Ed Tuohy, MERJ Exchange Limitedin toimitusjohtaja – Haastattelusarja

Edmond Tuohy on MERJ Exchangen toimitusjohtaja. MERJ Pörssi on innovatiivinen monipuolinen maailmanlaajuinen rahoitusvaihto osakkeisiin, velkoihin ja johdannaisiin.

MERJ lanseeraa pian digitaalisten omaisuuserien ja tietoturvakoodien markkinat sekä mahdollisuuden sijoittaa MERJ Exchangeen.

Antoine: MERJ Exchange on arvopaperipörssi, joka tarjoaa tällä hetkellä osakkeita, johdannaisia ​​ja velkamarkkinoita. Mikä on inspiraatio laajentamalla digitaalisiin arvopapereihin?

ED: Uskomme vahvasti digitalisoinnin mahdollisuuksiin muuttaa pääomamarkkinoita. Uskomme yksinkertaisesti tulevaisuuden. Siirtymiseen tähän suuntaan on kolme otsikkosyytä:

1) Tämä tekniikka voi virtaviivaistaa kaiken, mitä teemme arvopaperimarkkinoilla, liikkeeseenlaskusta osakkeenomistajarekistereihin, sääntöjen noudattamiseen, jakamiseen, äänestykseen jne. Mahdollisuus virtaviivaistaa tämän työn suuria osia on erittäin houkutteleva ja hyödyttää kaikkia osapuolia.

2) Voimme vähentää dramaattisesti sellaisten ihmisten kitkaa, jotka eivät ehkä ole aiemmin osallistuneet pääomamarkkinoille. Kitkoilla tarkoitan, että et tarvitse tietokonetta, osakevälitystiliä tai edes pankkitiliä. “Mobile first” -vallankumous on voimistanut monia kehittyviä markkinoita. Haluamme rakentaa pääomamarkkinoille pääsypisteen, joka integroituu saumattomasti kyseiseen ekosysteemiin.

3) Olemme valmiita sille. Meillä on säännellyt markkinat, joihin on integroitu jälkikaupan infrastruktuuri, mikä on melko epätavallista. Jos tarkastelet muita säänneltyjä markkinoita ympäri maailmaa, ne on sidottu keskusvastapuolen selvitys- / säilytysyhteisömalliin. Tämä tarkoittaa, että monien erilaisten organisaatioiden on sovittava tarkalleen siitä, miten digitaalista omaisuutta käsitellään. Meillä on infrastruktuuri ja viranomaishyväksyntä tuoda sekä institutionaaliset että yksityissijoittajat digitaalisen omaisuuden maailmaan tavalla, joka on yhteensopiva päästä päähän.

Antoine: Mitä nimi MERJ symboloi?

Ed: Olen iloinen, että kysyit sitä. Rakastan nimeä MERJ. Niin paljon kuin uskomme vahvasti tokenisaatioon, uskomme vahvasti myös arvopaperilakien, sijoittajansuojan ja sääntelyn periaatteisiin. MERJ on viittaus ajatukseen yhdistää vanhan maailman parhaat ja uudet. Parasta perinteisistä markkinoiden suojauksista ja kaikki tämän digitaalisen tekniikan mahdolliset edut. Se on myös viittaus ajatukseen sovittelu- ja huoltajuusketjun kaikkien kerrosten yhdistämisestä. Muutaman päivän vievän sovittelun sijasta voimme odottaa yhtä lähes välitöntä tapahtumaa.

Antoine: MERJ Exchange Limited on tällä hetkellä ainoa lisensoitu arvopaperipörssi Seychellien tasavallassa. Mikä sai sinut valitsemaan tämän kotipaikan verrattuna muihin suosittuihin offshore-lainkäyttöalueisiin?

Toim .: Olemme säännellyt markkinat – siinä, että tarjoamme saman toiminnon Seychelleillä kuin LSE Iso-Britanniassa ja NYSE Yhdysvalloissa. Ei ole niin paljon, että valitsimme Seychellit, pikemminkin, että Seychellit tarvitsivat pörssiä ja olimme oikeat ihmiset siihen. Tämä tarina alkoi GFC: n jälkeen, kun IMF ja Maailmanpankki istuivat Seychellien hallituksen kanssa ja kannustivat heitä kehittämään finanssipalvelualaa täällä. Osa siitä oli perustaa pörssi. Olemme asettaneet itsemme tekemään sitä ja olemme työskennelleet käsiinsä sääntelyviranomaisten kanssa vuodesta 2011 lähtien rakentaaksemme kansainvälistä vaihtoa. Yritystietojemme osuus on nyt yli 20% kansallisesta BKT: sta, mikä on keskeinen mittari talouden kypsyyden arvioinnissa. FSA Seychellit on nyt IOSCO: n liitännäisjäsen ja MERJ on tytäryhtiö World Exchange of Exchangesissa. Nämä eivät ole vähäpätöisiä saavutuksia ja ovat erittäin tärkeitä institutionaalisten sijoitusvaltuuksien suhteen, joten pystymme avaamaan nämä markkinat mahdollisimman laajalle maailmanlaajuisen pääoman ryhmälle.


Antoine: Kuinka monta arvopaperia on tällä hetkellä listattu pörssissä? 

Ed: 29 pääoma ja 2 velkaa. Meillä on liikkeeseenlaskijoita viideltä mantereelta ja sijoittajia seitsemältä.

Tällaisen infrastruktuurin ja sääntelykehityksen rakentaminen täällä vie aikaa – eikä oikotietä ole. Meillä on nyt loistava perusta erittäin jännittävälle kasvuvaiheelle.

Antoine: Suurin osa MERJ-pörssissä listatuista yrityksistä on afrikkalaisia, mikä on täysin järkevää, koska Seychellejä kuvataan usein Afrikan mantereen Caymansaarina. Useimmat sijoittajat Euroopassa tuntevat Seychellit, mutta samaa ei todennäköisesti voida sanoa Pohjois-Amerikan ja Aasian sijoittajista. Uskotko, että joudut kouluttamaan STO: ta eduista, joita saat listalle vaihdosta tässä lainkäyttöalueella?? 

Ed: Noudatamme IOSCO: n ja WFE: n standardeja, kansainväliset sijoittajat eivät välitä, olemmeko Lontoossa vai Seychellillä. Meillä on jo liikkeeseenlaskijoita Pohjois-Amerikasta, Aasiasta, Australiasta, Euroopasta ja Afrikasta. Tarjoamme jotain, jota ei ole muualla, ja liikkeeseenlaskijat menevät sinne, missä likviditeetti on.

Seychellit ovat todellakin loistava tarina kansainvälisestä yhteistyöstä. On niin monia syitä, miksi Seychellit ovat hyvä lainkäyttöalue, ja kaikki vakavat STO-liikkeeseenlaskijat tekevät tutkimuksensa ja ymmärtävät sen nopeasti. Viimeisten 10 vuoden aikana hallitus ja sääntelyviranomaiset ovat tehneet yhteistyötä kansainvälisten virastojen, kuten OECD: n ja FATF: n kanssa, saattamaan Seychellit korkeimpien kansainvälisten standardien mukaisiksi. OECD luokittelee sen nyt Yhdistyneen kuningaskunnan, Japanin, Saksan, USA: n ja Australian kanssa. IMF: n ja Maailmanpankin astuttua maahan on noussut B-luokituksesta BB: ksi. Se todella korostaa talouden kehitystä. Näkemyksemme mukaan STO-markkinat ovat todennäköisesti melko rajattomat, mutta liikkeeseenlaskijat eivät halua mennä lainkäyttöalueelle, joka ei täytä näitä korkeita kansainvälisiä standardeja, koska ne houkuttelevat enemmän valvontaa muilta sääntelyviranomaisilta. Arvopaperimarkkinoilla ei ole sääntelyn katvealueita, ihmiset haluavat selkeyttä ja yksinkertaisuutta, ei vaivaa. Seychellit tarjoavat runsaasti ja edullisen verojärjestelmän lisäksi monia kaksinkertaista verotusta koskevia sopimuksia, kukoistavan yrityspalvelualan, kilpailukykyisen hinnoittelun. Jos kaikki tämä ei riitä sinulle, se ei ole pahin paikka, jossa sinun täytyy käydä liike-elämässä.

Antoine: Mitkä ovat uusien STO: iden aloitus- ja listalleottovaatimukset? 

Ed: Alustamismenetelmämme noudattaa samaa KYC / AML-prosessia kuin asiakkaille, jotka haluavat käydä kauppaa listatuilla arvopapereilla. Listautumisvaatimusten osalta valitun token-standardin on oltava yhteensopiva säännöstömme kanssa, mutta muuten ne ovat täsmälleen samat kuin perinteisillä arvopapereillamme. Meillä on 3 oman pääoman hallitusta, päälauta, pk-yritysten hallitus ja riskialtti. STO: n olisi valittava sopivin hallitus ja täytettävä listalleottovaatimukset. Työskentelemme sponsorineuvojamallin parissa, joten STO: t työskentelevät yhdessä maailmanlaajuisen sponsoriverkostomme kanssa valmistellakseen heitä listalle ottamiseen. Sponsori on vastuussa huolellisuudesta ja kaikkien asiaankuuluvien tietojen julkistamisesta. Tämä on sama prosessi, jonka liikkeeseenlaskija käy läpi listautuakseen AIM: lle Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Toronton venture-pörssiin Kanadassa. Mielestämme se on hieno malli ja toimii hyvin STO-liikkeeseenlaskijoille.

Antoine: Ilmoitit äskettäin, että käynnistät oman suojaustunnuksesi, jolla käydään kauppaa omassa pörssissäsi. Mikä on tämän STO-julkaisun odotettu päivämäärä? Tunnemme myös kovakantisen?

Ed: Ensin meidän on lueteltava oma pääomamme esittelyllä pörssissä. Tämä on välitön, ja kun se on tehty, se on ensimmäinen pääoma, joka noteerataan kansallisella pörssillä tokenoidussa muodossa. Se on todellakin merkittävä vesipiiri digitaalisen omaisuuden yhteisölle. Seuraava STO tulee olemaan julkinen tarjous ~ 15%: sta tokenoidusta osakkeesta. Emme halua käynnistää STO: ta huippukesään, joten odotamme todennäköisesti pari kuukautta nyt. Rahastot on tarkoitettu kasvupääomaan, lähinnä lisää ihmisiä mukaan. Olemme erittäin luottavaisia ​​putkistoon ja tarvitsemme lisää ihmisiä operatiivisissa ja vaatimustenmukaisuuden rooleissa palvelemaan kysyntää.

Antoine: Mitä hyötyä sijoittajat saavat tästä sijoituksesta? 

Ed: Etu on vaarnaa vaihdossa, joka mielestämme on ainutlaatuinen. Meillä on joustavuus käydä kauppaa, selvittää, selvittää ja rekisteröidä arvopapereita itse tai kytkeä mihin tahansa muuhun globaaliin infrastruktuuriin, jos se on järkevämpää. Tämä itsessään on epätavallista, ja tarkoituksellinen pala Seychellien lakia, joka on suunniteltu olemaan ulospäin suuntautuva. Ota huomioon sääntelyasemamme, lisenssimme, luvat, liiketoimintamme rakenne, säänneltyjen vaihto- / selvitys- / säilytysyhteisöjen yhdistelmä, sääntelyviranomaisen tarjoama selkeys ja seikka, että Seychellit ovat arvostettu lainkäyttöalue nykyaikaisen finanssipalvelualan kanssa. Kun tarkastelet kaikkia näitä tekijöitä yhdessä, huomaat, että se on erittäin vakuuttava ja täysin ainutlaatuinen ehdotus. Meillä on täällä mahdollisuus rakentaa aidosti maailmanluokan infrastruktuuri seuraavan sukupolven pääomamarkkinoille. Kilpailijamme ympäri maailmaa ovat LSE: n ja NYSE: n kaltaisia, eivätkä ne pysty liikkumaan niin nopeasti ja päättäväisesti. On suuria kaloja ja vähän kaloja, mutta haluamme ajatella olevamme nopea kala! Sijoittajamme omistavat osakkeet erittäin jännittävässä yrityksessä, joka johtaa finanssimarkkinoiden seuraavan sukupolven infrastruktuuria.

Antoine: Milloin odotat ensimmäisen turvatunnuksesi tarjoamisen alkavan?

Ed: Meillä on joukko liikkeeseenlaskijoita, jotka haluavat painaa nappia mahdollisimman pian. Olen hiljaa varma, että olemme tehneet kourallisen ennen vuoden loppua ja pari tusinaa seuraavien 12 kuukauden aikana.

Antoine: Onko jotain muuta, mitä haluaisit jakaa MERJ Exchangesta?

Ed: Meillä on valtava joukkue, joka sijaitsee Seychelleillä, Kapkaupungissa, Johannesburgissa ja Lontoossa. Etsimme kokeneita markkina-ammattilaisia ​​liittymään kanssamme ja auttamaan vision toteuttamisessa. Jos joku haluaa työskennellä Seychellillä tai Kapkaupungissa tai edustaa meitä toisella alueella, jätä meille ansioluettelosi [email protected]

Antoine: Kiitos upeasta haastattelusta. Kaikkien, jotka haluavat oppia lisää, tulisi käydä Merj Exchange.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map