OKEx Technical Weekly: Reilu on pahaa, virhe on oikeudenmukainen (5. toukokuuta)

 • Markkinat olivat jakautuneet BTC hinnat viime viikon rallin jälkeen, joka johti johtavan salauksen 9400 tasolle.
 • Lisääntyvät keskustelut XRP hinnat markkinoilla kolmanneksi suurimpana salauksena vakiintuvat edelleen lähellä 0,22.
 • Pienemmät altcoiinit, joiden nimet ovat DGB, ALGO, ja THETA ylitti suuremmat ikäisensä.

Markkinakatsaus

Salausvaluuttamarkkinat olivat laajalti vihreät Aasian tiistaina, kuten bitcoin on vaihtanut kättä välillä 8600 – 8900 viime viikon rallin jälkeen. Markkinat ovat jatkaneet keskittymistä tulevaan bitcoin-palkkion puolittamistapahtumaan, joka on noin viikon päässä.

Markkinaosapuolilla näyttää kuitenkin olevan entistä monipuolisempi näkemys johtavan salauksen hinnasta ennen / puolittamista viime viikon rallin jälkeen.

Tunnettu kryptoanalyytikko Nick Chong uskoo että bitcoin hinnat saattavat nousta uudelle vuosittaiselle korkeimmalle viikoissa. Chong korosti, että tekijät, kuten BTCViikoittaiset tekniset indikaattorit ovat muuttuneet positiivisiksi, irrotus osakkeista, ja uusi hajautusaste voi edelleen kasvattaa sonneja.

Kääntöpuolella uusi kysely Sentixiltä BTC sijoittajat olisivat voineet olla liian luottavaisia ​​tämän rallin aikana. Sentixin toimitusjohtaja Patrick Hussy sanoi: “Sijoittajia ei tule sokaista nykyisestä hyvästä ilmapiiristä.." Hän lisäsi sen "Tämä ylimääräinen itseluottamussignaali vahvistettiin jälleen viimeisimmässä sijoittajakyselyssä. Hintojen nousun ilma on siten ohenemassa. “

Kuva 1: Bitcoinin tuntihash rate

Lähde: Glassnode

Kuva 2: Sentix Bitcoin Sentiment Index

Lähde: Sentix

Vaikka osallistujilla voi olla eri näkemyksiä, aiempi tutkimuksemme on jo osoittanut, että toukokuu voi olla yksi hedelmällisimmistä kuukausista BTC sijoittajille. Aikaisempi julkaisumme <Bitcoinin kausiluonteisuus> korosti, että bitcoinilla on paras keskimääräinen kuukausittainen kehitys huhtikuussa, toukokuussa, lokakuussa ja marraskuussa heinäkuusta 2010 lähtien.

Puolittamisen taustalla tämä toukokuu voi olla yksi mielenkiintoisimmista kuukausista kaikille salausmarkkinaosapuolille. Lisää keskusteluja bitcoinin puolittamisesta OKEx Financial Markets Director Lennix Lai järjestää OKEx-neuvottelut webseminaari asiantuntijoiden ja analyytikoiden kanssa 7. toukokuuta, rekisteröidy tässä.

Altcoin-tilassa olemme nähneet joidenkin pienikokoisten nimien ylittäneen tärkeimmät ikäisensä DGB ja HBAR molemmat nousivat yli 8%, kun taas XRP kasvoi noin 2% ja ETH oli enimmäkseen tasainen. Markkinat ovat nähneet lisää keskusteluja XRP hinnat markkinahinnan kolmanneksi suurimman salauksen jälkeen koskettivat aikaisemmin 0,22 kahvaa. Tunnelma kuitenkin XRP näyttää enemmän laskevalta puolelta.

Hinta-analyysi

BTCUSDT – Lyhytaikaisella päättämättömällä, keskipitkällä aikavälillä on vielä tilaa mennä?
 • BTCUSDT oli vaihtokaupassa viime viikon rallin jälkeen. Kolmen tunnin kaavio osoittaa, että pari on muodostanut kolmion kuvion, mikä viittaa siihen, että lyhytaikaiset kauppiaat ovat saattaneet käyttää odottavaa lähestymistapaa.
 • Momentum-indikaattorit olivat sekoitettu pussi 3 tunnin kaaviossa, RSI: n hidastumisen myötä, ja laskeva ristikkäissuunta näyttää olevan tekemässä stokastisessa. MACD voisi kuitenkin kehittää positiivisen käännöksen täältä.
 • Uskomme, että 8400 ja 9200: n lähellä oleva alue ovat avaintekijöitä lyhyellä aikavälillä. 8400: n vetäytyminen voi saada karhut valloittamaan, kun taas yli 9200: n rikkominen voi asettaa vaiheen kesäkuun 2019 trendilinjan uudelleentestaukselle.
 • Pitkän aikavälin sijoittajille tämän viikon kehitys voi olla ratkaisevan tärkeää. Vaikka viikoittainen MACD on muuttunut positiiviseksi, ja vauhti näyttää pysyvän ennallaan, BTCUSDT OKExissä ei ole koskaan tuottanut enempää kuin seitsemän positiivista viikkokynttilää. On mielenkiintoista nähdä, pystyykö pari tekemään kahdeksan peräkkäistä positiivista viikkokynttilää (viimeinen viikko suljettu klo 8814.1).
 • Uskomme myös, että 9400-alue on kriittinen katsottavaksi viikkokaaviossa, koska se on lähellä pitkän aikavälin trendiviivan vastustasoa.

Kuva 3: BTCUSDT 3 tunnin kaavio Kuva 4: BTCUSDT viikkokaavio

Lähde: OKEx; Tradingview-lähde: OKEx; Kaupankäyntinäkymä

ETHUSDT – Ralli näyttää väsyneeltä?

 • ETHUSDT on ollut rallissa maaliskuun puolivälistä lähtien. Ralli saattaa kuitenkin loppua höyrystä.
 • Olemme nähneet, että päivittäinen MACD on laskenut, ja mahdollisuus tuottaa laskeva crossover. Myös RSI on siirtynyt trendiviivan alapuolelle. Nämä voivat olla merkki hidastuvasta vauhdista.
 • 61,8% Fibonacci retracement lähellä 211 voisi olla avainasemassa parille. Jos tuki tällä tasolla vahvistuu, sonnit voisivat silti olla hallinnassa. Kääntöpuolella 100 päivän liukuva keskiarvo lähellä 189: ää voisi olla alempi katsottava taso.

Kuva 5: ETHUSDT-päivittäinen kaavio


Lähde: OKEx; Kaupankäyntinäkymä

XRPUSDT – Silti hyvä niin kauan kuin kunnossa?

 • XRPUSDT voi kohdata toisen kriittisen hetken, kun pari on lähestymässä 3 tunnin laskevan kolmion kuvionsa ylävastustasoja.
 • Vaikka tällainen malli voisi olla merkki laskemisesta, olemme kuitenkin nähneet, että vauhti on piristynyt hieman, kun 3 tunnin MACD on muuttunut positiiviseksi, ja RSI on alun perin hajonnut trendiviivan yläpuolelle.
 • Edellisen kynttilän pitkä ylempi varjo voi kuitenkin osoittaa, että härät ovat olleet suhteellisen heikossa asennossa.
 • Vaikka pari voi hypätä kolmion trendiviivan yläpuolelle, alue edellisen korkeimman arvon (0.2266) lähellä voi silti olla merkittävä vastustaso. Toisaalta 0,2 voi olla kriittinen linja sonnien puolustukselle.

Kuva 6: 3 tunnin XRPUSDT-kaavio

Lähde: OKEx; Kaupankäyntinäkymä

XTZUSDT – Aika kääntyä?

 • XTZ on ollut yksi parhaimmista esiintyjistä altcoin-avaruudessa tiistai-Aasian istunnossa. Se kävi kauppaa 6% enemmän USDT: tä vastaan.
 • Tästä laskevaa käännöstä ei kuitenkaan voida sulkea pois, koska useat merkit ovat osoittaneet, että äskettäinen ralli saattaa joutua pitämään tauon.
 • MACD-laskeva crossover näyttää olevan tekemisissä, mikä merkitsee positiivisen vauhdin hidastumista. Tämän lisäksi RSI oli jo laskusuunnassa, jossa oli alhaisimmat korkeudet, kun hinta oli pääosin tasainen.
 • Jos haittapuoli nousee täältä, se voi helposti rikkoa nykyisen ylöspäin suuntautuvan kanavan.
 • Alue 2,55 voisi olla ensimmäinen katsottava taso. Jos se näkyy, se voi laukaista lisää haittoja.

Kuva 7: XTZUSDT-päivittäinen kaavio

Lähde: OKEx; Kaupankäyntinäkymä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map