Investering i Paypal Holdings, Inc (NASDAQ: PYPL)

Paypal Holdings, Inc. (NASDAQ:PYPL) er kendt som en førende udbyder af online betalingsløsninger. Med et alternativ til mere traditionelle betalingsmetoder blev PayPal fremtrædende i begyndelsen af ​​2000’erne som facilitator for betalinger til online-auktionssiden eBay. Virksomheden opererer ud af Californien i USA og er fortsat en af ​​de mest innovative virksomheder inden for finansteknologi (fintech). som det fremgår af deres nylige anvendelse af kryptokurrency i deres økosystem.

Hvad er Paypal Holdings, Inc (PYPL)?

PayPal blev grundlagt i 1998 af to personer med software engineering baggrund og en advokat ved uddannelse. Oprindeligt kendt som Confinity blev Max Levchin, Luke Nosek og Peter Thiels nye firma oprettet for at udvikle sikkerhedssoftware til håndholdte enheder. Efter at have fundet lidt succes på dette område drejede de deres strategi og valgte i stedet at bygge en digital tegnebog. Dette nye produkt blev lanceret næsten et år senere i slutningen af ​​1999. Kort tid efter fandt der en fusion sted mellem Confinity og X.com, en onlinebank oprettet af Elon Musk. Selvom det nye firma oprindeligt holdt X.com-navnet, valgte de at ommærke og afklare deres produkt- og servicetilbud. Virksomheden besluttede sig for navnet PayPal i 2001, og virksomheden blev til sidst børsnoteret i 2002.

Kort efter børsintroduktionen købte eBay PayPal for $ 1,5 mia. På dette tidspunkt imponerede virksomhedens vækst investorer. Over 70% af eBay-auktionerne accepterede betalinger via PayPal, og ca. 25% af de lukkede auktioner brugte denne innovative nye betalingsløsning. På bare 8 år voksede PayPal til over 100 millioner brugere på tværs af 190 territorier og tilbyder tjenester ved hjælp af 25 forskellige valutaindstillinger. I september 2014 valgte PayPal at dele sig fra eBay og fokusere på andre muligheder for vækst. Selvom de to fortsatte med at arbejde tæt sammen, blev det i begyndelsen af ​​2018 meddelt, at PayPal ville ophøre med at behandle kortbetalinger til online-auktionssiden i 2020. I dag er PayPal i høj grad en separat identitet fra sin tidligere ejer.

Hvorfor gør Paypal Holdings, Inc (PYPL) Stof?

På trods af eksistensen for to årtier siden har Paypals evne til at holde trit med forandring gjort det muligt for den at forblive meget relevant i den moderne æra. Denne evne har gjort det muligt for virksomheden nu at betjene over 350 millioner kunder og købmænd i mere end 200 territorier. Med det mål at gøre finansielle tjenester billigere, mere bekvemme og mere sikre, er de fortsat med at innovere. I 2019 så et partnerskab med giganterne på sociale medier Instagram lanceringen af ​​Checkout på Instagram, hvilket muliggør sikre betalinger ved hjælp af Paypal-platformen inden for applikationen..

En tidlig strategisk erhvervelse kom i 2013, da Paypal erhvervede opstart Braintree for $ 800 millioner. Som en del af Braintree’s portefølje erhvervede Paypal teknologien bag Venmo, en betalingsapp til mobil service, der nu er vokset til over 40 millioner brugere. For nylig foretog virksomheden endnu et stort træk ved at købe shoppingbelønningsplatformsfirma Honey i en aftale til en værdi af over 4 mia. $, Deres hidtil største overtagelse. Honning er et pengebesparende værktøj, der er populært blandt årtusinder, med over 17 millioner aktive brugere. Paypal oplyser, at det planlægger at yderligere integrere Honey i Paypal og Venmo platforme, giver virksomheden mulighed for at udvide sit netværk yderligere og tiltrække flere handlende.

Paypal gjorde et stort stænk i 2020 ved at annoncere støtte til kryptokurver inden for deres platform. Alle brugere kunne nu købe, holde og sælge kryptovalutaer fra deres Paypal-konti. Dette åbnede muligheden for at foretage transaktioner gennem deres platform ved hjælp af populære kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum, hvor betalinger foretaget med krypto konverteres til den nationale valuta, som sælgeren vælger. Denne vedtagelse giver mulighed for en ny og innovativ måde at foretage betalinger til enhver af virksomhedens 26 millioner verdenshandlere. Oprindeligt tilbudt kun i USA, udvides denne tjeneste til Venmo-platformen og til internationale markeder i 2021. Mens konkurrenter som Square’s Cash App allerede har tilladt kryptotransaktioner i nogen tid, skaber dette skridt en mulighed for en af ​​de største leverandører. netværk i verden for at begynde sin integration i kryptovaluta-økosystemet.

Paypal Holdings, Inc (PYPL) Udsigter

På trods af de positive nylige meddelelser og strategiske træk går et stigende antal konkurrenter ind i rummet og kan potentielt true Paypals position i sektoren. Tekniske virksomheder som Google, Apple, Amazon og Facebook udvikler alle deres egne betalingssystemer. I forventning om øget konkurrence har Paypal lagt en stor indsats i at opbygge kerneaspekter af deres forretning som Venmo. Som et resultat har mobilapplikationen udviklet sig fra enkle P2P-pengeoverførselsværktøjer til en moderne, velafrundet applikation til finansielle tjenester. Mens peer-to-peer-overførsler i appen ikke genererer indtægter, nyere funktioner såsom Øjeblikkelige overførsler og Venmo kreditkort er muligheder, der er tjent penge på. Med en undersøgelse fra 2019, der bekræfter det 20% af amerikanerne har brugt Venmo i det forløbne år, er der en klar og nuværende mulighed for at udnytte platformens indtjeningsevne.

Paypal har også kigget mod udenlandske markedspladser med det mål at udvide sin brugerbase. I 2019 købte Paypal GoPay, en betalingsplatform, der opererer i Kina. Flytningen gjorde Paypal til første udenlandske betalingsplatform at operere i det land. Selvom markedspladsen i Kina er domineret af indenlandske giganter som Alipay, var det et skridt i den rigtige retning at få adgang til et af de største markeder i verden. Med omhyggelig planlægning og udførelse har denne erhvervelse potentialet til at betale sig på en enorm måde.

På trods af denne potentielle konkurrence fra gigantiske teknologivirksomheder har PayPal været på toppen i mere end 20 år. Deres globale netværk er massivt, og de er meget godt placeret til at afværge eventuelle udfordringer i de kommende år.

Hvor kan man købe Paypal Holdings, Inc (PYPL)

En mægler, som vi anbefaler er Firstrade.


Firstrade er et førende online mæglerfirma, der tilbyder en komplet serie af investeringsprodukter og værktøjer designet til at hjælpe investorer som dig med at tage kontrol over din økonomiske fremtid. Siden grundlæggelsen i 1985 har Firstrade forpligtet sig til at levere tjenester af høj værdi og kvalitet.

Ved at kombinere proprietær handelsteknologi, en meget intuitiv brugergrænseflade, fremragende kundeservice og mobile applikationer tilbyder Firstrade en omfattende løsning til alle dine investeringsbehov.  Firstrade er medlem af FINRA / SIPC.

Investering i Paypal Holdings, Inc (NASDAQ: PYPL) Investering i Paypal Holdings, Inc (NASDAQ: PYPL) Investering i Paypal Holdings, Inc (NASDAQ: PYPL)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for aktiemæglere tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finansanmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for aktiemæglere tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

★★★★★ ★★★★★ Public.com anmeldelse

Securities.io-vurderinger bestemmes af vores redaktionsteam. Scoringsformlen for aktiemæglere tager højde for snesevis af faktorer, herunder kontoopgifter og -minimum, handelsplatforme, kundesupport, regulerende organer og investeringsmuligheder.

Gebyrer

Nul Kommissionen

Gebyrer

Nul Kommissionen

Gebyrer

Nul Kommissionen

Kontominimum

Ingen

Kontominimum

$ 100

Kontominimum

Ingen

Kampagner

Gratis aktier *

* Se webstedet for detaljer.

Kampagner

Ingen

Forfremmelse

Ingen

Resumé

Da verden fortsætter med at bevæge sig væk fra mere traditionelle betalingsmetoder såsom kontanter og kreditkort til fordel for e-handel og digitale betalinger, er det kun få virksomheder, der er i en så god position som Paypal er at kapitalisere. Virksomheden fortsætter med at innovere og skaber et bredt og varieret betalingsøkosystem, der engagerer både forbrugere og handlende. Deres netværk er enormt og virkelig globalt, hvilket gør det svært for enhver nytilkomne til markedet at konkurrere med dem. Virksomheden er konstant på udkig efter nye veje at udvide sig til, som det fremgår af dets nylige strejf i kryptovalutaområdet. Med evnen til at tilpasse sig og forblive relevant forbliver fremtiden lys for Paypal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map