Moresh Kokane, Konkreten toimitusjohtaja – Haastattelusarja

Moresh Kokane on Konkreten perustaja, hän on työskennellyt rahoitus- ja teknologiasektorilla viime vuosikymmenen ajan ja lanseerannut aiemmin menestyksekkäästi kaksi uutta yritystä.

Vuonna 2014 aloitit Estate-paroni, yksi ensimmäisistä kiinteistökehityksen joukkorahoitusyhtiöistä Australiassa. Mikä innoitti yhdistämään kiinteistöt joukkorahoitukseen?

Olin työskennellyt Yhdysvalloissa noin 9 vuotta ennen muuttoa Australiaan. Olin jo nähnyt nousun Realty Mogul ja Fundrise Yhdysvalloissa. Australialaiset ovat paljon rakastuneempia kiinteistöistä kuin Yhdysvallat, ja jokainen australialainen sijoittuu 3 kertaa todennäköisemmin kiinteistöihin kuin amerikkalainen.

Kiinteistö, joka on kertaluonteinen omaisuus, sopii ihanteellisesti joukkorahoitukseen, jonka avulla ihmiset, joilla on pienempi määrä, voivat osallistua. Kiinteistöpääoman joukkorahoitus Australiassa ei todellakaan ole järkevää.

Kun kyse on Estate Baronista, saadaanko voittoja kehittäjältä tai sijoittajalta? Voisitteko jakaa joitain yksityiskohtia voittomallista?

Tarjoamme 3 keskeistä palvelua.

  1. Koska kyseessä on arvopapereiden tarjoaminen, autamme jäsentämään tarjousasiakirjoja. Se, mitä olemme onnistuneet saavuttamaan, on prosessin hyödyntäminen. Kiinteistöhankkeilla on periaatteessa sama elinkaari. Hanki maa, päättää, mitä siihen rakennetaan (suunnitelmat), rakennetaan ja myydään (tai pidetään pitkällä aikavälillä). Täyden vähittäismyynnin tarjoaminen arvopapereilla voi olla melko tylsää, mutta kun otetaan huomioon liiketoimintamallin toistuva luonne, pystyimme keksimään malleja, joiden avulla voimme vähentää vaatimusten noudattamisen kustannuksia merkittävästi.
  2. Muutimme tekniikastamme myös SAAS-alustan, jossa kukin kehittäjä voi käyttää omaa käyttöliittymänsä taustamme päällä. Näin he voivat mainostaa asiakkailleen omia tarjouksiaan omalla tuotemerkillään. Itse Estate Baronissa voimme luetella kaikki tarjoukset lähes aggregaattorina.
  3. Ja tarjoamme myös sijoittajakampanjoita valikoiduille tarjouksille.

Luonnoksista peritään kiinteä maksu, toistuva maksu tekniikasta ja prosenttiosuus kerätyistä varoista.

Näyttää siltä, ​​että Konkrete oli Estate Baronin luonnollinen kehitys, koska se tarjoaa kiinteistöalalle suunnitellun hajautetun osakerekisterin. Voisitko selittää lukijoille, joille tämä ei ole tuttua, mikä on hajautettu osakerekisteri ja mitä hyötyjä se tarjoaa sijoittajille ja kehittäjille?

Konkrete on pohjimmiltaan Estate Baron v2.0

Estate Baronilla oli kattava sijoittajaportaali, jossa meillä oli online-hakemusten käsittely, projektitietosivut, osakerekisteri, sijoittajapäivitykset jne.

Pidämme 100% Estate Baronin vähittäisrahoituslisensseistä ja vaatimustenmukaisuudesta, suurimman osan tekniikasta ja vaihdamme keskitetyn backend-osakerekisterin hajautetulla.

Jokainen tarjous on tyypillisesti määritetty julkiseksi pörssiyhtiöksi ja ylläpitää laillisesti omaa rekisteriä. Rekisteri, kuten tiedät, on rekisteri kaikista osakkeenomistajista, heidän omistuksestaan ​​jne. Tyypillisesti näitä ylläpidetään keskitetysti.


Lohkoketjua käyttävän rekisterin käyttämisellä on muutamia merkittäviä etuja. Ensimmäinen on läpinäkyvyys, se tuo myös laajemman sijoittajien ulottuvuuden salausmarkkinoille ja yksinkertaistaa likviditeettiä.

Mutta mistä olemme todella innoissaan, ovat älykkäät arvopaperit. Laittamalla sijoitustoiminnot lohkoketjuun voimme antaa sijoittajille reaaliaikaisia ​​oivalluksia rahan käytöstä. Sen sijaan, että lähetämme rahaa pankkitilille, voimme vastaanottaa vakaita kolikoita älykkäässä sopimuslompakossa. Ja pankkilainan nostojen sijasta voimme käynnistää varojen vapauttamisen automaattisesti tiettyjen Oracleen käynnistämien tapahtumien perusteella.

Projektille se tarkoittaa reaaliaikaista, automaattista julkistamista, joka vähentää jatkuvan noudattamisen kustannuksia. Ja lisäämällä toiminnan läpinäkyvyyttä ja muuttumattomuutta voimme luoda paljon luottamusta ekosysteemiin. Yhdessä laajemman kattavuuden ja likviditeetin kanssa tämä vähentää yrityksen pääomakustannuksia.

Huomaa, että vaikka keskitymme kiinteistöihin, taustalla olevia oikeudellisia rakenteita ja tekniikkaa voidaan käyttää kaikissa muissa yrityksissä, jotka eivät liity myöskään kiinteistöihin.

Yksi Konkreten mainituista eduista on asuntojen kohtuuhintaisuuskriisin vähentäminen. Voisitko opettaa meille, miten tämä toimii?

Konkrete on Estate Baronin kehitys, ja se pyrkii tekemään jotain asuntojen kohtuuhintaisuuden korjaamiseksi. Aiomme tehdä kodin omistajuudesta edullisen kahdella lähestymistavalla.

Ensimmäinen on osittainen omistusoikeus taloon, jossa asut. Sen sijaan, että ostamme koko talon ja kuormitamme velkaa, jos voimme antaa ihmisten asua pitkällä aikavälillä talossa, jonka he omistavat yhdessä muiden sijoittajien kanssa, mikä vähentää ennakkomaksuja ostajan on tehtävä. Se antaa myös sijoittajille mahdollisuuden ostaa pala kiinteistöjä ilman, että heidän on kannettava koko määrää.

Toinen on tarjonnan puoli. Asuntotarrojen hintoihin sisältyy voimakas kehitysvoitto. Jos voimme saada ihmiset tekemään yhteisrakennusta haluamilleen taloille, kehitysvoitto voidaan siirtää heille. Tämä malli on jo melko suosittu Berliinissä, Saksassa, ja nämä syndikaatit, kollektiivit ovat nousemassa myös Melbournessa.

Yhdistämällä enemmän ihmisiä verkossa ja antamalla heidän saavuttaa yksimielisyys hajautetusti, voimme korvata kehittäjän.

Viimeinkin työskentelemme kiinteistövakuudellisen vakaan kolikon parissa pitkäaikaisena kuukautena. Sitä pidämme aina yhdellä silmällä.

Mitkä ovat erilaiset ratkaisut ja tuotteet, joita Konkrete tarjoaa?

Tarjoamme edelleen varainkeruuratkaisuja kiinteistöhankkeisiin. Samaa mallia voidaan soveltaa myös muiden kuin kiinteistöjen varainhankintaan (Julkinen yritys ja esite). Olemme jo tehneet tarjouksia Australiassa, Uudessa-Seelannissa (sekä täysi vähittäiskauppa) että Yhdysvalloissa (akkreditoitu Reg D).

Menemme myös suojausmerkintöjen ulkopuolelle ja tarkastelemme omaisuuden tokenointimallia. Yksi arvopaperien tokenisaation rajoittavista tekijöistä on lainkäyttövaltaan liittyvät rajoitukset. Meidän on hyväksyttävä sijoittajat jne., Rajoitettava jakelua. Vaikka Australian julkiset yritykset ja rekisteröidyt hallinnoidut rahastot saavat ylläpitää omia rekistereitään, pörssinoteeratut varat on kirjattava pörssin keskusrekistereihin.

SEC vastustaa ehdottomasti muita kuin vapausrangaistuksia. Joten on olemassa rajoituksia sille, mihin STO voi viedä meidät.

Todellinen mahdollisuus on kuitenkin omaisuuserissä, jotka kirjataan vertaisvertaisella tavalla. Siksi uudelleen sijoittaminen omaisuuden tokenointialustalle.

Olemme jo käynnistäneet laskutusfaktorimarkkinan, joka perustuu Konkrete-teknologia-alustalle rakennettuun Asset tokenization -alustaan ​​nimeltä factorium.co.

(Käytä kutsukoodia: factorium, jotta pääset nopeasti suljettuun betaan.)

Konkreteellä on apuohjelmatunnus, The Konkrete Token (KKT) – ERC-20-pohjainen tunnus -, joka käyttää Konkrete-alustaa. Voisitteko kertoa meille lisää KKT-tunnuksesta ja miten sitä on tarkoitus käyttää?

KKT on alustatason tunnus. Olemme edelleen noutamassa siinä muutamia asioita siitä, pitäisikö meidän harkita oman ketjumme kulkua. Lyhyellä aikavälillä jokaisella Konkrete-tekniikkaan rakennetulla sovelluksella on todennäköisesti oma tunnus.

Esimerkiksi Factoriumilla on Factor-tunnuksia, joita käytämme kannustamaan käyttäjiä lähettämään laskuja myytäväksi alustalla. Tunnuksia käytetään myös kannustamaan ostajia tarkistamaan nämä laskut. Ostajat palkitaan myös hyvityksistä ajallaan.

Sijoittajat käyttävät Factor-rahakkeita maksamaan transaktiomaksut ja alustan käyttö.

Tässä on yksinkertainen vuokaavio prosessista.

Myyt tällä hetkellä säätiön osakkeita (Konkrete Distributed Registries Ltd ACN 617252909) Milloin tarjous päättyy ja mikä on odotettavissa oleva korotusmäärä?

Elämme tällä hetkellä Pankki tulevaisuuteen -alusta. Olemme avoinna vielä pari kuukautta ja keräämme vain pienen summan 500 000 dollaria

Tuomme tällä hetkellä tuloja ja meillä on suuri osa tuotteesta valmiina.

Mitä taloudellisia etuja sijoittajille tarjotaan? Aikooko nämä osakkeet lopulta merkitä?

Ehdottomasti osakkeet merkitään. Osakkeenomistajista on tulossa liiketoiminnan osaomistajia, ja he saavat osuutta myyntivoitosta ja saavat säännöllisiä osinkoja, jotka aiomme jakaa järjestelmällisesti älykkäiden sopimusten kautta. Kaikki tulomme syötetään älykkäisiin sopimuksiin, ja aiomme muuttaa oman toimintamme avoimeksi dAPP: ksi.

Mihin nämä kerätyt varat käytetään?

Nämä varat käytetään tekniikan parantamiseen ja käyttäjien omaksumisen edistämiseen.

Onko jotain muuta, mitä haluat jakaa Konkretestä?

Toisin kuin useissa muissa portaaleissa, olemme olemassa oleva kannattava yritys, joka on toiminut muutaman vuoden ajan. Olemme olleet joukkorahoitusalueella ikuisesti ja tuntemme vahvasti sääntelykehykset. Tiedämme, mikä toimii tässä tilassa ja mikä ei. Lisäksi meillä on myös suurin osa tekniikasta valmiina ja vahva sijoittajayhteisö, joka käyttää meitä jo. Teemme teknistä, mutta myös arvopapereiden liikkeeseenlaskun, mikä asettaa meidät ainutlaatuiseen asemaan. Meillä on vankka tiimi Sean, perustajani, joka vastaa toiminnasta. Olen melko iloinen asemoinnistamme varojen tokenisaatioportaalina ja olen innoissani ensimmäisen Konkretelle rakennetun tuotteemme lanseeraamisesta, joka on Factorium..

Lukijat voivat käydä Konkrete-listalla tai Konkrete verkkosivusto lisätietoja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map