Sijoittaminen Square, Inc -osakkeisiin (NYSE: SQ)

Square, Inc. (NASDAQ:SQ) on finanssipalveluyritys, joka sijaitsee San Franciscossa Kaliforniassa. Laitteisto- ja ohjelmistoratkaisujensa avulla Square tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille erilaisia ​​työkaluja päivittäisten taloudellisten tarpeidensa täyttämiseen. Vuosien varrella yhtiö on kasvanut yksittäisen kapealla tuotteesta kokonaisen finanssipalvelujen ekosysteemin kehittämiseen. Yhtiö on jatkanut näköalojensa laajentamista ja osoittautunut oikeutetuksi vaihtoehdoksi perinteiselle pankkisektorille.

Mikä on Square, Inc (SQ)?

Squaren perustivat Twitterin toimitusjohtaja Jack Dorsey ja liikemies Jim McKelvey vuonna 2009. Yritys työllistää 3800 henkilöä ja toimii Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Japanissa ja Iso-Britanniassa. Square alkoi suunnitella toimittajille Square Reader -tuotetta, joka liitettiin laitteen kuulokeliitäntään ja antoi heidän käsitellä luottokorttitapahtumia. Siitä lähtien yritys on laajentanut tuotetarjontaansa ja rakentanut palvelupaketin, jonka avulla yritykset voivat yhdistää useita toimintoja, mukaan lukien kauppiaspalvelut ja mobiilimaksut, yhden ikkunan palveluksi. Aikaisempiin Square-tekniikan käyttöönottajiin kuului Starbucks ja Whole Foods, jotka alkoivat tarjota Square-tuotteiden maksuvaihtoehtoja vuonna 2012 ja 2014. Varhaisen menestyksen jälkeen yritys julkisti IPO: n vuonna 2015. Siitä lähtien yhtiö on jatkanut innovaatioita tarjoamalla ratkaisuja monien käyttäjien tarpeiden tyydyttämiseksi..

Miksi Square, Inc (SQ) Aine?

Squaren toiminta on olemassa kahdessa erillisessä ekosysteemissä. Ensimmäinen on heidän myyjäekosysteemi, joka tarjoaa palveluja yritysten ja kauppiaiden tarpeisiin. Square tunnetaan parhaiten Square Readerista, joka kiinnitetään mobiililaitteiden kuulokeliitäntään ja jonka avulla kauppiaat voivat hyväksyä korttimaksuja. Toinen tunnettu tuote myyjäekosysteemissä on Square Stand, joka on myyntipisteratkaisu, jonka avulla ravintolat, vähittäiskaupat ja muut tiili- ja laastiliikkeet voivat hyväksyä erilaisia ​​maksuvaihtoehtoja. Square tuottaa tuloja sekä kiinteän verokannan että prosenttiosuuden kautta tapahtumaa kohti näiden laitteiden kautta. Yhtiö on myös hiljaisesti kehittänyt useita back-end-ratkaisuja yrityksille, mukaan lukien palkanlaskentaohjelmistot, asiakashankintatyökalut, laskutusohjelmistot, tapaamisaikatauluratkaisut ja liiketoiminnan rahoituksen. Vaikka nämä eivät välttämättä ole tunnetuimpia Square-tuotteita kuluttajille, nämä sovellukset ovat kriittisiä, kun tarjotaan loppupää kokemus koko maksukauden ajan. Näillä tarjouksilla yritys on vahvistanut itsensä yrityksen jokapäiväisten tarpeiden palvelupalveluksi.

Square-operaatioiden toinen pilari on Cash App. Alun perin nimellä Square Cash, tämä mobiilimaksupalvelu antaa henkilöille mahdollisuuden siirtää rahaa mobiilisovelluksen kautta. Cash App -sovelluksen kautta asiakkailla on mahdollisuus vastaanottaa rahaa Square Cash -korttiinsa liittyville pankkitileille sekä omille pankkitileilleen. Cash Appilla oli noin 32 miljoonaa käyttäjää Vaikka Square keskittyy pääasiassa Cash App -sovellukseen kilpailemaan perinteisten pankkien kanssa, muut digitaaliset ratkaisut, kuten PayPalin Venmo, ovat myös vahvoja kilpailijoita avaruudessa. Vaikka Venmolla on suurempi käyttäjäkunta, Cash App tarjoaa useita lisäominaisuuksia, jotka ovat osoittautuneet erittäin suosituiksi. Yksi esimerkki on kyky ostaa ja myydä osakkeita ja Bitcoinia sovelluksen kautta. Käteissovelluksen sijoitusosiossa käyttäjät voivat käyttää tilinsä saldoa ostamaan Bitcoineja tai osakkeita osakemarkkinoilla. Cash App oli yksi ensimmäisistä maksualustoista, joka tarjosi tukea Bitcoinille, ja tapahtumien kautta syntynyt raha on ollut merkittävä osa heidän tulomalliaan sen jälkeen. Yrityksen usko salaukseen osoitettiin edelleen lokakuussa 2020, kun ilmoitettiin investoineen 50 miljoonaa dollaria 4 709 bitcoinin ostamiseen. Yhdessä nämä tarjoukset ovat antaneet Cash App -ekosysteemin kasvaa massiivisesti vuosien varrella ja muuttaneet sen alustaksi, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää, säästää ja käydä kauppaa yhdessä paikassa.

Square, Inc. (SQ) Näkymät

Yhä digitalisoituneessa maailmassa Square on rakentanut ekosysteemin, jonka avulla sekä yritykset että yksityishenkilöt voivat helposti hallita rahaa. Tällaisen suuren tuotetarjonnan ansiosta Square: n liikevaihdon kasvu ei ole riippuvainen yhdestä ainoasta tuotteesta, vaan pikemminkin tukkumyynnin siirtymisestä perinteisiltä rahoituslaitoksilta kohti online-, mobiili- ja digitaalisia ratkaisuja. Neliön myyntipistelaitteistolla tapahtumaa kohden kerätyt maksut ovat pysyneet keskeisenä osana yrityksen kasvua sen perustamisesta lähtien, mutta muut tulovirrat ovat yhä tärkeämpiä. Laajentumisalueita vuosien varrella, jotka ovat mainitsemisen arvoisia, ovat Squaren kokeilu ruokatoimitukseen, verkkosivustojen rakentamiseen, tekoälyyn, syvälliseen oppimiseen ja veroilmoitusohjelmistoihin. Uusien tulovirtojen lisäksi olemassa olevat tulovirrat ovat myös hyvässä asemassa eksponentiaaliseen kasvuun. Koska Square toimii tällä hetkellä vain viidessä maassa, nykyisten tuotteiden ja palvelujen laajentaminen uusille markkinapaikoille on lupaava tie kasvulle eteenpäin.

Square on panostanut merkittävästi rahoituspalvelutarjonnansa laajentamiseen, erityisesti pienyritysten pääomalainaamisohjelmiin. Square Financial Servicesin kautta yhtiöllä on sai suostumuksen pankin avaamiseen Utahissa Vaikka pienyritykset kääntyisivät yleensä perinteisten pankkien puoleen luotonantoa, yritystilien perustamista ja muita päivittäisiä palveluita varten, Square-kentän tunkeutuminen tähän tilaan voi olla suuri uhka rahoituslaitoksille. Vaikka paikallisten yhteisöpankkien kanssa on vastustettu, Square on väittänyt, että ne täyttävät pienyritysten tarpeet, joihin perinteiset instituutiot ovat puutteellisia, vetoamalla lukuihin, jotka sanovat kaksi kolmasosaa Square-asiakkaista ei kyennyt saamaan rahoitusta mistään muualta.

Mistä ostaa Square, Inc (SQ)

Välittäjä, jota suosittelemme, on Firstrade.

Firstrade on johtava online-välitysyritys, joka tarjoaa täyden valikoiman sijoitustuotteita ja -työkaluja, jotka on suunniteltu auttamaan kaltaisiasi sijoittajia hallitsemaan taloudellista tulevaisuuttasi. Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 1985 Firstrade on sitoutunut tarjoamaan arvokkaita ja laadukkaita palveluja.

Yhdistämällä oma kaupankäyntiteknologia, erittäin intuitiivinen käyttöliittymä, erinomainen asiakaspalvelu ja mobiilisovellukset, Firstrade tarjoaa kattavan ratkaisun kaikkiin sijoitustarpeisiisi.  Firstrade on FINRA / SIPC: n jäsen.

Sijoittaminen Square, Inc -osakkeisiin (NYSE: SQ) Sijoittaminen Square, Inc -osakkeisiin (NYSE: SQ) Sijoittaminen Square, Inc -osakkeisiin (NYSE: SQ)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Osakevälittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, kuten tilimaksut ja vähimmäismäärät, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Osakevälittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, kuten tilimaksut ja vähimmäismäärät, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

★★★★★ ★★★★★ Public.com-arvostelu

Securities.io-luokitukset määrittää toimituksemme. Osakevälittäjien pisteytyskaavassa otetaan huomioon kymmeniä tekijöitä, kuten tilimaksut ja vähimmäismäärät, kaupankäyntialustat, asiakastuki, sääntelyelimet ja sijoitusvaihtoehdot.

Palkkiot

Zero Commission

Palkkiot

Zero Commission

Palkkiot

Zero Commission

Tilin vähimmäismäärä

Ei mitään

Tilin vähimmäismäärä

100 dollaria

Tilin vähimmäismäärä

Ei mitään

Ylennykset

Vapaat osakkeet *

* Katso verkkosivulta lisätietoja.

Ylennykset

Ei mitään

Edistäminen

Ei mitään

Yhteenveto

Square: n kasvu on ollut hämmästyttävä menestystarina yksinkertaisesta kortinlukijasta monen miljardin dollarin yhtiöön, joka häiritsee koko rahoituspalvelualaa. Kyky laajentaa yhtä tuotetta ja luoda koko ekosysteemi, johon miljoonat yritykset ja yksityishenkilöt luottavat, ei ole jotain, joka nähdään joka päivä. Vaikka yritys on jo nähnyt valtavaa menestystä, niissä ei ole merkkejä hidastumisesta. Investoimalla Bitcoiniin ja muihin häiritseviin tekniikoihin toimitusjohtaja Dorsey on tehnyt visionsa selväksi. Squarella on potentiaalia siirtää koko ala uudelle, digitaaliselle aikakaudelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner