Michael Godsey, GM ja Infuran tuotepäällikkö – Haastattelusarja

Michael Godsey on GM: n johtaja ja tuotepäällikkö Infura, Aikaisemmin videopelialan tuottaja ja tuotepäällikkö, joka työskenteli Call of Duty-, Need for Speed- ja EA Sports -segmenttien parissa. Koulutustausta matematiikassa ja pelisuunnittelussa.

Mikä on Infuran lanseerauksen taustalla oleva geneettinen tarina?

Ethereum luotiin avoimen lähdekoodin ohjelmoitavaksi verkoksi, jonka kehittäjät ovat rakentaneet kehittäjille. Kuten mikä tahansa avoimen lähdekoodin foorumi, se tarjosi rakentajille mahdollisuuden luoda ja ylläpitää kaikkia verkon ylläpitäviä infrastruktuurikomponentteja. Ethereumista tuli nopeasti ykkönen, älykäs sopimuspohjainen lohkoketju ja sen kasvu olisi kriittinen laajempien lohkoketjumarkkinoiden laajentumiselle. Se satuttaa Ethereumin kehittäjät valtavan vastuun.

Tarvittiin apuohjelmia, jotka tarjosivat yksinkertaistetun pääsyn Ethereum-tietoihin ja alensivat kehittäjille pääsyn estettä saadakseen enemmän ihmisiä rakentamaan verkkoa.

Käynnistimme Infuran julkisesti vuonna 2016 Devcon2: lla Shanghaissa. Joseph Lubinin ja ConsenSysin rahoittamana tehtävämme oli vastata Ethereumin infrastruktuurihaasteeseen: poistaa Ethereum-solmujen ylläpidon ja ylläpidon taakka tarjoamalla ilmaisia, julkisia sovellusliittymiä. Havaitsimme myös Ethereumin ja InterPlanetary File System (IPFS) -järjestelmän tulevaisuuden integraatiopotentiaalin ja aloimme tarjota yksinkertaistetun pääsypolun IPFS: lle.

Infura käynnistyi neljä vuotta sitten (vain vuosi Ethereumin käynnistämisen jälkeen) ja läpäisi äskettäin vaikuttavan 100 000 kehittäjän virstanpylvään alustalla. Voitko kertoa meille hieman enemmän Infuran tarjoamista palveluista?

Infura on isännöity Ethereum- ja IPFS-sovellusliittymäpalvelu, jonka avulla kehittäjät voivat suorittaa sovelluksiaan ilman, että heidän tarvitsee asettaa omaa Ethereum-solmua. Infura tarjoaa työkalut ja infrastruktuurin, joiden avulla kehittäjät voivat viedä estoketjusovelluksensa helposti testauksesta laajennettuun käyttöönottoon – yksinkertaisen, luotettavan pääsyn Ethereumiin ja IPFS: ään. Infura tukee Ethereumin suurimpia sovelluksia, kuten Uniswap, MetaMask, Compound Finance ja monia muita.

Infura tarjoaa API-pääsyn Ethereum- ja IPFS-verkkoihin. Luulen, että useimmat lukijamme tuntevat Ethereumin, mutta voitko selittää mikä IPFS (Interplanetary File System) -verkko on ja miksi Infura valitsi tämän verkon.

InterPlanetary File System on protokolla- ja vertaisverkko tietojen tallentamiseksi ja jakamiseksi hajautetussa tiedostojärjestelmässä. IPFS tunnistaa sisällönosoitteen yksilöimällä kaikki tiedostot globaalissa nimitilassa, joka yhdistää kaikki tietokoneet. IPFS alkoi vuonna 2015 Protocol Labsin ponnisteluina rakentaa järjestelmä, joka voi muuttaa perusteellisesti tiedonsiirtotapaa ympäri maailmaa ja tasoittaa tietä hajautetulle, joustavammalle verkolle. IPFS on kasvanut tukemaan joukkoa erilaisia ​​käyttötapauksia, ja se parantaa tietohallintoa teollisuudenaloilla kaikkialla: alkaen murtamaan musiikkiteollisuutta että maatalouden säänkestävä suojaus. Tällä hetkellä Protokollalaboratorioiden hankkeisiin sisältyy IPFS, modulaariset protokollat ​​ja työkalut jotka tukevat sitä, ja Filecoin, muiden joukossa.

Infuran neljän plus vuoden aikana olemme pyrkineet tarjoamaan kehittäjille yksinkertaistetun pääsypolun Ethereumiin ja IPFS: ään. Perustamalla ensimmäiset julkiset IPFS-sovellusliittymät ja yhdyskäytävä Ethereum-sovellusliittymän rinnalle rakennimme perustan Web3-kehityspaketti hajautettujen sovellusten rakentamiseen. Tukemalla IPFS: ää osana infrastruktuuritarjontaamme olemme mahdollistaneet asiakirjojen, taideteosten, musiikin, videoiden, sosiaalisen verkoston tietojen, valokuvien ja muun tallennuksen tuhansille käyttäjille, puhumattakaan jaetusta ja turvallisesta tallennuspaikasta joidenkin varhaisimpien dApps: n loppu. IPFS-palvelumme tukee kiinnitetyn sisällön kiinnittämistä ja käyttöä suoraan Infura API: n kautta ja antaa käyttäjille mahdollisuuden käyttää IPFS-verkon kautta kiinnitettyjä tietoja yhdyskäytävän kautta.

Tässä on joitain muita etuja, jotka tulevat Infuran käytöstä:

 • IPFS: ään voidaan tallentaa suuria määriä tietoja, ja vain tiedoston tiiviste voidaan tallentaa Ethereumiin.
 • Infura tarjoaa turvalliset, luotettavat, skaalautuvat ja helppokäyttöiset sovellusliittymät Ethereum-verkkoon ja IPFS: ään pääsemiseksi. Kehittäjien ei tarvitse huolehtia Ethereum-solmun tai IPFS-solmun infrastruktuurista. Infura huolehtii siitä.
 • Infura tarjoaa TLS-yhteensopivat julkiset päätepisteet.
 • Koodi on siirrettävissä Ethereumin käyttöliittymässä JSON RPC: n, Web3: n avulla.
 • Infura on käytännössä kehittäjien Sveitsin armeijan veitsi, ja se myös säästää käyttöönottoryhmää skaalautuvuusongelmilta.

Suunnitteleeko Infura tukemaan muita lohkoketjuja lähitulevaisuudessa?

Tällä hetkellä Infuran sovellusliittymät tukevat Ethereumin estoketjua (mukaan lukien mainnet- ja Ropsten-, Rinkeby-, Kovan- ja Görli-testiverkot) ja muita Web3-alustoja, kuten InterPlanetary File System (IPFS). Tavoitteenamme on tukea kehittäjiä hajautettujen sovellusten rakentamisessa, jos kehittäjät osoittavat kasvavaa kysyntää muille verkoille, harkitsemme niitä vakavasti. Olisi hienoa tietää, vaativatko lukijasi Infura-tyyppisiä palveluja muille verkoille.

Voitteko kertoa meille, mikä on visiosi Web 3.0: sta?


Kauneus siitä, miltä Infura näyttää Web 3.0: sta, on, että haluamme tarjota miljoonille kehittäjille maailmassa työkalut vastaamaan kysymykseen siitä, kuinka hajautettu Internet-kerros voi muuttaa tapaa, jolla olemme vuorovaikutuksessa keskenämme. Näemme käyttötapausten nousevan esiin, joilla on suuri potentiaali, ja jatkamme työkalujen tekemistä mahdollisimman hyviksi, jotta parannamme kehittäjämme visioiden onnistumismahdollisuuksia. Web 3.0 on hyvin laaja käsite, mutta uskomme ytimessä, että se antaa enemmän valtaa ja itsenäisyyttä nykyaikaisten sovellusten loppukäyttäjille.

Mitä etuja Infuralla on kilpailijoihin nähden?

Infura on luotetuin web3-infrastruktuurialusta Ethereumin ekosysteemissä. Nykyinen kilpailijaympäristö koostuu muista yrityksistä, jotka tarjoavat sovellusliittymiä, ja muista yrityksistä, jotka tarjoavat solmuja palveluna. Avaruuteen lisätyt osallistujat vahvistavat, että on olemassa todellinen tarve tuotteille ja alustoille, jotka yksinkertaistavat pääsyä Ethereumiin. Infura on ainutlaatuinen siinä mielessä kuin voimme asiantuntevasti mittakaavassa käyttäjien liikenteen tai tapahtumamäärien odottamattomien vaihtelujen käsittelemiseksi, ja olemme osoittautuneet luotettavammaksi ja johdonmukaisemmaksi yhteydeksi Ethereumiin kuin useimmat kolmannen osapuolen alustat. Tarkista Tämä postaus oppia kuinka Infura on tukenut Web3: n ja DeFin suurimpia sivustoja ja sovelluksia, mukaan lukien MetaMask Uniswap ja Cryptokitties.

Tarjoamme myös kehittäjille luotettavan IPFS-yhdyskäytävän, joka on tyylikäs Eth2 API kytkeä vahvistimet Ethereumin ensimmäiseen Eth2: een Kaasun optimointitoiminto poistaa ongelman tapahtumien hallinnasta ja tuesta Filecoin verkkoon. Lyhyesti; Infura tarjoaa ainoan täysin varustellun Web 3.0 -alustan Ethereumin kehittäjille.

Mitä dApp-trendejä näet nousevan vuonna 2021?

 • Ethereumin osalta odotamme jatkuvan päällekkäisen eksponentiaalisen kasvun kehityksen: osoitus panoksen ja kerroksen 2 skaalautuvuudesta (rollupit ja valtion kanavat), parannettu käytettävyys ja turvallisuus, enemmän arvoa Open Decentralized Finance -yrityksessä ja lisääntynyt Enterprise Ethereumin käyttöönotto, kun yhä useammat instituutiot osallistuvat Web 3.0.
 • Luulen, että voimme nähdä joidenkin suurten vakiintuneiden yritysten tuleman tilaan tekemämme työn perusteella. Vastaavasti avaruuteen tulevat työkalut ja yritykset johtavat hajautettujen sovellusten käytettävyyden yleiseen parantamiseen.
 • DeFi jatkaa parantamistaan ​​ja sen saatavuutta laajemmalle käyttäjäkunnalle ja alkaa toimia yhdessä perinteisen rahoituksen kanssa.
 • DeFi ja kaivostyöntekijöiden louhittu arvo (MEV) pitävät edelleen maksupaineen korkeana ja pakottavat muut sovellukset, kuten äänestykset (DAO), huutokaupat (NFT) ja jopa maksut kerroksen 2 kokoonpanojärjestelmiin. Seuraavien neljän vuoden aikana voimme ajatella, että Ethereumista tulee yleisesti erittäin kilpailukykyinen maksurata.
 • Luulen, että näemme lisää vakaita valmisteita ja niiden ympärillä lisääntyvää toimintaa. Voimme nähdä alhaisen volatiliteetin kolikoiden käyttöönoton, joita ei ole sidottu yhteen omaisuuserään, mutta yrittävät säilyttää vakaan arvon tasapainottamalla monia omaisuuseriä.
 • Kuvittelemme, että Bitcoin näyttää lähinnä hyvin samanlaiselta kuin Bitcoin. Arvon kertomuksen varastointi vahvistuu todennäköisesti edelleen, ja se on suositeltava omaisuuserä salkunhoitajille.

Onko jotain muuta, josta haluat kertoa lukijoille?

Aiemmin joulukuussa hankimme mikä tahansa. lähettäjä kahden erittäin lahjakkaan insinöörin, Patrick McCorryn ja Chris Bucklandin, tiimi, joka rakensi Ethereumin tapahtumien välityspalvelun, joka paitsi helpottaa tapahtumien lähetysprosessia kehittäjille ja loppukäyttäjille, myös estää heitä kuluttamasta verkkomaksuja hallitsemalla aktiivisesti liiketoimien lähettämiseen liittyvä kaasu.

Tämän yrityskaupan myötä aloitimme yksityisen alfan Infura Transactionista (ITX), yksinkertaistetun tavan lähettää Ethereum-tapahtumia. ITX: n käyttö poistaa kehittäjien tarpeen käsitellä kaasumaksujen hallinnan monimutkaisuutta, ja voit pyytää pääsyä tässä.

Kehittäjät voivat:

 • Lähetä tapahtumia sinun ei tarvitse huolehtia oikean kaasun hinnan asettamisesta
 • Hyödynnä ITX-seurantainfrastruktuuria, joka varmistaa, että liiketoimet julkaistaan ​​uudelleen kilpailukykyisillä kaasun hinnoilla sen sijaan, että ne juuttuisivat tai pudotettaisiin verkkopoolista
 • Lähetä tapahtumia Ethereumille vain kerran ja maksa nykyisissä verkko-olosuhteissa vaadittu vähimmäismäärä kaasua, jotta tapahtumien louhinta onnistuu.
 • Maksa tapahtuman kaasu käyttäjien puolesta.

Linkit kehittäjille:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map