3Commas Review: Master The Crypto Trading Bot Guide

3commas anmeldelse

3Commas er en smart krypto-handelsplatform, der bruger automatiserede bots til at generere handler. Du kan oprette din egen personlige handelsstrategi eller kopiere andre brugeres handelsaktivitet på flere børser.

Efterhånden som det voksende kryptokurrencymarked og investeringsverden udvikler sig, fra handelskartanalyse til brug af det bedste bitcoin trading bot-system, garanteres intet at fungere og har reelle risici. Lad os gennemgå 3commas SmartTrading-terminalen for at se, om de automatiserede trading bot-funktioner faktisk kan realiseres til overskud ved at udføre mottoet “køb lavt og sælg højt” ved automatisk at åbne og lukke handler.

Hvad er 3Commas?

hvad er 3commas trading bot

3Commas, der findes online på 3Commas.io, er en kryptohandelsplatform, der gør det nemt at oprette og implementere automatiserede handelsstrategier.

Med 3Commas kan du kopiere andre handlers handelsaktivitet. Eller du kan oprette dine handelsstrategier baseret på flere målinger.

3Commas opkræver ikke provision. Imidlertid betaler handlende $ 22 til $ 75 pr. Måned for at få adgang til 3Commas. 3Commas introducerede også for nylig en gratis version af sin platform: hvis du opretter en Binance-konto på 3Commas, kan du handle gratis. 3Commas tilbyder også en gratis 3-dages prøveperiode.

Samlet set er 3Commas en kryptovaluta-handelsstyringsplatform. Du kan bruge platformen, men du vil. Nogle mennesker kopierer simpelthen handelsaktiviteten hos platformens mest succesrige forhandler. Andre vil tilpasse forskellige strategier baseret på deres eksponering for risiko og ønsket afkast.

Fra november 2019 har 3Commas over 120.000 registrerede brugere, $ 60 millioner i daglig handelsvolumen og 23 understøttede børser.

3commas bitcoin trading bot anmeldelse

3commas bitcoin trading bot anmeldelse

3kommas visning af resumébalancer og historie

3kommas visning af resumébalancer og historie

3Kommas funktioner


3commas-handelsfordele

3Commas tilbyder alle følgende kernefunktioner:

3commas portefølje af brugerdashboard

3commas portefølje af brugerdashboard

Automatiseret handel 24/7: Kernefunktionen i 3Commas er, at du automatisk kan foretage handler 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

23 understøttede udvekslinger: 3Commas understøtter 23 store kryptokursudvekslinger, herunder Binance, Bittrex, Coinbase Pro, BitMEX, Bitfinex, Poloniex, Bitstamp, Bybit, Cex, Kraken, KuCoin, OKex, Huobi, Exmo, Gate.io, HitBTC og YoBit (også Binance DEX, Binance Jersey, Binance US).

Samtidig profit og stop tab: Tilpas handler med at tage profit eller stop loss-kommandoer, så du kan låse overskud eller minimere tab.

Efterfølgende Tag fortjeneste og stop tab: Tilpas stop loss og tag profitkommandoer endnu mere med efterfølgende take profit og stop loss, så grænserne automatisk stiger, hvis en mønt stiger i pris.

Sælg efter flere mål: Sælg dine mønter ved flere mål. Sælg for eksempel halvdelen af ​​dine mønter for $ 10.000, og sælg derefter 25% for $ 11.000 og resten for $ 11.500. 3Commas giver dig mulighed for automatisk at konfigurere disse indstillinger.

TradingView-signaler og diagrammer: 3Commas giver dig mulighed for at se samtidige valutakursdiagrammer og TradingView-signaler i et enkelt vindue.

3commas-smarttrade-guide

Papirhandel: 3Commas har en papirhandelfunktion, der giver dig mulighed for fuldt ud at teste platformens handelsfunktioner, før du køber den. Når du aktiverer handel med papir med det gratis 3-dages abonnement, får du fuld adgang til platformen i din fulde prøveperiode.

Smart Cover: Opnå ekstra fortjeneste med uventede markedsbevægelser ved hjælp af 3Commas Smart Cover-funktionen, som giver dig mulighed for at sælge og købe mønter tilbage.

Enkle og sammensatte bots: 3Commas tilbyder enkle bots (så du kan køre et handelspar) og sammensatte bots (så du kan køre flere handelspar)

Lange algoritmer: 3Commas kan bruge lange eller korte algoritmer. Med lange algoritmer køber boten en mønt med indstillinger, du bygger, og viser derefter ordrer til salg til en højere pris. Botten kan f.eks. Købe for $ 10 og sælge for $ 11.

Korte algoritmer: 3Commas giver dig mulighed for at implementere korte algoritmer. Bot sælger en mønt, når du har oprettet indstillinger, og indstiller derefter en købsordre til en lavere pris. Bot sælges for eksempel til $ 10 og købe for $ 9.

Deal Close Signals: Med funktionen 3Commas deal close signal handler bots i henhold til TradingView-signaler, herunder RSI-7, ULT-7-14-29, TA præsenterer, CQS-skalpering og tilpassede TradingView-signaler.

Analyser og kopier bots: 3Commas-bots kan analysere ydeevne og derefter se og kopiere andre botindstillinger via 3Commas.

Opret og tilpas porteføljer: 3Commas giver dig mulighed for at oprette porteføljer med en hvilken som helst møntmængde. Du kan oprette en portefølje, der for eksempel kun handler 0,1 BTC, mens din vigtigste 1 BTC-konto er indstillet til at kopiere den mest succesrige erhvervsdrivende. Du kan afbalancere din portefølje med bestemte møntforhold, se indtægterne fra din portefølje over tid og kopiere og redigere møntforhold i din portefølje.

3komma-bruger-indstillinger-strategi

Meddelelser: 3Commas sender dig til at behandle meddelelser i din browser, via en mobilapp, via Telegram eller via e-mail.

Markedsplads for signaler: 3Commas giver dig mulighed for at købe premium handelssignaler fra Cartelsignals og Crypto Quality Signals Premium blandt andre udbydere fra sin markedsplads

Mobilapps: 3Commas har mobilapps til iOS og Android. Med apps kan du handle og følge tilbud via din smartphone eller tablet.

Henvisningsprogram: 3Commas giver belønninger til brugere, der henviser andre brugere til platformen. Du vil have krypto deponeret direkte på din konto baseret på mængden af ​​penge, som folk, du henviser til, indbetaler til 3Commas. Det er et henvisningssystem på tre niveauer, der kan betale op til 50% (25% på det første niveau, 15% på det andet niveau og 10% på det tredje niveau).

Engelsk og russisk: 3Commas fås på engelsk og russisk.

24/7 kundesupport: 3Commas har et 24/7 kundesupportteam, der er villigt til at tackle eventuelle problemer. Du kan kontakte teamet via 3Commas Help Center eller via Twitter, Telegram-gruppen og Facebook.

API-adgang: Opsæt og brug API-funktionalitet til at hjælpe 3Commas med at integrere med din eksisterende opsætning.

3commas-bot-trading-funktioner

Hvordan fungerer 3Commas?

et kig på 3commas krypto trading bot indstillinger og performance tracking

et kig på 3commas krypto trading bot indstillinger og performance tracking

3Commas er designet til at være let for begyndere og avancerede forhandlere at bruge. Nybegynderkryptovaluta-brugere kan f.eks. Starte en konto, oprette forbindelse til en udveksling og simpelthen deltage i kopihandel. Mere avancerede brugere kan tilpasse deres automatiserede handelsstrategier på flere måder.

Når du opretter din konto for første gang, tilpasser du indstillingerne baseret på prisafvigelsen for sikkerhedstransaktioner, din ønskede fortjeneste (det tidspunkt, hvor botten vil sælge) og de betingelser, der starter en handel. Du kan vælge mellem enkle bots (med et handelspar som BTC / USD) eller sammensatte bots (med flere handelspar).

Hvordan fungerer 3Commas

Når en bot er oprettet, kan brugerne begynde at udføre lange og korte handler. For korte handler vil en prisstigning i den valgte valuta medføre udførelse af salget af den underliggende kryptokurrency, når 3Commas registrerer det ønskede fortjeneste niveau. Hvis der opstår en prisomdannelse, kan der afgives sikkerhedsordrer for at sikre, at boten også foretager køb med en given procentvis stigning.

Ved lange handler åbner bot en ny handel i henhold til en af ​​de betingelser, du valgte. Når disse betingelser er opdaget, lægger boten straks en mønt til salg. Hvis prisen stiger, og ordren er udfyldt, nås overskudsmålet. Hvis prisen falder, placerer boten sikkerhedsordrer under købsprisen baseret på din ønskede sikkerhedshandelsprocent.

3kommaindstillinger

3Commas er kendt for sin Smart Trading, der bruger stop loss og tager profitkommandoer for at begrænse tab og skabe et sikkerhedsnet til din portefølje. Du kan tilpasse disse Smart Trading-funktioner med kommandoer til at købe eller sælge til et bestemt prispunkt.

Lad os sige, at du bruger den efterfølgende take profit-funktion til at realisere de fleste gevinster. Du køber multipla af BTC til $ 10.000, og sæt derefter en standard take profit-ordre på $ 11.000. Du tjener et overskud på $ 1.000 pr. ETH. Men hvis prisen på ETH fortsætter med at stige over $ 11.000, giver den efterfølgende take profit-funktion dig mulighed for at sælge i den højeste del af en tendens ved at sælge til en procentdel af den højeste værdi. Hvis du f.eks. Indstiller en efterfølgende take profit-ordre på 10%, og BTC rammer $ 12.000, inden de falder, aktiveres salgsordren, når prisen falder med 10% eller under $ 10.800.

Efterfølgende stoptab fungerer på samme måde, men for at begrænse dine tab. Det er også procentbaseret og tilpasses automatisk til prisudsving. Du kan oprette stop-loss ordrer for at begrænse dine tab til 5% eller 15%, for eksempel, i hvilket tilfælde boten automatisk vil sælge din kryptokurrency, når tab falder under dette beløb. Med det efterfølgende stoptab ser boten naturligvis på de justerede priser, hvilket gør den forskellig fra en standard ordre for stoptab.

3commas bitcoin trading bot

En anden god funktion ved 3Commas er, at du kan tilpasse din portefølje baseret på møntforhold. Hvis du f.eks. Vil have din portefølje til at holde de top 9 kryptokurver jævnt fordelt efter markedsværdi, så kan du gøre det. Hvis du vil have din portefølje til at holde de 100 bedste kryptokurver efter markedsværdi, kan du også gøre det.

prøv 3commas kryptobot

Samlet set er 3Commas-grænsefladen ligetil for begyndere og avancerede brugere, hvilket er en af ​​grundene til, at 3Commas er så populær.

hvordan 3commas bot fungerer

3Kommasepriser

3Commas giver dig mulighed for at prøve platformen gratis i tre dage. Virksomheden har også indgået et samarbejde med Binance for at oprette en gratis abonnementsmulighed. Der er fire prisniveauer for 3Commas i alt inklusive:

Binance Trader ($ 0)

 • Opret en Binance-konto på 3Commas, og handl derefter gratis
 • Adgang til handelsterminalen
 • Samtidig tag fortjeneste og stop tab
 • TradingView tilpassede signaler
 • Enkle bots
 • Korte og lange algoritmer
 • Se og kopier bots
 • Kompositbots
 • Betal 0,1% gebyr pr. Udfyldt købs- eller salgsordre (intet ekstra gebyr til Binance; 0,1% er alt, hvad du betaler)

Starter ($ 22 pr. Måned betalt årligt)

 • $ 24 pr. Måned (betalt hver sjette måned) eller $ 29 pr. Måned (betalt månedligt)
 • Adgang til handelsterminalen
 • Samtidig tag fortjeneste og stop tab

Avanceret ($ 37 pr. Måned betalt årligt)

 • $ 41 pr. Måned (betalt hver sjette måned) eller $ 49 pr. Måned (betalt månedligt)
 • Adgang til handelsterminalen
 • Samtidig tag fortjeneste og stop tab
 • TradingView tilpassede signaler
 • Enkle bots
 • Korte og lange algoritmer
 • Se og kopier bots

Pro ($ 75 pr. Måned betalt årligt)

 • $ 84 pr. Måned (betalt hver sjette måned) eller $ 99 pr. Måned (betalt månedligt)
 • Adgang til handelsterminalen
 • Samtidig tag fortjeneste og stop tab
 • TradingView tilpassede signaler
 • Enkle bots
 • Korte og lange algoritmer
 • Se og kopier bots
 • Kompositbots
 • BitMEX og ByBit bots

3omkostninger til prisfastsættelse af priser

Hvis du tilmelder dig den gratis 3-dages prøveperiode, får du adgang til et Pro-abonnement (det højeste niveau, $ 74 pr. Måned abonnement).

Sådan bruges 3Commas

Oprettelse af en 3Commas-konto er ligetil. Her er den grundlæggende proces til registrering og opsætning af din handelskonto for første gang:

Trin 1) Opret en konto

Besøg 3Commas.io, indtast din e-mail-adresse og adgangskode, og klik derefter på Registrer.

3commas konto gebyrer

Klik på det link, du modtog i din e-mail for at få adgang til 3Commas-dashboardet.

kom i gang 3kommaer

Trin 2) Tilslut en Exchange

Hvis du bruger 3Commas gratis, kan du kun oprette forbindelse til Binance. Imidlertid kan betalte abonnenter forbinde en af ​​de 23 understøttede børser.

3commas udvekslinger

Sørg for, at din konto er forbundet via API-adgang (du skal logge ind på din udvekslingskonto for at konfigurere API-adgang). Hvis du bruger Binance, skal du også sørge for, at din konto indeholder BNB og har betalingsfunktionen for BNB-gebyr slået til.

3kommaer krypto udvekslinger

Trin 3) Vælg din bot-type

3Commas tilbyder fire bottyper, herunder korte, enkle, sammensatte og sammensatte korte bots. De enkle bots bruger kun et handelspar, mens de sammensatte bots bruger flere handelspar. Der er snesevis af bots tilgængelige via 3Commas dashboard. Dette er kun fire af de mest populære bots i skrivende stund:

3komma bot-typer

Trin 4) Vælg dit handelspar, og indstil basishandelsstørrelsen

Vælg det handelspar, du ønsker, at din bot skal handle i rullemenuen. Indstil derefter basishandelsstørrelsen, og fortæl platformen, hvor meget af din foretrukne valuta, du vil bruge under din første handel.

3commas kryptohandelspar

Trin 5) Opsætning af sikkerhedstrader

Det kan være en god idé at implementere 3Commas-sikkerhedshandelfunktionen, som giver dig mulighed for at foretage køb efter en dukkert på en kontrolleret måde. Hvis du for eksempel handler BTC / USD, og ​​prisen på BTC falder efter køb af BTC, giver sikkerhedstraderne dig mulighed for at købe mere BTC med det beløb på USD, der er angivet i sikkerhedshandelsstørrelsen.

Trin 6) Indstil målfortjeneste

3Commas giver dig mulighed for at oprette den målfortjeneste, du vil tjene. Dette fortæller bot, hvornår de skal sælge. Det er baseret på procentdel: Hvis dit målfortjeneste er indstillet til 3%, sælger handelsbotten automatisk dine penge, når dette beløb er nået.

Trin 7) Vælg Take Profit Type

3Commas har to muligheder for profit, inklusive en procentdel fra basishandel eller en procentdel fra det samlede volumen.

Trin 8) Indstil maksimale sikkerhedstrader

Tel handelsbotten, hvor mange sikkerhedstransaktioner den kan foretage, inden den stopper. Dette er det maksimale antal sikkerhedstransaktioner, som boten kan udføre til enhver tid.

Trin 9) Indstil prisafvigelse for sikkerhedssektorer

Indstilling af prisafvigelsen fortæller bot, hvornår den kan begynde at udføre sikkerhedstransaktioner. Det er indstillet som en procentdel. Hvis det f.eks. Er indstillet til 3, begynder boten at købe, når prisen falder til under 3% af den oprindelige handelspris.

Trin 10) Opsæt handelsstartbetingelser

Fortæl bot, hvornår den første handel skal foretages ved at indstille handelsstartbetingelser. Du kan vælge mellem TradingView Signal Buy eller Strong Buy, for eksempel TradingView Signal Strong Buy (manuelt) eller Open New Trade ASAP. Baseret på dine tilpasningsmuligheder vil handels bot konfigureres til at starte en ny handel.

3komma bot-indstillinger

Om 3Commas

Udviklingen af ​​3Commas startede i 2017. Holdet var motiveret til at lancere 3Commas, fordi de fleste andre handelsplatforme var manuelle – ikke automatiserede. De ønskede at oprette et system, der potentielt kunne skabe fortjeneste hele dagen for brugerne.

3Commas har hovedkontor i Vancouver, Canada. Virksomheden har også et kontor i Tallinn, Estland. Nøglemedlemmer i teamet inkluderer Yuriy Sorokin (CEO), Mike Goryunov (CMO) og Egor Razumovsky (CTO).

Sidste ord

De fleste handelsbots er svære at bruge. 3Commas har dog oprettet en handelsbot, der er nem at konfigurere, nem at tilpasse og nem at bruge. Det fungerer også pålideligt sammenlignet med sine konkurrenter af lavere kvalitet og er en af ​​de mest populære kryptohandelsbots som CryptoHopper.

3Commas betragtes som den mest velrenommerede handelsbot, der er tilgængelig i dag, selvom der er et par bitcoin-baserede bot-systemer, der innoverer i rummet. Virksomheden er for eksempel fuldstændig gennemsigtig med hensyn til dens drift og placering, og vi ved præcis, hvem der driver virksomheden. Vi sætter også pris på 3Commas kundeservice, der er tilgængelig 24/7 via flere kontaktmetoder.

Som vi nævnte ovenfor er der iboende risici ved handel med kryptoaktiver, men da mange forventer, at bitcoin-prisen vil stige på grund af halveringen blandt andre drivende faktorer (se BTC-forudsigelser) i de næste par år, kan det være smart at starte med en bevist handelssystem som 3commas for at se, om du kan tjene mere bitcoin og se værdien stige i fremtiden.

Takket være funktioner som oprettelse og sporing af porteføljer, tilpasning af bot, alt det bedste kompatibilitet med kryptokursudveksling og mere, er 3Commas en af ​​de bedste handels bot-platforme, der er tilgængelige i dag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map