OKEx Technical Weekly: 10. helmikuuta 2020

Tulonhankinta testaa äskettäisen BTC-rallin

Bitcoinin nouseva ilmapiiri on levinnyt laajemmille kryptovaluuttamarkkinoille, koska bitcoinin hinnat ovat pysyneet yli 10000 psykologisen tason yli viikonloppun. Viimeaikaiset hintatoimet ovat saattaneet piristää monia salauksen tarkkailijoita, mutta voittoa tavoittelevat toimet voivat saattaa härät suhteellisen haavoittuvaan asemaan lyhyellä aikavälillä. Pitkän aikavälin nousutrendit ovat kuitenkin suurelta osin katkeamattomat.

Sentixin tekemä tutkimus osoittaa, että institutionaalisten ja yksittäisten sijoittajien myönteinen ilmapiiri on alkanut pehmetä, vaikka bitcoin-hinnat ovat ylittäneet 10000 tason. Sentixin toimitusjohtaja Patrick Hussy sanoi, että lasku voi osoittaa “halukkuutta ottaa voittoa sijoittajien keskuudessa. Tämän pitäisi hidastaa meneillään olevaa hintojen elpymistä. ” Hän lisäsi myös, että bitcoinin hinta vie lyhyen hengityksen seuraavien 2-3 viikon aikana, ja sijoittajilla on aikaa kehittää uusi näkökulma.

Samanaikaisesti CME Futures -kaavio viittaa myös nykyiseen bitcoin-ralliin, joka saattaa joutua pitämään tauon. CME Futures on aiheuttanut maanantaina äkillisen kaatumisen ja täyttänyt tuntieronsa välillä 9875 – 10200. Uskomme, että hinta saattaa joutua vakiinnuttamaan edelleen 9000 ylempään kahvaan ennen uuden kehityksen tapahtumista.

Kuva 1: Sentix Bitcoinsin strateginen ennakkoluulo – instituutiot vs. yksilöt (Lähde: Sentix) Kuva 2: CME Bitcoin Futures 1-tunnin kaavio (Lähde: Tradingview)

BTC on vaihtanut omistajaa 11000 tasolla Aasian aikaisin maanantain kaupankäynnin aikana, kun taas suurimmat altcoin-nimet kuten ETH ja XRP ovat pudonneet hieman punaiselle viikonlopun rallin jälkeen. Olemme nähneet sekalaukun muualla ALGO kasvoi noin 10%, ja BSV vaihdettiin istunnossa 6% halvemmalla.

Mitä kaipaat?

 • Ethereum ja DeFi pysyi valokeilassa, kun kokonaisarvo lukkiutui DeFi pysyi 1 miljardilla dollarilla, se on DeFi Pulse’n mukaan. Heidän tietonsa osoittavat myös, että kokonaismäärä ETH lukittu DeFi: hen, joka on noin 3,2 miljoonaa ETH. Hinta ETH on noussut noin 75% vuotta aiemmasta ja lukitun arvon kasvu on saavuttanut 46% vuotta aiemmasta.
 • Pysyminen ETH, kysely osoittaa, että salausyhteisö on odottanut CFTC-säänneltyjen pörssien käynnistyvän ETH-perustuvat merkkifutuurit tänä vuonna. Löytäminen The Blockin 2020-näkymästä osoittaa että 68% heidän vastaajistaan ​​uskoo, että ETH: n tulevaisuus elää säännellyssä vaihdossa vuonna 2020.
 • Yhdysvallat on saattanut lämmetä tutkiakseen mahdollisuuksia CBDC: n kanssa. Aikana puhe Stanfordin kauppakorkeakoulussa Fedin Lael Brainard sanoi, että Fed “teki tutkimusta ja kokeiluja, jotka liittyivät hajautettuihin kirjanpitotekniikoihin ja niiden mahdollisiin käyttötapoihin digitaalisiin valuuttoihin, mukaan lukien CBDC: n mahdollisuudet”.
 • Avoimuuden puute voi olla yksi syy siihen, miksi jotkut talousjätit jättävät Vaaka-yhdistyksen. Mastercardin toimitusjohtaja Ajay Banga kertoi FT, että avoimuuskysymyksen lisäksi yritys oli huolissaan myös Vaakojen liiketoimintamallista, koska yhdistys “ei ole tehnyt selväksi, miten se ansaitsee rahaa”.

Hinta-analyysi

BTCUSDT

 • BTCUSDTRallin on ehkä pidettävä tauko nykyisellä tasolla, ennen kuin se testaa lokakuun ennätyksen 10500 uudelleen.
 • Vaikka ylöspäin suuntautuva kanava on edelleen katkeamaton, liiketunnistimet ovat välittäneet yliostettuja signaaleja. RSI on osunut 70 ylempään alueeseen, kun taas lopullinen oskillaattori ylitti 60, mikä osoittaa, että sonnit näyttävät väsyneiltä. Lisäksi nopea johto on laskenut signaalilinjan alle stokastisen oskillaattorin yliostetulla alueella. Se vahvisti hinnan lyhytaikaisen korjaustapauksen.
 • CME: n kokous osoittaa, että vivutetut tilit ovat lisänneet lyhyitä positioita, ja yleisen avoimen koron lasku viittaa myös siihen, että hintakorjaus saattaa johtua pian.
 • Kuten edellä mainitsimme, CME: n aukkojen täyttäminen voi lähettää BTC hinnat takaisin 9875: een, joka on myös lähellä 10 päivän liukuvaa keskiarvoa lähellä 9600-aluetta, ja se voisi olla ensimmäinen vertailupiste. Sen alapuolella 250-MA ja alempi kanavan tuki lähellä 9450 näyttää kunnolliselta tuelta.
 • Ihanteellinen tapaus olisi, että pari testaa ensin uudelleen alemman tuen 9000-9500: ssa, ennen kuin jatkaa ralliaan kohti 10500.

Kuva 3: BTCUSDT-päivittäinen kaavio (lähde: OKEx; Tradingview) Kuva 4: CME Bitcoin Futures -sitoumus kauppiaille (Lähde: CME Group)

ETHUSDT

 • Samanlainen vauhti on nähty myös ETHUSDT, päivittäisellä stokastisella oskillaattorilla tuotettu laskeva crossover yliostetulla vyöhykkeellä, ja muut indikaattorit ovat myös osoittaneet, että hinta on ostettu.
 • On kuitenkin syytä huomata, että päivittäinen kultainen risti näyttää olevan tekeillä, kun 20 päivän liukuva keskiarvo on nousemassa yli 250 päivän liukuvan keskiarvon, jota pidetään nousevana signaalina.
 • Ottaen huomioon lyhytaikaisen voitonoton suuret mahdollisuudet, uskomme, että hinta voi testata pienemmän tuen lähellä 250-MA: ta lähellä 203-aluetta ennen rallin jatkumista. Jos se vaarantuisi, helmikuun alun alamäet lähellä vuotta 184 olisivat ensimmäinen seurattava taso, jota seurasi 179.
 • Vahva ralli oli nähtävissä, jos pari hajoaa elokuun korkeimman 239: n yläpuolelle.

Kuva 5: ETHUSDT-päivittäinen kaavio (lähde: OKEx; Tradingview)

XRPUSDT

 • Haluamme seurata XRPUSDT analyysi, jonka me tehty tammikuun katsauksessamme. OKEx Techincals korosti parin nykyisen päivittäisen kolmiomuodostuksen, ja se voi olla aika XRP kääntyä. Pari on alkanut kääntyä, kun hinta on osunut kolmion ylempään vastukseen.
 • Säilytämme näkemyksemme XRPUSDT, uskoen, että pari voisi testata alemman tuen uudelleen lähellä 0,248 – 0,252 ennen purkautumista.
 • Myös OKEx XRP Long / Short Ratio näyttää tukevan tätä väitettä. Äskettäisestä vetäytymisestä huolimatta suhde on edelleen vakaasti yli 2, mikä on huomattavasti korkeampi kuin tammikuun alussa 1,66–1,8. Luku voi osoittaa, että lyhyiden positioiden potentiaalinen voitto on ollut lumipalloa.

Kuva 6: XRPUSDT-päivittäinen kaavio (lähde: OKEx; Tradingview) Kuva 7: XRPUSDT-päivittäinen kaavio (lähde: OKEx)

NEOUSDT

 • NEO on ollut yksi altcoin-muuttajista maanantain istunnossa. Se kävi kauppaa noin 2% enemmän kuin USDT. Malli näyttää kuitenkin väsyneeltä, ja korjaus saattaa olla välitön.
 • Viimeaikaisten hintatoimien myötä pari on muodostanut nousevan kolmion kuvion, mutta uskomme, että murros on vielä edessä.
 • RSI on tuottanut laskevaa eroavaisuutta. Se ei ole pystynyt tuottamaan joitain korkeampia korkeuksia, kun hinta on noussut.
 • Ensimmäinen katsottava taso olisi 20 päivän liukuva keskiarvo lähellä 11,8. Jos se nähdään, se vahvistaa tapausta testata kolmion alempi tuki lähellä 9,8: ta ennen purkauksen tuottamista.

Kuva 8: NEOUSDT-päivittäinen kaavio (lähde: OKEx; Tradingview)

———-

———-

Seuraa OKExia:


Verkkosivusto: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map