Brian Collins, toimitusjohtaja Horizon Globex – Haastattelu-sarjassa

Brian perusti kokeneen julkisen ja yksityisen yrityksen toimitusjohtajan Horizon Globex vuonna 2010, joka listattiin Nasdaqiin vuonna 2012. Vuosina 1999-2010 Brian toimi Sveitsin Abbey Technologyn toimitusjohtajana, joka on erikoistunut sveitsiläisten pankkien kaupankäyntiohjelmistojen suunnitteluun. Ennen tätä Brian työskenteli Credit Suisse -yrityksen palveluksessa Zürichissä omien osakekaupparatkaisujen suunnittelussa ja rakentamisessa. Brian valmistui vuonna 1990 tietojenkäsittelytieteen kandidaatista (Hons) Limerickin yliopistosta Irlannista.

AT: Horizon Globex sisältää useita tuotteita, jotka on suunnattu yrityksille, jotka haluavat käynnistää digitaalisen arvopaperitarjouksen. Voitko kertoa aluksi Tokeneticsista ja kuvata liikkeeseenlaskuprosessia?

BC: Tokenetics on taustalla oleva digitaalisen turvallisuuden liikkeeseenlasku-, säilytys- ja maksujärjestelmä, jonka avulla liikkeeseenlaskijat voivat käynnistää suojatun ja yhteensopivan DSO: n. Liikkeeseenlaskija saapuu luoksemme, ja teemme yhteistyötä heidän tiiminsä (mukaan lukien johto, arvopaperilakimiehet ja sijoituspankkiirit) kanssa luomaan älykäs Ethereum ERC-20 -kontakti digitaalisille arvopapereille, jotka voidaan laskea liikkeeseen rekisteröintisäännösten poikkeuksen nojalla. liittovaltion arvopaperilakien, kuten säännön D, säännön S, säännön A tai rekisteröidyn tarjouksen perusteella lomakkeella S-1.

Käytämme ainutlaatuista lähestymistapaa, joka mielestämme soveltuu parhaiten nykypäivän jatkuvasti muuttuvaan sääntelykehykseen. Sen sijaan, että integroisimme useita kerroksia ominaisuuksia yhteen digitaalisten arvopapereiden älykkääseen sopimukseen, haluamme mieluummin soveltaa lisäsääntöjen noudattamista “vertaisarvioiduilla” älykkäillä sopimuksilla, jotka on rakennettu ensisijaisen liikkeeseenlaskun älykkään sopimuksen rinnalle, kuten Transfer-Agent-Gatekeeper-älykäs sopimus ( kautta CustodyWare).

Esimerkiksi jos haltijasta tulee liikkeeseenlaskijan toimitusjohtaja (esim. Tytäryhtiö, jolle on nyt annettu pääsy arvopaperin sisäpiirikauppaan), liikkeeseenlaskijan olisi pakko polttaa haltijan digitaaliset arvopaperit, ohjelmoida uudet rajoitukset uudelleen ja laskea liikkeeseen uusi tunnus. CustodyWaren avulla liikkeeseenlaskija voi yksinkertaisesti ilmoittaa siirtoagentille ja siirtoagentille c syötteen toimitusjohtajan KYC: n lompakon tunnukselle CustodyWare-portaaliin ja soveltaa asiaankuuluvia tytäryhtiön aseman rajoituksia kyseisen lompakon arvopapereihin. Lähestymistapamme antaa valvonnan asianmukaisesti SEC: n säänneltyjen siirtoasiamiesten kehittäjien tai toimitusjohtajan sijasta.

AT: Tokenetics tarjoaa myös toissijaisia ​​kaupankäyntimahdollisuuksia, voisitko kuvata näitä?

BC: Vastaus tähän kysymykseen on ohjelmistoratkaisumme kyky integroitua toisiinsa. Tokenetics integroituu KYCwaren, valkoisen etiketin sijoittajamme ja KYC-henkilöllisyyden vahvistavan älypuhelinsovelluksen kanssa. AMLcop, tarkkailulistamme hallintaseuraamuksemme ja PEP-seulontaratkaisumme, integroituu ja toimii myös koko ekosysteemin portinvartijana, koska sijoittaja on sallittu osallistua. Sitten tarjouksen ja sen mahdollisen pitoajan (esim. SEC-säännön 506 (c)) päätyttyä siirtoagentti käyttää CustodyWarea, siirtoasiamiehen säilytysportaalia, digitaalisten arvopapereiden siirtämiseen säänneltyyn ATS-järjestelmään vaatimustenmukaisen jälkikaupan toteuttamiseksi. Siirtoagenttimme avulla liikkeeseenlaskijat voivat käyttää hyvää valvontaa varmistaen, että sijoittajien henkilöllisyys säilyy ennallaan digitaalisten arvopapereiden koko elinkaaren ajan. Sen varmistaminen, että sijoittajaidentiteetit tunnetaan samalla tavalla kuin perinteiset arvopaperit, tarkoittaa, että välityspalvelua koskevia ilmoituksia voidaan lähettää, äänestää, osinkoja maksaa, hallussapitoa voidaan hallita ja valtion ja liittovaltion lakeja noudatetaan kiinteistöjen hallinnassa ja sääntelyraportoinnissa..

Olemme myös kehittäneet dollarisoidun toissijaisen kaupankäynnin ratkaisun tarjoamaan likviditeettivakuutuksen sijoittajille ja tarjoamaan uusille sijoittajille mahdollisuuden osallistua jälkimarkkinoille, ja kaupankäyntiparit on hinnoiteltu fiat. Sijoittajat sekä tallettavat että nostavat varoja fiatissa, minimoiden krypto-valuutan sääntely- ja AML-altistumisen riskit.

AT: CustodyWare on toinen tuotteistasi, joka kuvaa itseään vaatimustenmukaisena edustajan säilytysratkaisuna. Voisitteko kertoa tarkemmin, mitä tämä tuote tekee?

BC: Uskomme, että CustodyWare on ensimmäinen lakien mukainen tuote Yhdysvaltojen siirtoagentteille, joka huolehtii ja hallinnoi digitaalisia arvopapereita asiakkaidensa puolesta SEC-rekisteröidyn tai rekisteröinnistä vapaan DSO: n nojalla. CustodyWare-portaali integroituu ERC-20-liikkeeseenlaskuihin ja tukee kaikkia tärkeimpiä siirtoagenttitoimintoja, mukaan lukien liikkeeseenlasku, säilytys, siirtokysely, raportointi, tytäryhtiöt ja julkaisu, tarjoten siirtoasiamiehille mahdollisuuden täyttää sama rooli digitaalisille arvopapereille kuin perinteisille arvopapereille . Kaikki tapahtumat on allekirjoittanut siirtoagentti, ja ne tallennetaan avoimesti ja muuttumattomasti Ethereum-lohkoketjuun.

AT: Tammikuussa 2019 allekirjoitit sopimuksen CustodyWaren lisensoinnista VStock Transfer, LLC: n “VStock” SEC-rekisteröidyn siirtoagentin ja rekisteröijän kanssa. Voisitteko kertoa meille hieman tästä sopimuksesta?


BC: VStockin kanssa tehty sopimus on lisenssisopimus, joka antaa VStockille mahdollisuuden laajentaa perinteistä liiketoimintaansa johtavana osakkeiden siirtoasiamiehenä ja rekisterinpitäjänä ja aloittaa D-säännön, säännön A, säännön S tai rekisteröityjen tarjousten nojalla liikkeeseen laskettujen digitaalisten arvopaperien säilytys. jätetty lomakkeelle S-1. Meillä on lisensoitu VStock Transfer -portaali, jonka avulla he voivat hallita digitaalisten arvopapereiden haltijoita ja tytäryhtiöitä, peruuttaa ja myöntää rahakkeita uudelleen, jos haltijan yksityinen avain katoaa / varastetaan, ja toimia maksajana jakamalla osinkoja jne..

AT: kolmas tuote mitä sinulla on STO-ratkaisuille, on KYCWare. Markkinoille on tullut paljon KYC-tuotteita, mikä erottaa sinun?

BC: Luulen, että yksi suurimmista erottimista on metodologiamme ja turvallisuustasomme käyttäjien arkaluontoisten tietojen suojaamisessa. Emme suorita itse KYC / AML-varmennuksia. Sen sijaan KYCWare tarjoaa asiakkaille valkoisen tarran mobiilisovellusratkaisun ja taustaportaalin CIP-, KYC- ja AML-tietojen keräämisen tehostamiseksi jakamatta arkaluontoisia tietoja kolmannen osapuolen kanssa.

Toimintaperiaate on sijoittajien tai asiakkaiden pääsy asiakkaan tuotemerkillä varustetun KYCWare-sovelluksen kautta, joka sisältää edistyneen henkilöllisyyden todentamistekniikan, kuten pelien vastaiset videohaastatteluratkaisut, koneellisesti luettavat passien MRZ-skannaukset, henkilöllisyystodistusten turvakologrammitarkistukset ja ainutlaatuisemmat kerrokset ja päivitykset perinteisistä henkilöllisyystarkastuksista.

Taustalla liikkeeseenlaskijoille tai asiakkaille suoritetaan rahanpesun torjuntaohjelmisto AMLCop. Sitten kaikki nämä arkaluonteiset asiakastiedot tallennetaan muistiin, kunnes yrityksen edustaja (olipa se nimetty KYC / AML-edustaja tai välittäjä-jälleenmyyjä, jota DSO-liikkeeseenlaskija on palkannut) lataa ja tarkistaa toimitukset SEC-asetuksen SP -yhteensopivalla välineellä (esimerkiksi esimerkiksi suosittelemme, että asiakkaat käyttävät FIPS-yhteensopivaa ulkoista kiintolevyä). Valitsemme tämän lähestymistavan, koska sääntelyviranomaisten mielestä liikkeeseenlaskija on viime kädessä vastuussa siitä, että kaikki sijoittajat ovat asianmukaisesti K YC: n ja AML: n, ei kolmannen osapuolen, joka voisi edelleen ulkoistaa tarkastettavia tietoja,.

AT: Olet solmi ohjelmistolisenssisopimuksen Tripoint Global Equitiesin kanssa voidakseen tarjota heille ohjelmistotukea BANQ-merkkituotteille. Mikä on BANQ-alusta?

BC: BANQ on TriPointin online-divisioona, joka keskittyy yksityisiin sijoitteluihin, säännön A IPOihin ja digitaalisen turvallisuuden tarjouksiin. BANQ-alustan tukemisen lisäksi Globex ilmoitti, että olemme solmineet ohjelmistolisenssisopimuksen First Growth Funds Limitedin (FGF) kanssa täysin säänneltyjen ja vaatimusten mukaisten tietoturvatunnusten tarjoamiseksi Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. FGF on julkisesti noteerattu rahasto, joka on noteerattu Australian pörssissä, ja se on hajautettu sijoitusyhtiö, joka keskittyy osakkeenomistajien arvon kasvattamiseen tekemällä sijoituksia moniin erilaisiin omaisuusluokkiin, mukaan lukien pörssiyhtiöt, pääomasijoitukset ja rahakkeet.

AT: Mikä on Globex API?

BC: Globex API on yksinkertaisesti tapa, jolla neljä ohjelmistosovellustamme on vuorovaikutuksessa suoraan Ethereumin kanssa. Tyypillisesti, jos yritys haluaa integroitua Ethereumiin, se voi käyttää avoimen lähdekoodin sovellusliittymää tai kolmannen osapuolen resurssia, mutta ohjelmistomme eetos on aina ollut luoda ratkaisuja itse. Tällöin meillä on jokin ongelma ongelman korjaamisessa.

AT: Yksi / mielenkiintoisempia tarjouksia verkkosivustollasi on, että tarjoat avaimet käteen -portaalin, joka voidaan merkitä yrityksen tuotemerkiksi. Mitä ominaisuuksia nämä rahoitusportaalit tarjoavat?

BC: Merkkituotteiden rahoitusportaalit tarjoavat monia etuja. Etuosassa liikkeeseenlaskijat esittävät sijoittajille tai asiakkaille tuotemerkin sijoitusprosessin alusta loppuun säilyttäen luottamuksen tunteen ja saumattoman käyttökokemuksen. Taustalla liikkeeseenlaskijat ja heidän pankkiirinsa kokevat isännöidyn verkkoportaalin, jossa he voivat hallita asiakkaitaan ja tarvittavia raportteja turvallisesti ja vaatimustenmukaisesti ilman IT-kokemusta.

AT: Sinulla oli äskettäin joitain mielenkiintoisia uutisia Timeless Luxury Group AG: n kanssa, joka lisensoi Globexin täyden valikoiman blockchain-ohjelmistoratkaisuja DSO: nsa käyttämiseksi, onko sinulla jotain, mitä haluat jakaa lukijamme kanssa tästä kumppanuudesta?

BC: Tämä on tärkeä ilmoitus, koska se esittelee blockchain-ohjelmistopinomme kykyä käsitellä digitaalisen arvopaperitarjonnan kaikkia näkökohtia. Suhde alkoi ymmärtämällä Timeless Luxury Groupsin halua päästä Yhdysvaltain pääomaan yhdessä ulkomaisten sijoittajien kanssa täysin yhteensopivassa verkonhaltijassa ja myöntää sijoittajille oikeus prosenttiosuuteen tulevista voitoista.

Tämä tarjous merkitsee ensimmäistä tarjousta Yhdysvalloissa käyttää SEC-rekisteröityä siirtoagenttia digitaalisten arvopapereiden liikkeeseenlaskuun ja säilyttämiseen. Timeless Luxury Groupsin nimetty siirtoagentti VStock Transfer myöntää CustodyWarelle lisenssin, joka antaa VStockille mahdollisuuden säilyttää Ethereum ERC-20 -arvopaperit säilyttäen samalla omistajiensa henkilöllisyyden helpottaakseen osinkojen maksamista tulevaisuudessa Yhdysvaltain dollareina ja muita siirtoja, jotka siirtoagentti on vastuussa hallinnoinnista (esim. pidätykset, julkaisut, siirrot jne.).

AT: Onko jotain muuta, mitä haluaisit jakaa Horizon Globexista?

BC: Alalla on paljon hyppyjä, kun yritykset esittävät väitteitä siitä, mitä he “luovat” tai jopa vahingollisempia, esittäen vääriä väitteitä nykyisten yritystensa kyvyistä. Pidämme lähestymistavastamme tulla markkinoille elävien ja testattujen ohjelmistojen avulla. Kahden vuoden aikana kehittäjätiimimme rakensi kattavan paketin blockchain-ohjelmistoratkaisuja, jotka kattavat yhteensopivan digitaalisen arvopaperitarjonnan koko elinkaaren. Kokeneiden teknisten, Wall Streetin ja julkisten yritysten johtajien jatkuvan panoksen avulla pyrimme jatkamaan teknisesti edistyneiden tuotteiden kehittämistä ja tuomista markkinoille, jotka hyödyntävät seuraavan sukupolven pörssejä ja arvopapereita Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa..

Lisätietoja on osoitteessa Horizon Globex.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map