Arnoldas Nauseda, Smartlandsin toimitusjohtaja – Haastattelusarja

Arnoldas Nauseda on yhtiön toimitusjohtaja Smartlands joukkorahoitusalusta, joka merkitsee todellisia resursseja. Ennen liittymistään Smartlandsiin hän vietti neljä vuotta kokopäiväisenä yrittäjänä kehittäen yrityksiä tekniikan, fintechin ja robotiikan aloilla.

Antoine: Kuinka sinä henkilökohtaisesti osallistuit blockchainiin ja kryptovaluuttaan?

Arnoldas: No, meidän on tunnustettava, että blockchainiin osallistuminen ei välttämättä tarkoita sitä, että olisit mukana kryptovaluutoissa ja minä itse olen siitä selvä todistus, vaikka ICO: n ymmärtäminen joukkorahoitusmuotona oli minulle yksi vaihe.

Olen koulutettu talouteen ja liiketoiminnan kehittämiseen ja ollut jonkin aikaa yrittäjä. Minulla on kauppatieteiden kandidaatin tutkinto, rahoituksen MBA ja kansainvälinen johtaja, ja olen edistynyt fintech-, riskipääoma- ja robotiikkateollisuuden perustajayrityksissä. Viime vuosina olen tehnyt paljon projekteja, toiminut johtavissa johtotehtävissä fintech-yritysten kanssa, tehnyt osani konsultoinnista ja tietysti ollut vahvasti mukana kiinteistöalalla.

Asia on, vaikka olin hieman myöhässä pelissä, mutta vuoteen 2017 mennessä minun olisi pitänyt kuulla kasvustani ja kokemukseni blockchainista, se oli väistämätöntä. Tuolloin minusta tuntui, että yrityksen rakentaminen DLT: lle ei ollut vain selkeä merkki “progressiivisuudesta” liikemiehenä, mutta se oli myös todellinen hämmentämätön seikkailu, kun tunsin itseni uudestisyntyneeksi joka päivä heräämällä työhön. Se oli hienoa, on edelleen!

Antoine: Mikä sai sinut päättämään päästä alukselle toimitusjohtajana Smartlands?

Arnoldas: Omistin vuoden opiskelemaan DLT: tä, mitä se voisi tehdä alalleni, lukenut lukemattomia sivuja ja vierailin blockchain-konferenssien, kokoontumisten, tapaamisten isäntien luona. Eräässä tällaisessa tapahtumassa minut esiteltiin yhdelle Smartlandsin perustajista, ja osuimme siihen heti. Me molemmat huomasimme, että kryptovaluutat yhtenä monista DLT-johdannaisista ovat kiehtova käyttötapaus ja erinomainen työkalu rahoitusmarkkinoiden muuntamiseen, mutta lohkoketjun todellinen arvo on luotettavan pääsyn tarjoaminen. Älykkäisiin sopimuksiin sisältyvät muuttumattomat omistusoikeudet … Sinun ei tarvitse olla asiantuntija kuvitellaksesi, mitä se voisi tehdä maailmassa, jossa oikeus vaatia omistusta oli sota tuhansien vuosien ajan. Smartlands ja minä olimme samalla sivulla: digitaalisen omistajuuden osoittaminen omaisuudelle ja omistajalle mahdollisuus antaa kyseinen koodinpätkä heidän mielestään oli tulevaisuuden aalto, ja halusimme paljastaa tuon tulevaisuuden ihmisille.

Antoine: Smartlands on joukkorahoitusalusta, joka keskittyy reaalimaailman omaisuuden merkitsemiseen, mitä jotkut näistä omaisuuserätyypeistä ovat?

Arnoldas: Kirjaimellisesti mitä tahansa. Niin kauan kuin omaisuudella on dokumentoitu oikeutettu omistaja, se voidaan muuttaa suojaustunnukseksi käyttämällä Smrtlandsin omaa tekniikkaa. Tämän mukana tulee likviditeetti – omaisuuden merkitsemisen Pyhä Graali. Luonnollisesti sellainen joustavuus sijoitusten pitämisessä, kaupankäynnissä tai irtautumisessa, jota voimme tarjota, on jokaisen omaisuuden omistajan tai sijoittajan tavoittama.

Antoine: Alustasi ensimmäinen projekti on tarkoitukseen rakennettu opiskelijamajoitus Nottinghamissa, Iso-Britanniassa. Voisitko kertoa meille siitä hieman?

Arnoldas: Olemme valinneet tämäntyyppisen omaisuuden huolellisen harkinnan ja yhteisömme avulla. Tarkoitukseen rakennettu opiskelijamajoituskompleksi Nottinghamissa, Iso-Britanniassa, on täydellinen aloituskäyttö Smartensin kaltaiselle tokenointialustalle: se on handsfree-investointi, jonka ennustettu vuotuinen tuotto on 15,72%, tulot tulevat vuokrasta sekä kiinteistöjen arvostuksesta. Oman pääoman osuus on 30%, ja pyrimme miljoonan punnan rahoitustavoitteeseen.


Kaiken kaikkiaan opiskelijoiden asuminen Isossa-Britanniassa on nouseva ja tuleva omaisuusluokka. Yhdistynyt kuningaskunta on edelleen yksi suosituimmat globaalit kohteet laadukasta, markkinoitavaa koulutusta hakeville, mikä tarkoittaa, että vuokraa maksavien opiskelijoiden tulovirta ei aio kuivua. Jos etsit hyötyä punnan nykyisestä heikkoudesta, halpa kiinteistö Isossa-Britanniassa on paikka, johon haluaisit pysäköidä pääkaupunkisi juuri nyt.

Antoine: Kuinka monta muuta projektia meidän pitäisi odottaa vuonna 2019? Onko sinulla vapaus keskustella näistä?

Arnoldas: En voi antaa sinulle yksityiskohtia juuri nyt, mutta sanon, että tarkastelemme vielä kuuden varojen tokenointiprojektia, jotka otetaan käyttöön ennen vuoden loppua, ja valmistelemamme salkku on hyvin hajautettu. Tarkastelemme maatalousomaisuutta, erityyppisiä kiinteistöjä, pääomasijoituksia. Kuten sanoin aiemmin, omistamamme tekniikan olennainen etu on rajoittamaton pääsy: varojen omistajat ja pääomasijoittajat, jotka haluavat pääomarahoitusta, pääsevät sijoittajille, ja puolestaan ​​sijoittajille annetaan mahdollisuus niin sanottuun “omistusosuuteen”. Alan investointikynnyksen ollessa alhaisin, annamme tavallisille ihmisille mahdollisuuden tulla varmennetuiksi akkreditoiduiksi sijoittajiksi Smartlands-alustalle ja Smartlandsilla myönnettyjen suojaustunnusten avulla omistaa osuuden kiinteistöstä Isossa-Britanniassa.

Antoine: Kuinka valitset, mitkä projektit listataan alustallesi?

Arnoldas: Panostimme paljon miettimään ja huolellisesti analysoimaan sijoittajiemme oikean omaisuuden valintaa. Itse asiassa tämä on yksi Smartlandsin toinen merkittävä etu: Meillä on joukko tutkijoita, jotka laativat sijoitusasiakirjoja asiakkaillemme, jotta projektin laajuus ja laajuus paljastetaan sijoittajalle osallistumisen varhaisimmissa vaiheissa. Tuloksena on, että prosessi on niin yksinkertainen kuin se voi olla säännellyllä sijoitusjoukkorahoitusalustalla, joka on rekisteröity British Financial Conduct Authorityn, FCA: n kautta..

Antoine: Smartlands aloitti äskettäin a Stellar Powered -lompakko, mitä hyötyä tästä on sijoittajille?

Arnoldas: Periaatteessa se on multisig-lompakko, joka on suunniteltu ensisijaisesti Stellarin SEP8 -protokollalle, mutta johon on lisätty joitain hienoja patentoituja ominaisuuksia, kuten tekoälyyn perustuva vaatimustenmukaisuusmoottori, tilin palautus / kartoitus ja muut. Smartlands-lompakko toimii Stellar-verkon vaatimustenmukaisessa segmentissä, mikä sijoittajalle tarkoittaa, että kaikki liiketoimet suojaustunnuksilla, XLM: llä ja natiivimerkillä SLT toimitetaan huolellisesti, jotta estetään laittomaan toimintaan liittyvät riskit..

Antoine: Missä Smartlands on sijoitettu viiden vuoden kuluttua?

Arnoldas: New Yorkissa järjestetyssä Consensus 2019 -tapahtumassa olemme esittäneetYksisarvinen visio”- kuluttajakeskeisen lähestymistavan strategia, joka suunnittelee siirtymistämme arvopaperimerkkien liikkeeseenlaskualustasta globaaliksi sijoitusekosysteemiksi, joka keskittyy tuottoisimpiin osaketyyppeihin ja omaisuusluokkiin. Visio on kyse likviditeetin vapauttamisesta erilaisille nykyisin epälikvideille varoille ja tietysti täysin liikkuvaksi. Pohjimmiltaan Smartlandsista on tulossa yhden napsautuksen operaatio, jossa on sisäänrakennettu pörssi, jossa sijoittajat voivat seurata tarjouksia ja hallita salkkuja suoraan mobiililaitteistaan ​​käyttämällä useita fiat-valuuttoja ja kryptovaluuttoja.

Myönnämme Smartlands -kortille aidosti ainutlaatuisen toiminnallisuuden monilompakkoisella maksujärjestelmällä. Kaikki Platformin avulla luomasi rikkaudet tallennetaan tilillesi – digitaaliset varat, fiat-valuutat ja salaus. Korttia käytetään aivan kuten Visa tai Mastercard, jolloin asiakkaamme voivat suorittaa IBAN- ja SEPA-siirtoja sekä arvon tallentamiseen.

Jos haluat lisätietoja, vieraile Smartlands tai tutustu uusimpaan Smartlands-projektiin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map