Matthew Sullivan, QuantmRE, Inc: n toimitusjohtaja – Haastattelusarja

Matthew Sullivan on QuantmREn toimitusjohtaja ja perustaja. Kokenut yrittäjä Matthew on osoittanut kokemuksensa kiinteistöalan innovaatioista kokemustensa kautta 50 miljoonan dollarin suojattujen kiinteistöjen tulostrategiarahaston perustajana sekä kiinteistöjen joukkorahoitusyhtiön Crowdventure.com -yhtiön perustajana ja puheenjohtajana..

AT: QuantmRE sijoittaa oman perheen omistamaan kiinteistöön oman pääoman kautta. Voitko kertoa meille, miten tämä toimii?

MS: QuantmREn EQRE-sopimukset antavat omakotitalojen omakotitalojen ja osakehuoneistojen omistajille mahdollisuuden myöntää taloudellinen oikeus tiettyyn osaan kiinteistön tulevasta arvostuksesta vastineeksi maksua tai muuta vastiketta vastaan.

EQRE-sopimus ei ole laina- tai luottopohjainen liiketoimi, vaan pikemminkin oman pääoman ehtoinen kulutusrahoitusinstrumentti, joka on suunniteltu vaihtoehtona perinteiselle asuntolainalle.

Asunnonomistajalle maksetut varat voidaan käyttää eläketulojen ja varojen täydentämiseen, kiinteistön parantamiseen, velan vähentämiseen, sijoitusten monipuolistamiseen ja muihin taloudellisiin tarkoituksiin..

AT: Onko kiinteistölle omistusoikeuden siirtoa??

MS: Ei – asunnon omistaja on edelleen omistajan listalla. QuantmRE tallentaa läänin tallentimen toimistoon luottamuksellisuusasiakirjan omaisuuteesi. Tämä on kiinteistön panttioikeus, joka suojaa etujamme, mutta ei laina-, vakuus- tai vaihtoväline. Sopimuksemme asunnon kanssa on yksinkertaisesti kuluttajasopimus, joka muistuttaa kiinteistösijoituksemme.

AT: Voisitko jakaa kanssamme vakuutusvaatimuksesi näiden pääomasopimusten tekemisessä??

MS: Käytämme kolmitasoista vakuutusstandardia, joka perustuu kodin omaan pääomaan. Kukin taso ottaa huomioon alkuperäisen LTV: n, alkuperäisen yhdistetyn LTV: n ja tasosta riippuen jonkin verran FICO: n ja asuntolainan tuottohistoriaa. Tapahtuman jälkeen CLTV on enintään 90%.

AT: Olet ilmoittanut keskittyvänne Kalifornian kiinteistöihin. Onko Kaliforniassa tiettyjä alueita tai kaupunkeja, joita joko vältät tai kohdistat?

MS: Koska EQRE-rahaston tuotto määräytyy kohde-etuuden arvon nousun perusteella, aiomme kohdistaa ne Kalifornian alueet, joilla todennäköisesti on hyvä varallisuushinnan nousu.


AT: Mitä osakkeelle tapahtuu, kun kodinomistaja myy kotinsa tai jos asunnonomistaja haluaa maksaa takaisin QuantmRE: lle ennen kuin he myyvät kodinsa?

MS: Asunnon omistaja myy prosenttimäärän kotinsa pääomasta QuantmRE: lle. Vastineeksi maksamme asunnonomistajalle US $. Tämä kiinteistönomistaja, jonka olemme ostaneet asunnon omistajalta, prosenttiosuus heidän kodin omasta pääomasta, menee pooliin muiden omaisuuden omistajien kanssa. Sijoitustunnuksemme ovat peruuttamattomasti sidoksissa näihin omaisuuseriin. Sijoitusmerkkien myynnistä saadut tuotot käytetään kattamaan oman pääoman lisäosuuksien ostaminen omakotitaloissa.

Kun kodinomistaja myy kotinsa, hän maksaa QuantmRE: lle sen prosenttiosuuden omasta pääomasta, jonka ostimme alun perin, sekä oman pääoman osuuteen liittyvä sovittu arvonkorotus.

Jos asunnonomistaja haluaa maksaa takaisin QuantmRE: lle eikä myydä kotiaan, takaisinmaksusumma perustuu asunnon arvoon ehdotetun takaisinmaksun ajankohtana sopimuksen tietyissä määräyksissä sen varmistamiseksi, ettei QuantmRE aiheettomasti ota tappiota pääoma siinä tapauksessa, että markkinaolosuhteet eivät ole tuolloin suotuisia.

AT: Mainitset usein termin “oman pääoman vapaus”. Mitä tämä tarkoittaa ja miten siitä on hyötyä asunnonomistajalle?

MS: Palvelumme on kuvattu osakepääomaksi, koska järjestelyyn ei liity lainaa, korkoja tai kuukausimaksuja. Jaettu pääoma -ohjelma on suunniteltu antamaan kodin omistajille mahdollisuus vapauttaa niin sanottu “kuollut raha”, joka on lukittu kotiensa pääomaan, ottamatta lisää velkaa. Tämä tarkoittaa, että omistaja-asukkaat, vapaa-ajan asuntojen, loma-asuntojen ja tulo- / vuokra-asuntojen omistajat voisivat saada merkittävän määrän pääomia ilman korkoa, kuukausimaksuja eikä rajoituksia sille, miten he voivat käyttää rahaa.

AT: Mitä tapahtuu, jos asunnonomistaja lopettaa kiinteistöveron tai asuntolainan maksamisen?

MS: Kiinteistön omistajalla on vastuu ylläpitää kiinteistöä asianmukaisesti, maksaa kaikki kiinteistöverot ajoissa ja varmistaa, että kiinteistö on asianmukaisesti vakuutettu QuantmRE: n kanssa tehdyn jaetun pääoman sopimuksen määräysten mukaisesti. Jos asunnon omistaja ei pysty suorittamaan näitä maksuja, QuantmRE voi astua sisään ja auttaa asunnonomistajaa omaisuutemme suojaamiseksi, mutta asuntolainan ja kaikkien verojen maksaminen on tärkeä ja keskeinen sopimusehtomme.

 

AT: Valitsit yhteistyökumppanin Securrencen kanssa sijoittajien käyttöönotossa ja rahakkeiden lyömisessä. Voitteko kertoa meille lisää tästä kumppanuudesta?

MS: Securrency tarjoaa kriittisen teknologian osan QuantmRE: n tarjonnasta, joka on tarjota ketjun ulkopuolinen validointipalvelu, jonka avulla voimme hallita omaisuusvakuudellisten tunnisteidemme jakelua. Securrency-tekniikan avulla voimme selvittää potentiaalisen sijoittajan KYC- ja AML-tilan, laskea liikkeeseen arvopaperimerkkejä ja seurata omistajuuden muutosta murto-osaan. Kyky ylläpitää päivitetty ylätaulukko on kriittinen arvopaperilaki, samoin kuin kyky jakaa osinkoja ja korvata kadonneita tai varastettuja rahakkeita. Tärkeintä on, että Securrency antaa meille mahdollisuuden hallita luotettavasti, miten, missä ja milloin rahakkeemme siirtyvät lompakosta lompakkoon. Tämä tarkoittaa, että pystymme täyttämään tarjouksemme tiukimmat BSA-, AML- ja KYC-vaatimukset sekä kansallisille että kansainvälisille sijoittajille.

AT: Olet tehnyt yhteistyötä Prime Trustin kanssa, voisitteko kertoa meille lisää tästä kumppanuudesta?

MS: QuantmRE: n yhteistyö Prime Trustin kanssa antaa sijoittajille mahdollisuuden ostaa EQRE-arvopaperimerkkejä ilman omaa digitaalista lompakkoa – Prime Trust toimii näiden digitaalisten omaisuuserien valvotun ja vakuutetun säilytysyhteisönä ja pystyy pitämään hallussaan digitaalisia varoja, kuten EQRE. sijoittaja.

AT: Voitko ilmoittaa meille, kun aiot käynnistää STO: n EQRE-tunnukselle?

MS: Akkreditoidut sijoittajat voivat sijoittaa EQRE-rahakkeisiin tänään käymällä www.QuantmRE.com.

AT:  Haluatko jakaa jotain muuta QuantmRE: stä??

Tuo Blockchain-tekniikat kiinteistöalalle säännellyllä ja vaatimustenmukaisella tavalla, QuantmRE kuvittelee uudelleen talojen rahoitustapaa. Samalla ratkaistaan ​​useita tunnisteiden sisäiseen arvoon liittyviä ongelmia, joiden uskomme luovan uuden tason luottamusta omaisuusvakuudellisille tunnuksille ja tarjoavan käynnistysalustan salauksen suojaustunnistetarjonnan laajamittaiseen käyttöönottoon..

Kiitos haastattelusta, tämä kuulostaa yhdeltä ainutlaatuisemmasta kiinteistöhankkeesta siellä. Niille, jotka haluavat oppia lisää, käy QuantmRE STO -sivusto tai tarkastele QuantmRE-tunnuksen luettelosivun tietoja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map