Stephen McKeon, Security Token Academy – haastattelusarja – strategian pääneuvoja

Stephen McKeon on Security Token Academy: n päästrategianeuvonantaja. Hän on myös Assoc. Rahoitusprofessori Oregonin yliopistossa ja yhteistyökumppani Collaborative Fundissa.

Milloin olet kiinnostunut ensimmäistä kertaa blockchain-tekniikasta?

Olen oppinut Bitcoinista ensimmäisen kerran vuonna 2013, mutta olin kiireinen käynnistyksen ja toimiston parissa, joten minulla ei ollut paljon aikaa sukeltaa sisään. Se oli pari vuotta myöhemmin noin Ethereumin käynnistämisen aikana, että sain virheen ja menin alas kaniin reikä.

Kuinka tämä kiinnostus blockchainiin on vaikuttanut sijoitusstrategiaasi yhteistyörahastoon?

Yhteistyörahasto on aiemmin investoinut yrityksiin, jotka parantavat maailmaa häiritsemällä vanhat kaivannaisteollisuudet. Monet finanssialan segmentit sopivat tähän kuvaukseen, joten blockchainiin sijoittaminen on luonnollinen jatko vakiintuneelle tutkielmallemme.

Et ole pelkästään sijoitusrahaston kumppani, vaan olet myös rahoitusprofessori Oregonin yliopistossa. Mikä tuli ensin ja miten löysit itsesi näihin rooleihin?

Akateeminen rooli tuli ensin pitkällä laukauksella. Liityin Purdueen rahoitusalan tohtoriohjelmaan vuonna 2007 ja aloitin Oregonin yliopistossa vuonna 2011 saatuani tutkintoni. Yksi asioista, jotka houkuttelivat minua akateemiseen maailmaan, oli kyky suunnitella oma tutkimusohjelmaan ja tämä tarjosi mahdollisuuden kääntyä kohti lohkoketjuja vuonna 2015.

Rooli Collaborative-palvelun kanssa alkoi noin vuosi sitten, kun he päättivät käynnistää omistautuneen toiminnan lohkoketjujen ympärillä. Tunnen perustajan, Craig Shapiron, melkein 20 vuotta – tapasimme uramme alussa San Franciscossa dot com -puomin huipulla. Hän tiesi, että tutkin lohkoketjuja, kun he etsivät lisätä verkkotunnuksen asiantuntemusta tämän nousevan tilan ympärille.

Olet tietoturvakoodiakatemian neuvonantaja, joka on yksi johtavista äänistä lohkoketjujen ja taloudellisten arvopapereiden risteyksessä, ja olet julkaissut “The Security Token Thesis” -lehden, jossa hahmotellaan näkemyksesi suojaustunnusten kehittyvistä markkinoista. Voisitko kertoa meille, miksi turvatunnukset ovat niin innoissaan?

Olen innoissani älykkäiden arvopaperien käsitteestä, jossa voimme ohjelmoida logiikan ja ehdot suoraan itse arvopaperiin. Blockchain-tunnukset eivät ole ainoa tapa saavuttaa tämä visio, mutta ne näyttävät olevan paras tapa tehdä se tavalla, joka on yhteentoimiva ja jossa markkinaosapuolilla on kannustin omaksua. Näiden ominaisuuksien tuominen arvopapereihin laajentaa suunnittelutilaa sen suhteen, miten ajattelemme rahoitusta ja investointeja, mikä on jännittävää.


Minkä tyyppisiä arvopapereita uskot parhaiten palvella turvakoodeilla?

Koska rahakkeet ovat vain digitaalinen kääre, niitä voidaan käyttää melkein mihin tahansa. Tavallaan, jos sillä on arvoa, se voidaan merkitä. Jotkut varat ovat johtavampia kuin toiset. Ensimmäinen suojaustunnus oli pääomasijoitusrahasto Blockchain Capital, jota ajaa halu luoda jälkimarkkinat, joiden avulla sijoittajat voivat saada likviditeettiä pakottamatta lunastuksia rahastoon. Olemme myös nähneet joitain esimerkkejä pääomasta ja kiinteistöistä. Yksi mielestäni parhaimmista käyttötapauksista on joukkovelkakirjat. Maksuvirrat on asetettu etukäteen, mikä tekee niistä erityisen helppoja kodifioida, eikä niihin sovelleta samoja sijoittajarajoituksia kuin muihin omaisuusluokkiin. Blockchain Credit Partners tekee mielenkiintoista työtä tällä rintamalla.

Voitteko selittää näkemyksesi automaattisesta vaatimustenmukaisuudesta ja sen tarjoamista eduista sijoittajille ja sääntelyviranomaisille?

Rahoitusvarojen myynti ja kauppa ovat erittäin säänneltyjä aloja, ja sääntöjen noudattamisen ylläpitäminen on todellinen kitkalähde laitoksille. Lisäksi se sanelee tavan, jolla käymme kauppaa omaisuudella, koska ne asuvat aidattujen puutarhojen sisällä. Lisäämällä logiikkaa suojaukseen, joka tarkistaa sääntelyvaatimukset automatisoidusti liikkuessaan lompakoiden välillä, voimme vähentää joitain nykyisiä taakkoja. Edessä on vielä pitkä matka, koska vision täydelliseksi toteuttamiseksi tarvitaan läsnäolevaa ja turvallista digitaalista identiteettiä, mutta kuluneen vuoden aikana on tapahtunut paljon edistystä.

Uskot, että digitalisoidut varat edellyttävät omaisuuden yhteentoimivuutta, voitko selittää ajatuksesi tämän takana?

Suosikkirivini artikkelista on “Opinnäytetyö, joka tukee ajatusta siitä, että kaikki merkitään, perustuu pyrkimykseen, että kaikki on yhteentoimivaa.” Ihmiset haluavat, että kaikki toimii saumattomasti yhdessä, ja meillä ei yksinkertaisesti ole sitä tänään sijoitettavissa oleviin varoihin. Yksi blockchain-protokollien suurimmista lupauksista on, että ne luovat standardeja, jotka helpottavat eri komponenttien yhteentoimivuutta.

Olet myös kuvannut, kuinka digitaaliset arvopaperit tarjoavat tulevaisuudessa ainutlaatuisia käyttöoikeuksia sijoittajille. Voisitteko kertoa tarkemmin, mitkä nämä sijoittajan oikeudet ovat ja miten ne hyödyttävät sijoittajia??

Jos kiehuu kysymys “mikä on omistus”, pääset ajatukseen, että omistus on joukko oikeuksia. Monissa tapauksissa nämä oikeudet ovat niputettuja, esimerkiksi saan sekä kassavirta- että äänioikeuden monissa omistamissani julkisissa osakkeissa, mutta en pääse heidän pääkonttoriinsa. Ihmiset arvostavat kuitenkin pääsyä, ja sitä voi olla monenlaisia. Ehkä se on pääsy vuosikokoukseen, kuten Green Bay Packersin tapauksessa, ehkä pääsy jonkin tyyppiseen alennukseen tai varhainen pääsy tuotteeseen ennen julkista lanseerausta. Riippumatta käyttötapauksesta, jonka voit kuvitella, kun julkisilla yhteisöillä on enemmän näkyvyyttä ylätaulukoissaan, mitä heillä ei vielä ole, ne voivat alkaa kiinnittää lisäoikeuksia, jotka saattavat olla liikkeeseenlaskijoille erittäin alhaisia, mutta sijoittajat arvostavat niitä.

Missä näet markkinat viisi vuotta tiellä?

Turvakoodit menivät 22 miljoonasta dollarista vuonna 2017 442 miljoonaan dollariin vuonna 2018, ja vuoden 2019 tarina todennäköisesti useita miljardeja. Ja silti tila on edelleen lapsenkengissään. Maailmassa on monia biljoonia dollareita varoja, joista monet voisivat käyttää tietotekniikan päivitystä, kuten yksi suojaustunnus edustaa. Viiden vuoden kysymykseen vastaamiseksi on tehtävä oletus institutionaalisen adoptiotason suhteen, koska se on este, joka vie tilaa miljardeista biljooniin.

Onko jotain muuta, jonka haluat jakaa lukijamme kanssa?

Lukijoille, jotka haluavat oppia lisää, Security Token Academy on loistava resurssi. Kehotan heitä tutustumaan verkkosivustoon ja tilaamaan viikoittaisen uutiskirjeen. Myös NY-alueella asuville järjestetään ilmainen tapaaminen suurella puhujien kokoonpanolla 26. syyskuuta illalla Chelsea Piersissä. Rekisteröityminen on saatavilla osoitteessa securitytokenacademy.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map