Matthew Le Merle, Universal Protocol Alliance – haastattelusarja

Matthew Le Merle on yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Viides aikakausi ja Keiretsu Capital – aktiivisimmat varhaisen vaiheen pääomasijoittajat, jotka tukevat lähes 200 yritystä vuodessa. Hän on Securitizen (Eurooppa) ja CAH: n puheenjohtaja, SFOX: n varapuheenjohtaja ja neuvonantaja Warburg Pincuksessa.

Hän on myös mukana kirjoittamassa Blockchain Competitive Advantage -kirjaa, jota suosittelemme sekä yrittäjille että sijoittajille Amazonin, Applen ja Smashwordsin saatavilla olevissa tiloissa..

Viime aikoina hänestä on tullut uuden projektin puheenjohtaja Universal Protocol Alliance.

Viimeisestä haastattelustamme on kulunut melkein vuosi, oletteko tyytyväisiä digitaalisen omaisuuden ja digitaalisten arvopapereiden edistymisen vauhtiin?

Antoine, on hienoa puhua kanssasi uudelleen. Olen oppinut paljon lukemalla Securities.io-ohjelmaa vuonna 2020. Kiitos, että olit iso uskovainen ja auktoriteetti digitaalisissa rahoissa ja varoissa.

Vastauksena kysymykseesi on, että suurin osa vuodesta 2020 on nopeuttanut sitoutumista digitaalisiin rahoihin ja digitaalisiin varoihin ja niiden edistymistä maailmanlaajuisesti. Uutiset ovat tulleet nopeasti ja raivoissaan vuoden viimeisellä neljänneksellä. Kiina, PayPal, Square, Bitcoin-hinta, DeFi, Tudor Jones, Miller, luetteloa voidaan jatkaa. Niille meistä, jotka työskentelevät salaus- ja estoketjuissa, maailman suvereenien yksiköiden ja suurimpien rahoituslaitosten edistyminen saattaa joskus tuntua hitaalta, mutta ne ovat todella nousemassa alukseen nyt ja vauhti kiihtyy.

Olet tällä hetkellä puheenjohtajana uudessa projektissa, mikä on erityisesti Universal Protocol Alliance (UPA)?

Universal Protocol Alliancen visio on, että jokainen omaisuusluokka digitalisoidaan ja merkitään. Olemme samanhenkisten kryptovaluuttayhtiöiden ja blockchain-pioneerien liitto Bittrex Global, CertiK, Viides aikakausi, Hard Yaka, Infinigold, Ledger ja Uphold. Meillä on käynnistämässä useita mega digitaalisia resursseja, ja suostuin mielellämme liittouman puheenjohtajaksi ja auttamaan sen eteenpäin viemisessä.

Voisitko jakaa UPA: n syntyhetken?

En ollut tuolloin, mutta tiedän, että se on ollut intohimo monille, mukaan lukien JP Theriot (toimitusjohtaja Uphold) ja Greg Kidd (perustaja Hard Yaka), jotka olivat kaksi, jotka esittivät minut sekoitukseen. Kunkin allianssin jäsenen johto uskoo, että jokainen omaisuus on digitalisoitava ja että se edellyttää tarkoitusta varten rakennettua alustaa. Se kestää muutaman vuoden, mutta tänään tiedämme, kuinka tunnistaa ja perustella kaikki varat. UP-allianssi keskittyy vakiomarkkinoihin ja salaushyödykkeisiin, ja se on jo onnistuneesti laskenut liikkeeseen Universal Gold (UPXAU), Universal Dollar (UPUSD), Universal Bitcoin (UPBTC) ja Universal Euro (UPEUR). Kaikki ovat käärittyjä merkkejä Ethereum-verkostossa ja niissä on läpinäkyvä arvon perustelu julkisella tietueella taustalla olevasta vakuudesta.

UPA julkaisi 1. joulukuuta 2020 maailman ensimmäisen vaihdettavan hiilimerkin Universal Carbon (UPCO2). Voitko keskustella, mikä tämä merkki on?

Universal Carbon on helpoin, helpoin, turvallisin ja luotettava tapa kenellekään ostaa, pitää, polttaa tai myydä REDD + sademetsän hiilipäästöjä. Tarkemmin sanottuna UPCO2-tokenit ovat tokenoituja vapaaehtoisia hiililuottoja, jotka on rakennettu Ethereumin lohkoketjuun. Jokainen UPCO2-tunniste edustaa yhden tonnin hiilidioksidipäästöjä, jotka Verra ja muut johtavat standardointitoimistot ovat todistaneet Verified Carbon Units -rekisterillä. Reaaliaikaisen läpinäkyvyyden varmistavat Universal Protocol Alliancen rakentamat ERT-20-merkit.

Kuinka vapaaehtoiset hiililuotot tarjoavat taloudellisia etuja säänneltyihin luottoihin verrattuna??

Jos viitat säännellyillä luottotiedoilla valtion myöntämiin päästöoikeuksiin ylä- ja kauppamarkkinoille, ne ovat tärkeitä, ja olen Spark Changein neuvonantaja, joka merkitsee myös niitä. UPCO2: ta tukee kuitenkin erityisesti hiililuotot, jotka on myönnetty puolueille, jotka auttavat pelastamaan tai suojelemaan maailman suuria sademetsiä Afrikassa, Amerikassa ja Aasiassa..


Nämä kaksi ovat kuin omenat ja appelsiinit – hyvin erilaiset, mutta molemmat silti hedelmät. Olitpa ostamassa valtion myöntämiä päästöoikeuksia tai vapaaehtoisia REDD + -hyvityksiä, otat tärkeän askeleen painostaaksesi saastuttajia siirtymään kohti puhtaita käytäntöjä. Hiilen jakamisen ja / tai hyvitysten kysynnän kasvaessa joko hinnankorotukset saavat saastuttajat maksamaan enemmän päästöistään, tai on toimitettava enemmän hiililuottoja. REDD +: n tapauksessa se tarkoittaa enemmän kysyntää sellaisille hankkeille, jotka suojelevat maailman sademetsiä, mikä puolestaan ​​lisää pääomavirtaa näihin kelvollisiin projekteihin.

Tietysti hallitukset päättävät, kuinka monta päästöoikeutta he päättävät myöntää, kun taas REDD + -hyvityslaskut ovat viime kädessä niukka resurssi.

UPA: lla on laaja kumppaniverkosto, kuinka tämä verkosto auttaa UPCO2-tunnusten kasvua ja likviditeettiä?

Aiomme UPCO2: n olla arvokas lisäys jokaisen digitaalisen lompakon ja -vaihdon tarjontaan, ja olemme tyytyväisiä mahdollisuuteen tehdä yhteistyötä heidän kanssaan. Ilmastonmuutos on niin tärkeä asia, että olemme päättäneet suunnitella UPCO2: n helposti ja helposti kaikkien saataville, jotka haluavat asettaa sen asiakkaidensa ja käyttäjien saataville.

On tärkeää huomata, että jokainen kysely, jonka olen nähnyt digitaalisista alkuperäisväestöistä, vuosituhattaista, kryptovaluuttafaneista ja niin edelleen, sanoo johdonmukaisesti, että 70-90% sijoittaa ilmastonmuutoksen yhdeksi niistä asioista, joista he välittävät eniten. Uskon, että KAIKKI digitaaliset lompakot, vaihdot tai tilit, ovatpa salauksen tai perinteisten instituutioiden tarjoamia, jotka eivät tarjoa ratkaisua tämän tärkeän aiheen tukemiseen, ovat vaarassa, että heitä pidetään ympäristön vastaisina ja ehkä ilmastonmuutoksen kieltäjinä.

Mitkä ovat ennusteet vuodelle 2021?

Olemme juuri tallentaneet 10 vuoden 2021 parasta blockchain-ennustettamme ja ne löytyvät osoitteesta www.blockchaincoinvestors.com. Annan sinulle joitain kohokohtia: Kiina siirtyy digitaalisen juanin täydelliseen käyttöönottoon, pankit sekoittavat PayPalin ja Squaren jälkeen, koska heillä on nyt riski vuotaa asiakkaita, jos he eivät tee sitä, ja salaustuotteista tulee ensisijainen tapa sijoittaa jalometallit, harvinaiset maametallit ja tietysti hiililuotto. Kurssimme top 10 -listallamme on paljon muuta opittavaa.

Onko jotain muuta, jonka haluat jakaa joko UPA: n tai UPCO2: n suhteen?

UPA uskoo, että jokainen omaisuusluokka digitalisoidaan ja merkitään. Se on ollut paljon työtä, mutta tänään UPA-alusta on saavuttanut kehitystason, jossa voimme luoda sen sinulle, jos haluat luoda apuohjelmatunnuksen, tokenoidun hyödykkeen, oman digitaalisen valuutan tai minkä tahansa perustellun tunnuksen. viikossa – prosessi kestää yleensä kuukausia, ellei vuosia -, koska meillä on täysin toimiva Token Factory.

Kun aloimme puhua maailmanlaajuisesta ilmastokriisistä ja sademetsän hiililuottojen saatavuudesta useimmille hoidettaville ihmisille, oli aivan luonnollista, että päätimme käynnistää maailman ensimmäisen merkityn hiililuoton.

Minun on sanottu sanovan: “Tämä oli minulle menevä hehkulamppu. Yhdistä digitaalinen omaisuus sademetsän hiilidioksidipäästöihin ja anna kaikille maailman käyttäjille pääsy. Kuinka se ei voisi olla hieno idea? ” Uskon tämän.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map