Darren Marble, Issuance – haastattelusarjan toimitusjohtaja

Minulla oli äskettäin ilo haastatella Issuancen toimitusjohtaja Darren Marbleia. CrowdFundX: n toimitusjohtajana Darrenilla on laaja kokemus Reg A + -listausten ja digitaalisten tietoturvatarjousten markkinoinnista institutionaalisille ja yksityissijoittajille. Tämä kokemus on täysin sopusoinnussa Issuancen kanssa (foorumi, joka yhdistää digitaalisten arvopaperien liikkeeseenlaskijat sijoittajien kanssa), koska Darren tietää mitä sijoittajat etsivät ja mitä tarvitaan onnistuneelle ja vaatimustenmukaiselle tarjoukselle. Tutustu alla olevaan haastatteluun saadaksesi lisätietoja Issuancesta.

RS: Voitteko kertoa meille vähän siitä, mitä Issuance tekee ja pitkän aikavälin visiosta?

DM: Liikkeeseenlasku kehittää teknologiapohjaista sijoituspankkia digitaalisten arvopaperien liikkeeseenlaskijoille – modernia Goldman Sachsia. Visiomme on olla johtava digitaalisten arvopapereiden sijoituspankki, jonka uskomme olevan seuraava megatrendi pääomamarkkinoilla.

Uskomme säänneltyihin markkinoihin, sijoittajansuojaan ja olemme varmoja, että Yhdysvallat on johtava digitaalisten arvopapereiden markkina-alue maailmassa.

RS:  Issuance ilmoitti äskettäin ostaneen CrowdFundX: n, miten tämä yritysosto integroidaan Issuancen kanssa?

DM: Liikkeeseenlasku on toteuttanut aiesopimuksen ostaakseen CrowdfundX: n (CfX), FinTech-markkinointiyrityksen, joka tunnetaan markkinoivan joitain alan merkittävimpiä digitaalisia arvopapereita (DSO) ja asetuksen (Reg) A + IPOja. Joitakin CfX: n asiakkaita ovat muun muassa Draken Virginia Black Whisky, KODAKOne ja tZERO.  

Tulevaisuuden hallitsevat sijoituspankit sekoittavat digitaalisen arvopaperiteknologian tehokkaasti perinteisiin rahoituspalveluihin. Sen ydin on teknologiayritys, kun taas CfX on palveluyritys, jolla on merkittäviä teollisuusasiakkaita ja vakiintuneita tulovirtoja. Sellaisena CfX on luonnollinen hankinta Issuancelle.  

Kaupan, jonka odotetaan päättyvän helmikuussa 2019, edellytetään huolellisuuden ja lopullisten, kaikkien osapuolten hyväksymien oikeudellisten asiakirjojen perusteella. Valmistuttuaan CfX-tuotemerkki auringonlasketaan, ja Issuance on kestävä tuotemerkki.  

RS: Kuinka foorumi eroaa vastaavista liikkeeseenlaskualustoista, kuten esimerkiksi Securitize?

DM: Liikkeeseenlasku on kaupan markkinointia ja pääoman hankintaa, mikä on markkinoiden suurin kipupiste. Toimimme siltana tokenisaatioalustojen ja toissijaisten kaupankäyntialustojen välillä, koska kumpikaan näistä toimijoista ei ole todellisia pääoman korottajia.

Syyskuussa ilmoitimme strategisesta kumppanuudesta Securitizen kanssa, jotta asiakkaamme altistuvat oikealle sijoittajaverkostolle ja lisäävät heidän todennäköisyyttään saada rahoitusta. Sitä vastoin Securitize tarjoaa todistetun tokenization-ratkaisun asiakkaillemme, jotka tarvitsevat todistetun vaatimustenmukaisuusratkaisun digitaalisten arvopapereidensa kaupankäyntiin.


RS: Kuinka liikkeeseenlaskumarkkinat potentiaalisille sijoittajille?

DM: Issuance kehittää sovellusta, jonka avulla liikkeeseenlaskijat voivat markkinoida kauppaansa suoraan todennetuille, kiinnostuneille sijoittajille. Liikkeeseenlaskijat maksavat liikkeeseenlaskusta palkkion joka kerta, kun he lähettävät viestin sijoittajalle alustallamme. Palkkio vaihtelee lähetetyn sijoittajan tyypin mukaan. Esimerkiksi viestillä institutionaaliselle sijoittajalle peritään korkeampi maksu kuin akkreditoidulle sijoittajalle.

Liikkeeseenlasku on parhaillaan kumppanina välittäjä-jälleenmyyjän kanssa, mikä antaa meille mahdollisuuden kerätä menestyspalkkioita, kun emissiosta hankitut sijoittajat sijoittavat kauppaan.  

Liikkeeseenlasku-sovelluksen odotetaan olevan saatavana vuoden 2019 puolivälissä. Välivaiheessa myymme perinteisiä neuvonta- ja markkinointisopimuksia, joissa liikkeeseenlasku toimii esittelijänä liikkeeseenlaskija-asiakkaidemme ja sijoittajaverkostomme välillä. Olemme luottaneet suhteisiin eräisiin aktiivisimmista digitaalisen omaisuuden sijoittajista ympäri maailmaa ja hankkineet onnistuneesti pääomaa tämän mallin avulla useille asiakkaille. Neuvonta- ja markkinointitoimintamme myydään palvelumaksumallissa, jossa liikkeeseenlaskulle maksetaan kiinteä maksu kuukausittain.

RS: Verkkosivustosi huomauttaa, että liikkeeseenlasku “tarjoaa ainutlaatuisia kannustimia sijoittajille”, voitko kertoa meille, mitä kannustimia emissio tarjoaa, mikä erottaa sen?

DM: Sijoittajat haluavat yleensä pääsyn parhaisiin tarjouksiin korkeimmilla alennuskierroksilla. Liikkeeseenlaskulla on pääsy joihinkin alan omimpiin, halutuimpiin kauppoihin, mikä kannustaa sijoittajia – etenkin institutionaalisia sijoittajia ja digitaalisia omaisuusrahastoja – työskentelemään kanssamme..

Esimerkkinä allekirjoitimme juuri NASDAQ: n listalla olevan biotekniikkayrityksen, joka toimii sen mielestä historiallisena digitaalisten arvopapereiden tarjoajana (DSO). Yhtiöllä on 250 miljoonan dollarin markkina-arvo ja se on ollut julkisesti noteerattu NASDAQ: ssa yli vuosikymmenen ajan. Tämä on yksi alan ainutlaatuisimmista jakeluverkonhaltijoista, ja Issuancella on yksinomainen pääsy kauppaan. Alkuperäinen vastaanotto sijoittajiltamme on ollut uskomattoman positiivinen, ja se vahvistaa edelleen liikkeeseenlaskun yrityksenä, jolla on todellinen oma kauppavirta. 

RS: Liikkeeseenlasku “antaa sijoittajien saada vain tiettyjä kauppoja”, voitko kertoa meille, miten tämä toimii ja kuinka se on hyödyllistä sijoittajille ja liikkeeseenlaskijoille?

DM: Nykyisten alustojen ongelma on, että ne ovat keskittynyt liikkeeseenlaskijoihin ja markkinoivat jokaisen sijoittajan tekemän kaupan tietokannassaan kaikille sijoittajille. Lisäksi suurin osa sijoittajista näillä alustoilla on itseohjautuvia yksityissijoittajia. Tämä lähestymistapa on johtanut häviö-häviö-skenaarioon sekä liikkeeseenlaskijoille, sijoittajille että alustoille. Se on yksi suurimmista syistä, miksi osakepääoman joukkorahoitusalustat eivät ole tähän mennessä saavuttaneet todellista menestystä.

Strategiamme tämän ongelman ratkaisemiseksi on vasta-intuitiivinen, mutta yksinkertainen: Liikkeeseenlasku ratkaisee ensin sijoittajille. Sovelluksemme palvelee sijoittajia – markkinoiden halutuinta segmenttiä – ja varmistaa, että suojelemme sekä heidän yksityisyyttään että, mikä tärkeintä, heidän aikaa.   

Liikkeeseenlasku-sovellus kerää sijoittajan profiili- ja kauppa-asetustiedot etukäteen rekisteröitymisen aikana, joka voidaan suorittaa itse sovelluksen kautta tai institutionaalisten myyntiedustajamme kautta, jotka syöttävät profiilitiedot sijoittajien puolesta.  

Keräämällä profiilitiedot ja etusijatiedot etukäteen, liikkeeseenlasku tietää, mitkä kaupat ovat kiinnostuneita sijoittajista ja mitkä niistä eivät ole kiinnostuneita. Kun liikkeeseenlaskija maksaa palkkion kaupan markkinoimisesta esimerkiksi institutionaaliselle sijoittajalle, tämä kauppa on lähetetään sijoittajalle, joka on nimenomaisesti ilmaissut kiinnostuksensa tällaiseen kauppaan.

Ajattele sitä vastaavana tekniikkana. Lisäämällä muuntamista lisäämällä oikeat tarjoukset oikeille sijoittajille oikeaan aikaan oikeaan aikaan, ja kaikki voittavat.

RS: Voitko kertoa meille lisää alustan sisäisestä ranking-järjestelmästä?

DM: Kehitämme algoritmia, josta voimme jakaa enemmän julkaisun yhteydessä.

RS: Mitkä ovat tärkeimmät kriteerit, joita voit suositella liikkeeseenlaskijoille korkean sijoituksen saavuttamiseksi alustalla?

DM: Liikkeeseenlasku on keskittynyt työskentelyyn vakiintuneiden yritysten ja julkisesti noteerattujen yritysten kanssa. Viime kädessä liikkeeseenlaskijoilla, joiden kaupat ovat eniten riskitöntä ja tarjoavat sijoittajille oikeudenmukaisimmat ja vakuuttavimmat ehdot, on korkeampi sijoitus sovelluksessamme.

RS: Issuance tarjoaa jälkimarkkinapalveluja, voitko kertoa meille vähän näistä palveluista ja eduista?

DM: Liikkeeseenlasku tarjoaa jälkimarkkinapalveluja liikkeeseenlaskijoille, jotka hankkivat onnistuneesti pääomaa ja listaavat digitaaliset arvopaperinsa toissijaiseen kaupankäyntijärjestelmään. Pääoman hankkiminen on vain puolet taistelusta: liikkeeseenlaskijoiden on jatkettava aggressiivista markkinointia sijoittajille korotusten jälkeen digitaalisten arvopapereidensa näkyvyyden, likviditeetin ja markkina-arvon lisäämiseksi..

Jälkimarkkinatuki on yksi unohdetuimmista mutta kriittisistä palveluista, jonka digitaalisten arvopaperien liikkeeseenlaskijoiden on onnistuttava pitkällä aikavälillä. Liikkeeseenlasku tarjoaa tällä hetkellä jälkimarkkinoiden tukisopimuksia 6 tai 12 kuukauden ehdoilla, ja 12 kuukauden ehdot tarjotaan pienellä kuukausialennuksella.

RS: Onko jotain muuta, jonka haluat jakaa projektistasi?

DM: Liikkeeseenlasku kerää parhaillaan omaa pääomaa, ja joihinkin nykyisiin ja sitoutuneisiin sijoittajiin kuuluvat muun muassa Alpha Omega Capital Partners, Slim Ventures, Proactive Capital ja Business Instincts Group..  

Jos haluat sijoittaa digitaaliseen arvopaperiekosysteemiin ja haluat yrityksen, jolla on todistettu joukkue, vetovoima ja tuotot, sanoisin, että olemme hieno veto – ja sijoittajamme olisivat samaa mieltä. Jos haluat käyttää täydellistä sijoituspakettiamme, käy osoitteessa www.issuance.com.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map