Vaihda älykkäästi ja ansaitse teräviä

OKEx on ollut markkinajohtaja lohkoketju- ja salausteollisuudessa kaupankäynnin määrän, palvelevien maiden ja käyttäjäkunnan suhteen. Käyttäjillä yli 100 maasta OKEx tarjoaa alan kattavimman tuotepaketin, joka vaihtelee spot-kaupasta, marginaalikaupasta, C2C-kaupasta sekä salausjohdannaisista ja auttaa kauppiaita, kaivostyöläisiä ja institutionaalisia sijoittajia optimoimaan sijoitusstrategiansa.

Tämä artikkeli opastaa sinut läpi laajan tuotevalikoiman, jonka OKEx toi sinulle, ja antaa sinulle mahdollisuuden tulla älykkääksi kauppiaaksi OKExillä!

Spoilerihälytys: vieritä alaspäin ja ylimääräiset palkkiot ovat OKEx-tililläsi, kun olet oppinut käymään kauppaa OKExillä!

Älä unohda rekisteröityä ja suorittaa KYC2-vahvistus ennen kaupankäynnin aloittamista! Tutustu tähän artikkeliin saadaksesi lisätietoja KYC-vahvistuksen suorittamisesta.

Kun olet rekisteröitynyt OKExiin ja suorittanut henkilöllisyyden vahvistustason 2, älä unohda suorittaa päivittäinen salauksen oppimistehtävä katsomalla videota tai lukemalla OKEx Akatemian julkaiseman artikkelin, ja ilmainen Bitcoin on lompakossasi! Katso artikkeli, jossa on yksityiskohtainen opas kuinka ansaita ilmaista bitcoinia joka päivä!

  1. Salaus salauspaikalla

Kun blockchain-tekniikka kehittyy edelleen ja sitä käytetään, markkinoiden saataville tulee enemmän merkkejä kaupankäyntiin. OKExissä olemme sitoutuneet tarjoamaan kekseliään, käyttäjäystävällisen ja yhteensopivan alustan kaupankäynnille ja auttamaan blockchain-hankkeita kasvamaan.

OKEx on yksi maailman suurimmista markkinoista kaupankäynnin määrän mukaan ja tarjoaa vahvaa likviditeettiä kauppiaille. Tarjoamme yli 200 korkealaatuista omaisuutta ja yli 400 kaupankäyntiparia listattuna kaupankäyntiin.

Napsauttamalla tätä saat lisätietoja spot-kaupan suorittamisesta!

  1. Marginaalikauppa

Marginaalikauppa on tapa käydä kauppaa lainaamalla varoja kauppiailta tai pörsseiltä. Sen avulla käyttäjät voivat käyttää pienen määrän alkupääomaa hyödyntääkseen positioitaan maksimoidakseen voiton spot-kaupassa.

OKEx tukee kaikkiaan 34 marginaalikauppaa, mukaan lukien BTC, LTC, ETH, ETC, BCH, USDT, BSV, DASH, EOS, NEO, QTUM, TRX, XRP, ADA, ALGO, ATOM, BTM, BTT, ELF, HC, IOST, IOTA, LINK, OKB, OMG, ONT, VSYS, XLM, XMR, XTZ, ZEC, ZIL, HBAR ja RVN.

Napsauttamalla tätä saat lisätietoja spot-kaupan suorittamisesta!

  1. Futuurikauppa

OKEx pyrkii tarjoamaan käyttäjille kaikki käytettävissä olevat kaupankäyntivaihtoehdot riskien suojaamiseksi ja varojen kasvun tavoittamiseksi. Siksi tarjoamme maailman ensimmäisen salausvarojen futuurikaupan. Sen julkaisemisesta lähtien instituutioasiakkaamme, ammattimyyjämme ja kaivostyöläiset ovat ottaneet sen hyvin vastaan.

Tässä tuemme tärkeimpiä salausresursseja, nimittäin Bitcoin, Ethereum, EOS, Litecoin, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, XRP, TRX ja Ethereum Classic

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Futures-kaupankäynnistä!

  1. Optioiden kauppa

OKEx tarjoaa tällä hetkellä optioita neljällä eri eräpäivällä. Myynti vaatii lyhyen pätevyyden, joka voidaan ottaa käyttöön suorittamalla tietokilpailuja. Myyntivaihtoehdot edellyttävät, että tilin käytettävissä oleva omaisuuserä on vähintään 0,2 BTC (tai vastaava muu omaisuus) tai että optiotilin kaupankäyntimäärät viimeisten 30 päivän aikana ovat vähintään 2 BTC (tai vastaavaa muuta omaisuutta)


Kun olet avannut optioposition, ole varovainen riskienhallinnan suhteen. Kun tilin saldo on saavuttamassa ylläpitomarginaalin, se tarkoittaa, että positioon liittyy suurempi riski; kun tilisi saldo on pienempi kuin ylläpitomarginaali, positiosi puretaan.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Futures-kaupankäynnistä!

OKEx on ilo ilmoittaa yksinoikeuden tarjouksen käyttäjille, jotka ovat uusia meille! Saat jopa 11,5 USDT ylimääräisinä palkkioina tilillesi suorittamalla alla olevat yksinkertaiset tehtävät.

Palkintojakso: (10:00 UTC) 1. heinäkuuta 2020 – 11. heinäkuuta, 2020 (klo 12.00 UTC).

– Rekisteröidy nyt, jos et ole vielä tehnyt niin.

– Täydellinen tason 2 KYC-vahvistus (+ 0,5 USDDT)

– Suorita mikä tahansa talletussumma (+1 USDT)

– Osta mikä tahansa kryptovaluutta OKEx Buy Crypto -alustan kautta (+1 USDT)

– Suorita mikä tahansa seuraavista: Crypto to crypto spot -kauppa / Marginaalikauppa / Futuurikauppa / Optiokauppa (+ 2USDT)

– Osta ja hanki OKB (+2 USDT)

– Tee meille kolme uutta viittausta viittauslinkin avulla (+5 USDT)

Muista ansaita ILMAINEN BITKOINI JOKA PÄIVÄ katsomalla video tai lukemalla OKEx Akatemian julkaisema artikkeli! Katso artikkeli, jossa on yksityiskohtainen opas kuinka ansaita ilmaista Bitcoinia joka päivä!

Seuraa meitä sähkeessä (linkki :) ja Twitterissä (linkki :), pysy kuulolla saadessamme lisää päivityksiä tulevista uutisista ja tapahtumista!

Ehdot: Palkinnot otetaan käyttöön 15 työpäivän kuluessa kampanja-ajanjaksosta. Jokainen tili voi lunastaa palkkion vain kerran, jokainen suoritettu tehtävä lasketaan vain kerran, palkkioita ei kerätä toistuvasti. Kampanjapalkkiot maksetaan vain päätilillesi.

Varoitukset: Usean tilin rekisteröinti OKEx-palkkioon tai muuhun epärehelliseen toimintaan johtaa kaikkien liitettyjen tilien välittömään lopettamiseen. Väärennetyt tilit ja haitalliset yritykset saada palkkioita eivät ole sallittuja, eivätkä nämä tilit saa palkkioita.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map