Altcoins i rampelyset, når Bitcoin Volatility når årligt lavt – Market Watch Ugentlig

Sidste uge oplevede Bitcoin (BTC) at stige fra omkring $ 9.000 på mandag og registrere en gevinst på 4% på tre dage og derefter ramme en ugentlig højde på $ 9.470 pr. OKEx Spot-pris. Det løb dog over $ 9.400 i mindre end en halv dag før det faldt og har siden handlet i et snævert interval på $ 9.100 til $ 9.350 og sluttede ugen på $ 9.275 med en gevinst på 2,31%.

Ifølge BTC.com, Bitcoins hash-hastighed fortsatte med at stige i denne uge og nåede en højeste tid på 123,46 EH / s. Efterhånden som nye minerigg begynder at arbejde, oplever Bitcoin igen en cyklus med stigende minedrift. Om få timer forventes Bitcoins vanskelighed at stige med 9,52% som følge af denne hash-hastighedsstigning.

I mellemtiden nåede Bitcoins en-måneds realiserede volatilitet et årligt lavt niveau på 30% søndag – det fortæller os dog ikke noget om den retning, som Bitcoin vil bevæge sig. Sidste gang vi så en sådan lav volatilitet var i slutningen af ​​marts 2019 efterfulgt af en ugentlig stigning på 30%. Før det dog faldt Bitcoin i november 2018 næsten -50% på to uger efter en periode med lav volatilitet. 

BTC / USD realiseret volatilitet. Kilde: Skæv

Med Bitcoin, der kører i et stramt interval, er dette en mulighed for altcoins at starte igen. Alle større kryptokurver overgik Bitcoin i sidste uge. Cardanos Ada (ADA) skubbede yderligere 32,84% op og vindede for femte uge i træk. XRP og Bitcoin SV (BSV) steg henholdsvis 13,59% og 19,65%, mens Ether (ETH) steg relativt relativt 6,5%. 

Prisen på oracle-protokollen ChainLink (LINK) overgik $ 8 – en anden rekordhøj – op 67% i den sidste uge. Det har været op over 400%, hvis vi beregner fra midten af ​​marts nedbrud, da LINK faldt til under $ 2. ChainLinks markedsværdierangering har også successivt overgået EOS og Litecoin i dag.

I DeFi-sektoren er Akropolis (AKRO) sprang over 70% i sidste uge, mens Aave (LÅNE) og syntetisk (SNX) så tocifrede stigninger. Den samlede markedsværdi af DeFi-tokens nærmer sig 8 mia. $, Sammenlignet med sidste mandags 7,35 mia. $ Ifølge DeFi Market Cap. For to måneder siden var DeFi-tokens samlede markedsværdi kun omkring $ 1 mia.

Ugentligt afkast af større kryptokurver, 7 / 6–7 / 12. Kilde: TradingView

Der har været voksende tale om en “altcoin-sæson” den Twitter, da Bitcoins dominans er faldet fra majs høje niveau på 69% til 63,5%, pr. data fra TradingView. Der kan være to grunde til, at markedsdeltageres opmærksomhed er vendt tilbage til alts. Den første er, at de bedste kryptokurver er på vej til at nå deres milepæle, såsom Cardano’s Ada, som har afsluttet sin meget deltagede Shelley-opgradering. For det andet har den formuesskabende effekt af DeFi og staking-relaterede kryptokurver ført til en tilstrømning af detailhandlere. For eksempel rangerede Kyber Network (KNC) fjerde i juni med hensyn til spothandelsvolumen på OKEx, kun bagefter BTC, ETH og BCH. 

Teknisk analyse

BTC kører stadig under sit 60-dages glidende gennemsnit, som ligger omkring $ 9.380. Den førende digitale valuta steg kort over dette glidende gennemsnit sidste onsdag, men en baisse RSI-divergens fulgte på det fire-timers diagram, hvorefter prisen faldt til 9.150 $.. 

Tilfældige bevægelser i dette stramme interval kan fortsætte på kort sigt. Bitcoin præsenterer ikke en klar handelsmulighed for nu, hvilket giver flere chancer for altcoins.

OKEx BTC Perpetual Swap-diagram. Kilde: OKEx, TradingView

LINK har været i et meget bullish momentum siden sidste uge og hoppede fra $ 4,8 til en heltidshøjde på $ 8,6. Mens vi kan se en bearish afvigelse på 4-timers RSI-indikatoren, da handelsvolumen stiger, ser LINKs flytning til $ 10 realistisk ud efter lidt korrektion på kort sigt. 

OKEx LINK Perpetual Swap 4h-diagram. Kilde: OKEx, TradingView


Ada danner et potentielt dobbelt-top mønster med en neutral RSI-aflæsning på 4-timers diagrammet. Da prisen løber i topklasse med faldende handelsvolumen, kan Ada have et stort salgspres over $ 0,14. På ulempen er $ 0,126 et kritisk supportniveau, som, hvis det går tabt, kan resultere i, at prisen kollapser og tester $ 0,11.

OKEx ADA Perpetual Swap 4h-diagram. Kilde: OKEx, TradingView

Ser fremad i denne uge 

Da Bitcoins korrelation med aktiemarkedet er fortsat høj, er vi stadig nødt til at fokusere på traditionelle aktiver, der ser ud til at blive ledet af tech-aktier..

Nasdaq steg 4% i sidste uge og lukkede rekordhøjt. Men vi har set en stigende efterspørgsel efter institutionel afdækning forud for det nye fiskale kvartal, da Put-to-Call-forholdet på CBOE steg til 1,64 fra 1,59 i forhold til sidste uge. Bitcoin vil sandsynligvis blive udsat for mere pres, hvis aktiemarkedet går ind i en korrektionsfase.

I krypto frigives Bancor (BNT) 2.0 i juli. DeFi-relateret bZx-protokol (BZRX) forventes den 13. juli, og Cosmos (ATOM) forventer en lancering af testnet den 27. juli. 

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner, original forskning & kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle. Følg OKEx Insights om og .

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map