Oliver T.Roehl The Art Token, taiteellinen strategi ja ostaja – haastattelusarja

RS: Voitko kertoa lukijoille The Art Tokenin (TAT) lähtökohdan ja miten se toimii?

OTR: TheArtToken (TAT) -sovelluksella on luotu tunnus, jonka arvo ja arvo on varmistettu vankalla, kansainvälisesti kuratoidulla taidekokoelmalla. Kansainvälisesti myydyt nykytaiteen mestariteokset muodostavat perustan sijoittajan salausvarojen turvallisuudelle ja pysyvyydelle.

TAT on vallankumouksellinen lähestymistapa tuoda taide vakaan, onnistuneen ja turvallisen vaihtoehtoisen omaisuusluokan estoketjuun. Jokainen TAT on 100% huolellisesti kuratoitujen tunnettujen taideteosten takana. 1: 1-suhteella TAT: lla ei ole ylimääräisiä tai piilotettuja kustannuksia / palkkioita, mikä varmistaa, että 100% sijoitetusta pääomasta muutetaan aineelliseksi hyödykkeeksi. TAT turvaa digitaaliset valuutat analogisten aineellisten hyödykkeiden kautta.

Sijoittajat voivat lisäksi hyötyä halutusta täysin toimivasta taiteen lunastusprosessista, jossa jokainen TAT: n haltija voi vaihtaa TAT: nsa fyysisten taideteosten kanssa.

RS: Miksi luulet taiteen olevan hyvä sijoitusväline?

OTR: Harvoin mikään muu omaisuusluokka on kyennyt niin kestävästi kertomaan sijoitetun pääoman. Taideteosten arvon nousu on ollut tasaista ja jopa hämmästyttävän voiton, kun muut sijoitustuotteet kärsivät valtavia tappioita talouskriisien takia. Erityisesti luokka “Sodanjälkeinen & Contemporary ”sopii erityisen hyvin omaisuusluokaksi. Johtava turvallisimpana omaisuutena yli 50 vuoden ajan, vuotuinen suorituskyky 10,85%.

Oliver T.Roehl The Art Token, taiteellinen strategi ja ostaja - haastattelusarja

RS: Onko sijoittajilla mitään hallintaa, kun taideteos myydään ja mihin arvoon taideteos myydään?

OTR: TAT: ta johtaa asiantuntijaryhmä, joka kattaa kaikki taidemarkkinoiden sektorit, jotta maksimoidaan taustalla olevan taidekokoelman pitkäaikainen nettovarallisuusarvo (NAV). Yleensä ostaa & Hold-strategiaa noudatetaan, jolloin markkinamahdollisuuksia voidaan käyttää sijoittajien etujen mukaisesti. Siksi koko tiimi seuraa jatkuvasti markkinoita syvästi ja tekee päätöksen TAT: n edun mukaisesti.

RS: Onko sijoittajille maksettu minkäänlaista osinkoa?


OTR: Osinkoja ei makseta. Jokainen tapahtuma investoidaan uudelleen TAT: n taidekokoelmaan. Arvon luominen ja säilyttäminen ovat TAT: n tärkein prioriteetti.

RS: Mikä on TAT: iden pitoaika ja kuinka kauan sijoittajien on pidettävä TAT: itaan pitääkseen koko sijoitusarvo?

OTR: Vähimmäisomistusaikaa ei ole. Sijoittajat voivat myydä rahakkeitaan kumppanipörsseissä milloin tahansa tai lunastaa tunnuksensa suoraan taiteeksi. Pitämällä TAT: ita sijoittajat hyötyvät kuitenkin suoraan taustalla olevan taidekokoelman arvonnoususta ja turvaavat varallisuutensa hajautetulla omaisuusluokalla.

RS: Mikä on mielestäsi realistinen päivämäärä, jolloin sijoittajat voivat käydä kauppaa TAT: lla pörssissä?

OTR: Olemme parhaillaan laatimassa sopimuksia kansainvälisten pörssien kanssa. Odotamme innolla, että voimme ilmoittaa kumppanuuksistamme mahdollisimman pian. Odotamme kuitenkin listalleottamisen kesällä 2019.

RS: Kuinka usein TAT: n hallussa olevaa taidetta arvostetaan / tarkastetaan?

OTR: TAT suorittaa sekä riippumattomat ulkoiset tarkastukset että sisäisen arvon analyysin neljännesvuosittain. Sijoittajilla on pääsy hintakehitykseen ja tarkastettuun dokumentaatioon TAT: n verkkosivustolla.

RS: TAT-verkkosivusto huomauttaa, että TAT-tunnus voidaan lunastaa fyysisiin taideteoksiin – onko TAT: lla ainoa taideteos vai onko TAT: lla kumppanuuksia muiden taiteilijoiden / gallerioiden / jne. Kanssa.?

OTR: Kyllä, lunastusprosessi sisältää kaikki TAT: n hallussa olevat teokset. TAT: n ei ole tarkoitus olla ”salaus-taidegalleria”. TAT pyrkii maksimoimaan sijoitettujen valuuttojen turvallisuuden jatkuvasti kasvavan taidekokoelman avulla.

RS: TAT toteaa, että “100% sijoitetusta pääomasta muuttuu taiteeksi”, vaikka tämä onkin hyvä sijoittajille, että heidän koko pääomansa menee taiteeseen, miten tämä toimii kaupallistamiseksi ja alennukseksi?

OTR: Meille on ratkaisevan tärkeää, että sijoittajat voivat varmistaa, etteivät he maksa tarpeettomia maksuja tai joutuvat piilokustannuksiin. Siksi päätämme luopua kokonaan alku- tai vuosimaksuista. TAT: n ostopolitiikalla pyritään ostamaan kokonaisia ​​taidekokoelmia suurina määrinä eikä yksittäisiä taideteoksia pala palalta. Sen kautta TAT ansaitsee marginaalin, joka maksaa kaikki kulut. Tämä kaikki perustuu pääsymme erinomaiseen kumppaniverkostoon, joka on kasvanut vuosien varrella.

TAT luopui marginaalistaan ​​voidakseen antaa alkuperäisen alennuksen.

RS: Onko jotain muuta, jonka haluaisit kertoa lukijoille The Art Tokenista?

OTR: Viimeaikainen kehitys on osoittanut, kuinka tärkeitä tietoturvakoodit voivat olla vaurauden säilyttämisen kannalta. Taidekokoelman taustalla olevien TAT-arvojen arvo oli vakaa, kun taas muut varat, rahakkeet ja valuutat pysyivät erittäin epävakaina. TAT on ainutlaatuinen mahdollisuus tuoda fyysistä omaisuutta digitaaliseen aikakauteen. Se yhdistää molempien maailmojen parhaat puolet ja antaa sinun hyötyä uusimman avoimen lohkoketjutekniikan ja maailman vanhimman ihmisen tekemän aineellisen hyödykkeen yhteisistä eduista. Toivotamme teidät käyttämään vakaa ja menestyvä yritys & turvallinen vaihtoehtoinen omaisuusluokka, joka pystyy moninkertaistamaan sijoitetun pääoman kestävästi vuosikymmenien ajan.

Jokainen, joka haluaa oppia lisää, voi käydä TheArtToken Token Listings -sivulla tai TheArtToken -sivusto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map