokens, 10 / 19–10 / 25. Kilde: TradingView.

Den eneste bemærkelsesværdige kunstner i rummet var Filecoin (FIL). På et tidspunkt i sidste uge handlede FIL omkring $ 20, men steg hurtigt til næsten $ 40. Denne hurtige prisbevægelse var resultatet af en kort presse. Når finansieringssatser i evige swaps er ekstremt negative, tvinges handlende til at forlade deres korte positioner, hvilket udløser en kort presse. Ifølge OKExs evige FIL-swap er den nuværende finansieringssats og den forudsagte sats stadig på svimlende -2% hver ottende time. Derfor er omkostningerne ved at opretholde korte positioner meget høje.

Ifølge DeBank, den decentraliserede børs Uniswap (UNI) opretholdt et samlet værdilåst tal på $ 3 mia. fra i morges foran Maker (MKR) $ 2 mia. TVL for alle DeFi-protokoller var derimod nede i dag på grund af høstopdrætprotokollen Harvest (FARM) fik hacket af en flash-lån angriber, der drænet $ 24 millioner. Dette førte også til et fald på 25% i Curves TVL, mens Wrapped BTC (WBTC) sprang op til tredjepladsen med en TVL på $ 1,4 mia..

Samlet værdi låst i DeFi-protokoller – 10/26. Kilde: DeBank

Ser fremad i denne uge

Det kommende præsidentvalg i USA er den næste store begivenhed i horisonten for markedsdeltagere. I mellemtiden er i krypto alle øjne rettet mod Bitcoin, og om den førende digitale valuta kan finde fodfæste over $ 13.000, hvilket muligvis baner vejen for et altcoin-rally.

Ikke en OKEx-forhandler? Lær hvordan du starter handel!

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner, original forskning & kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map