Technical Weekly – Mikään ei ole hyvää tai huonoa, mutta ajattelu tekee siitä niin (2. kesäkuuta)

Lyhyesti

 • BTC takaisin 10000 psykologista tasoa jälleen tiistaina Aasiassa; altcoins olivat enimmäkseen vihreitä.
 • Tekniset indikaattorit osoittavat sen BTC voidaan aloittaa pelaamaan kiinniottopeliä, ja mielipiteet säilyivät pääosin positiivisina.
 • ETH edelleen altcoin-valokeilassa, kun toiseksi suurimman salauksen hinta oli 250, kun taas ADA ja LTC olivat myös keskipisteenä.

Markkinakatsaus

Kryptovaluuttamarkkinat olivat tiukassa Aasian aikaisessa istunnossa laajalti vihreässä, kun kauppiaita ja sijoittajia ilahdutti BTC hinnat, jotka lähettivät johtavan salauksen takaisin tärkeimpien 10000-tasojen yläpuolelle saavuttaen tuoreen kolmen kuukauden korkeimman.

Markkinat saattavat miettiä, onko nykyinen BTC ralli voisi jatkua yli 10000 tasolla, tutkimus osoittaa, että positiivinen ilmapiiri säilyi ennallaan. Sentix Bitcoin Time Differential Index mittaa lyhyen ja keskipitkän aikavälin käsityksen välistä eroa. Indeksi nousi viime viikolla -0,3 ja palautui hieman tällä viikolla. Sentixin toimitusjohtaja Patrick Hussy sanoi, "strateginen ostohalukkuus yhdistyy lievään optimistiseen tunteeseen, jonka pitäisi johtaa Bitcoinsin hintojen nousuun tulevina viikkoina. “

Kuva 1: Sentix Bitcoin Time Differential Index

Lähde: Sentix

Kuva 2: BTC 25d vinous

Lähde: Skew

Lisäksi johdannaiskauppatiedot voivat myös tukea a BTC ralli tapaus. Skew: n tiedot osoittavat sen BTCOptioiden vinoutuminen pysyi negatiivisella alueella (-8%) huolimatta lukumäärän palautumisesta matalasta (-11,7%). Negatiivinen vinous osoittaa yleensä, että lyhytaikainen volatiliteetti voi lisääntyä ja voi suosia nousua. Tämä voi kuitenkin olla vain osa kuvaa; kauppiaat ja sijoittajat eivät todennäköisesti halua menettää muita johdannaiskauppatietoja OKEx-kojelauta kirjoittanut Skew.

Muualla, ETH jatkuu valokeilassa, koska toiseksi suurimman salauksen hinnat ovat testanneet 250 keskeistä tasoa. NEO ja ONT ylitti suurimman altcoinin, nousi yli 8%. Kääntöpuolella, MKR ja HBAR vaihdettiin noin 1% vähemmän.

TRX On aseta tehdä uusi tuote-ilmoitus ensi maanantaina, mikä voi olla tärkeä painopiste Tron tarkkailijat. sillä välin, XMRTekninen konferenssi MoneroKon odotetaan alkavan kuukauden puolivälissä. Vuosittaisessa tapahtumassa keskitytään yksityisyyden ja rahoitusteknologian kysymyksiin.

Hinta-analyysi

BTCUSDT – Uuden rallin alku?

 • BTCUSDT tuotti positiivisen purkautumisen edellisestä kolmiokuviosta ja saavutti kolmen kuukauden korkeimman tason. Uskomme kaavion mukaan, että se voi olla keskipitkän aikavälin rallin alku.
 • Päivittäinen MACD tuotti juuri nousevan jakosuodattimen, mikä osoittaa, että nouseva vauhti on kasvanut, kun taas RSI ei ole vielä yliostetulla alueella, mikä viittaa siihen, että voisi olla vielä tilaa sallia enemmän ylöspäin suuntautuvia liikkeitä.
 • Samalla huomasimme, että vaikeusnauha oli puristunut uudelleen, mikä tarkoittaa, että jotkut kaivostyöläisistä voisivat olla antautuneet. Tunnettu analyytikko Willy Woo selitti, vaikeusnauhan kääntö voi merkitä härkäajon alkua. Vaikka kuinka kauan tämä puristus kestää, on toinen kysymys.
 • Uskomme, että 10500 voisi silti olla merkittävä vastustaso, eikä pari välttämättä pysty palauttamaan tällaisia ​​tasoja yhdellä yrityksellä. Uskomme, että edelliset kaksi korkeinta kohtaa 10077 ja 9955 voivat olla välttämättömiä lyhyellä aikavälillä. Jos näiden kahden tason takaisinotto vahvistetaan, se voisi vahvistaa perustan ylittää 10500.

Kuva 3: BTCUSDT-päivittäinen kaavio

Lähde: OKEx; Kaupankäyntinäkymä


ETHUSDT – Merkit osoittavat, että sonnit ovat väsymässä?

 • ETHUSDT tuotti entistä merkittävämmän purkauksen edellisestä kolmiokuviosta, ja ralli on jatkunut siitä lähtien. Jotkut merkit osoittivat kuitenkin, että ralli voisi alkaa väsyä pian.
 • Näemme, että MACD pysyi positiivisena, mikä tarkoittaa, että noususuunta oli edelleen jonkin verran ehjä. RSI on kuitenkin jo ollut yliostetulla vyöhykkeellä, mikä osoittaa, että härät saattavat tarvita lisää konsolidointeja ennen jatkamista.
 • Lisäksi stokastisen kaksi riviä ovat sekoittuneet yliostetulla alueella, mikä voi olla toinen huolestuttava merkki ETH härkiä, koska se voi myös vahvistaa tapausta, jossa ralli alkaa väsyä.
 • Uskomme, että 30. huhtikuuta korkealla lähellä 227: tä voisi olla ensimmäinen taso, jota voi katsella alapuolella, kun taas 8. maaliskuuta korkealla lähellä 251: tä voisi olla toinen katsottava alue.

Kuva 4: ETHUSDT-päivittäinen kaavio

Lähde: OKEx; Kaupankäyntinäkymä

ADAUSDT – Aika kääntyä?

 • ADAUSDT viimeaikainen ilmoitus tulevasta Shelley-haarukasta, ja pari on ollut yksi parhaiten menestyvistä kryptoista viimeisten seitsemän päivän aikana.
 • Uskomme kuitenkin, että ralli voisi olla terveellisempi, jos konsolidointi toteutuu.
 • Momentti-indikaattorit voivat myös vahvistaa hintakonsolidointia, koska stokastinen tuotti alun perin laskun yliostetulla alueella. Samalla RSI oli syvällä yliostetulla alueella.
 • Lopullinen oskillaattori oli myös laskussa, ja hinta tuotti joitain korkeampia korkeuksia, kun taas UO ei seurannut.
 • Ihanteellinen tapaus olisi konsolidointi nykyisellä tasolla sen sijaan, että kanavan pohjassa oleva tuki testataan uudelleen lähellä 0,057: ää.

Kuva 5: ADAUSDT-päivittäinen kaavio

Lähde: OKEx; Kaupankäyntinäkymä

LTCUSDT – Asettaa testaamaan 200 MA: ta

 • LTCUSDT odotetaan testaavan 200 päivän liikkuvan keskiarvon pinta-ala, joka on tällä hetkellä hieman alle 50 ja lähellä kolmion kuvion ylempää vastusta. Tämä on myös alue, jota ei ole testattu maaliskuun alusta lähtien.
 • Uskomme, että nykyinen heikko vauhti ei välttämättä salli hinnan nousua tällaisen tason yläpuolelle lyhyellä aikavälillä, vaikka MOM onkin hieman purkautunut alaspäin suuntautuvasta kanavasta.
 • Koska RSI on saavuttamassa yliostetut tasot, se vahvistaa tapausta, jossa kolmion alempi tuki testataan uudelleen ennen purkauksen tuottamista.

Kuva 6: LTCUSDT-päivittäinen kaavio

Lähde: OKEx; Kaupankäyntinäkymä

Kirjoittaja: Cyrus Ip – tutkimusanalyytikko

Julkaisija: OKEx

2. kesäkuuta 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map